Elämäni paras kasvohoito Ekopharman eettisillä tuotteilla + ARVONTA

Ladataan...

*Kaupallinen yhteistyö: Kauneushoitola Hilla

 

Arvojen mukaisia valintoja?

 

Raha on valtaa.

Yritykset tuottavat lisää sitä, mille on menekkiä.

Minulla puolestaan on pitkälti valta päättää, mihin tuotteisiin ja palveluihin pistän rahani. Siksi pyrin siihen, että kulutusvalintani heijastavat mahdollisimman pitkälti arvomaailmaani.

En esimerkiksi halua tukea taloudellisesti lihatuotantoa: Ostan kotiin vain vegaanisafkaa, mutta saatan kohteliaisuus- ja uteliaisuussyistä maistaa jotakin epävegaanista, jos olen mummulassa kylässä tai vaikkapa vaihtokavereiden vanhempien luona raclette-juusto-illallisella.  Jos joku olisi heittämässä kassillisen ehtaa Camembert-juustoa roskiin, ryntäisin väliin ja järkkäisin ystävilleni Ranska-teemaiset bileet patongin, juuston ja viinin merkeissä.

Huomaatko eron? Jos eettisesti arveluttava kulutusvalintani kartuttaa suoraan yrityksen kassaa, skippaan. Jos vaikutus on vain välillinen, esimerkiksi maistan synttäreillä kakkua, joka ei ole vegaaninen tai ostan UFF:lta käytetyn nahkatakin, en näe ongelmaa.

Tärkeitä arvoja minulle ovat kuluttamieni tuotteiden ekologisuus, vegaanisuus, kotimaisuus ja turvallisuus. Ruokapuolen suhteen olen ollut vegaani viisi vuotta, ostan suomalaista tai luomua, suosin vintage- ja kirppisvaatteita, kulutusta kestäviä materiaaleja, sekä sisustan kotini suvussamme kulkeneilla ajan patinaa huokuvilla huonekaluilla. Kauneudenhoidon osalta olen tehnyt arvojeni mukaisia valintoja vain osittain, koska kriteerini täyttäviä tuotteita on hankalaa löytää eivätkä ne ole aina sieltä halvimmasta päästä. En ole siis omien arvojeni mittapuullakaan täydellinen kuluttaja, mutta parhaani yritän ;).

 

Sopiva kauneushoitola vegaanille – onko niitä?

 

Lopetettuani hormonaalisen ehkäisyn viime jouluna, minulle puhkesi jäätävä akne, jota en ole saanut millään keinolla asettumaan. Olen pari kertaa elämässäni syönyt vahvan Roaccuttan / Isotretinoin –kuurin eikä siihen huvittaisi palata (rasittaa maksaa jne.). Niinpä aloin haeskella, löytyisikö kauneushoitolaa ja tuotesarjaa, jotka täyttäisivät tiukat kriteerini ekologisuudesta, vegaanisuudesta, kotimaisuudesta ja turvallisuudesta, ja jotka auttaisivat ihopulmiini.

Riemuni oli rajaton, kun löysin helsinkiläisen Kauneushoitola Hillan, jonka palvelut ja tuotteet edustavat täsmälleen arvomaailmaani! Jo Hillan nettisivut huokuivat aitoa kiinnostusta, asiantuntemusta ja perehtyneisyyttä asiakasta ja ihonhoitoa kohtaan, joten olin todella innoissani, kun minulle tarjoutui tilaisuus tehdä yhteistyötä heidän kanssaan.

Seuraavaksi kerron tarkemmin testaamastani kasvohoidosta ja Ekopharma-tuotesarjasta, jaan Minnalta saamani ihonhoitovinkit sekä kerron tepsikö hoito akneen. Postauksen lopussa on myös ohjeet, kuinka pääset osallistumaan huikeaan arvontaan! Voittajalle on luvassa joko Hillan Kasvohoito à 60 min (arvo 79 €) tai 80 € arvoinen lahjakortti Kauneushoitola Hillan verkkokauppaan!

 

 

 

Täydellinen kasvohoito Ekopharman tuotteilla

 

Olen käynyt nuoreen ikääni nähden paljon kasvohoidoissa, joista parhaimmat ovat olleet ihan hyviä, mutta aina jokin on mättänyt. Toisaalta ymmärrän hyvin, että kosmetologeille tuottaa päänvaivaa akneihoni, joka on todella pintakuiva. Aiemmin saamani kasvohoidot ovat painottuneet ihon puhdistukseen. Hoitovoiteeksi olen saanut aina jonkin geelimäisen nopeasti imeytyvän tuotteen, joka on jättänyt naaman kireäksi ja kaikkea muuta kuin kosteutetun tuntuiseksi.

Viime viikolla kävin ensimmäisessä kasvohoidossa SKY-kosmetologi ja lähihoitaja Minna Monthanilla Kauneushoitola Hillassa. Olimme heti samalla aallonpituudella Minnan kanssa, sillä hänkin on vegaani ja kärsinyt itsekin aikanaan hormonaalisesta aknesta. Tunsin oloni heti lämpimän tervetulleeksi ja luottavaiseksi. Lisäksi Minna osoitti heti ensimmäisillä ihonhoitotottumuksiani koskevilla kysymyksillään ja kommenteillaan olevansa rautainen ja kriittinen kauneusalan ammattilainen.

Käynnin aluksi kävimme läpi ihonhoitorutiinejani. Nolottaa myöntää, mutta viime kuukausien aikana olen käyttänyt kasvojen ihon kosteutukseen vartalovoiteiden rippeitä, argan-öljyä, aurinkovoidetta (ja juu..) sekä ilmaisnäytteitä. Tarkoituksenani on ollut kuluttaa vanhat tuotteet loppuun ja löytää tilalle jokin laadukas luonnonkosmetiikkasarja. Eli etenkin ihon kosteutus on ollut todella pahasti retuperällä, minkä Minna huomasikin heti.

Kasvohoidossani päätettiin yhdistää tehokosteutus ja tulehduksen hillitseminen. Ihon kosteustasapainon palauttamiseksi Minna käytti Ekopharman pintakuivalle sekaiholle soveltuvia Vadelma-sarjan tuotteita, ja rasvoittuvalle iholle passelia Karpalo-sarjaa. Tuotteissa oli raikas ja aito marjojen tuoksu, ja ne jättivät ihon jotenkin ihanan luonnollisen ja hengittävän tuntuiseksi.

Koitin kovasti painaa mieleen, mitä kaikkia jippoja ja tuotteita Minna käytti kasvohoidossa, mutta en varmana muista niistä puoliakaan :D Ainakin mekaaninen puhdistus, hedelmähappokuorinta, ihana rentouttava kasvohieronta ja naamio tuli testattua. Välittömästi hoidon jälkeen ihon kunto oli selkeästi parempi ja freesimpi, vaikka naama punoittikin puhdistuksen jäljiltä. Ja ensimmäistä kertaa kasvohoidon jälkeen iho tuntui kunnolla kosteutetulta! Sain myös kotona ja kavereilta kommentteja, että mulla ”on vähemmän finnejä” ja näytän jotenkin ”tosi raikkaalta”, hehe.

Suurimman vaikutuksen minuun teki kuitenkin Minnan aidosti kiinnostunut, lämmin ja asiakaslähtöinen lähestymistapa: Minna käytti paljon aikaa perehtyäkseen ihoni yksilöllisiin taipumuksiin ja tarpeisiin. Ei todellakaan ollut mistään liukuhihnakasvohoidosta kyse!

Olin Minnan tekemän kasvohoidon jälkeen aivan hämmentynyt, että onko tällaisiakin kasvohoitoja oikeasti olemassa?!

 

 

Mikä Ekopharma?

 

Kiinnostuneille lyhyesti tiedoksi, että EKOPHARMA Helsinki on ammattilaistasoinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteiden perustana ovat kotimaiset marjat. Kaikki Ekopharman tuotteet sopivat herkkäihoisille, raskaana oleville, hajusteallergioille ja vegaaneille. Ekopharmalla on kotimainen Fi-Natura -ekosertifikaatti, avainlippu -tunnus korkeasta kotimaisuusasteesta sekä Leaping Bunny -tunnus merkkinä sitoutumisesta eläinkokeettomuuteen.

En nyt tiedä kuinka teille sen parhaiten välittäisin, mutta olen ihan ilosta kiemurassa, että olen löytänyt tällaisen tuotesarjan (ja kauneushoitolan)! Musta on myös ihan huikeeta, että kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä, melkein naapurissa. Lisäksi erittäin kiva plussa opiskelijan kukkarolle on se, että Ekopharman tuotteet ovat varsin kohtuuhintaisia!

 

Kosmetologin ihonhoitovinkit

 

Sain Minnalta korvaamattomia ihonhoitovinkkejä, jotka haluan jakaa myös teille:

  • Hyviä tuotteita ei kannata pestä pois vedellä vaan esimerkiksi hieroa tuotteet ihoon, kunnes ne imeytyvät. Olenkin ihmetellyt aiemmissa kasvohoidoissani, miksi kalliit ja ravitsevat kasvonaamiot pestään pois viimeistä piirtoa myöten, ja lopuksi iholle levitetään vain köykäinen kosteusvoide :D.
  • Esimerkkisi kerran viikossa kasvovoidetta tai –naamiota kannattaa hieroa ihoon niin kauan, kunnes iho ei ota enempää kosteutusta vastaan. Joskus voi olla, että ihon luontainen vastustuskyky ei anna helpolla periksi tai iho on niin pintakuiva, että saattaa kestää jopa 5-10 minuuttia ennen kuin voide imeytyy. Eli kärsivällisyyttä. Jos tuntuu, että naamio vain ”pyörii” iholla, niin käytä jatkossa enemmän kasvovettä - siitä saat ihon vastaanottavaisuutta parantavaa kosteutta.
  • Levitä aina ensin kosteuttava, ihoon imeytyvä voide ja sitten halutessasi öljy, joka lukitsee kosteuden iholle. Ehkä tämä vinkki oli osalle (kaikille?) ihan tuttua huttua, mutta ajattelin kuitenkin jakaa, koska kas kummaa, olin itse levittänyt tökötit juuri toisin päin :D.
  • Tykkään simppeliydestä ihonhoidossa, joten olin todella tyytyväinen kuullessani, että silmänympärysihoon voi käyttää samoja Ekopharman voiteita kuin muualle kasvoille, ihanan helppoa!

 

 

Olen nyt käyttänyt reilu viikon verran Ekopharman tuotteita, ja iho voi niin hyvin, että harkitsen tosissani, peruutanko ihotautilääkärille aknen hoitoa varten varatun ajan! Toki pitää katsoa vähän pitemmällä aikavälillä, auttavatko tuotteet pysyvästi akneen. Hormonaaliselle aknelle on tyypillistä oireilla kuukautiskierron mukaan, eli välillä iho on rauhallisempi ja joskus taas ihan räjähdyspisteessä. Sovimmekin Minnan kanssa, että tsekataan ihoni kunto uudestaan noin kuukauden kuluttua, ja katsotaan sitten, miten edetään. Eli jatkoa seuraa, stay tuned täällä blogin puolella!

 

Oispa tosi kiva kuulla vuorostaan teidän mielipiteitä tässä postauksessa käsitellyistä aihepiireistä :)! Minkä pohjalta mietit kulutusvalintojasi: eettisyyden, arvojen, tuotteiden hinnan vai jonkun muun kautta? Onko sinulla kokemusta luonnonkosmetiikasta ihonhoidossa? Entä millaisia kokemuksia sinulla on kosmetologilla käymisestä? Oletko saanut kasvohoidoista tai oikeanlaisista tuotteista helpotusta iho-ongelmiin? Onko täällä muilla veemäistä hormonaalista aknea, ja mikä siihen on tehonnut :D?!

 

Sitten arvontaan! 

Voit osallistua arvontaan blogissa ja/tai Instagramissa. Näin osallistut arvontaan:

1. Kommentoi tähän postaukseen kumman palkinnon valitset itsellesi: Hillan Kasvohoidon à 60 min (arvo 79 €) vai 80 € arvoisen lahjakortin Kauneushoitola Hillan verkkokauppaan. Laita mukaan toimiva sähköpostiosoite!

2. Seuraa Instagramissa @unepetitelife ja @kauneushilla tägää kilpailukuvaan 2 kaveria, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita arvonnasta.

3. Tuplaa mahdollisuutesi voittaa eli tee kohdat 1 ja 2!

Voit osallistua arvontaan 23.9.2017 klo 23.59 saakka. Kerro kommentissasi, osallistutko yhdellä vai kahdella tavalla :) Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua jokaiselle <3!

Bisous, Niina

 

P.S. Kauneushoitola Hilla avaa syyskuussa uuden hoitolan Helsingin Hietaniemeen! Avajaiset pidetään perjantaina 29.9!

P.P.S. Hillan verkkokaupassa on nyt meneillään muuttomyynti ja kaikki tuotteet ovat -15%!

 

Lue myös:

Lähde mieleesi - psykologi tavattavissa  ∞ Rivieran reissu ja ensi syksyn (vaihto)suunnitelmia
Vegaanin ruokapäiväkirja
∞ 8 + 1 Luonnon hyvinvointivaikutusta ∞ Kootut psykologia postaukset ∞ Ikäkriisi + voimalause ∞ Proteiinirikas vegearrabbiata (ve) ∞ Voiko psykologi pitää blogia? ∞ Mitä, jos yksisarvishoito tai enkeliterapia ei autakkaan? ∞ Miksi hain opiskelemaan psykologiaa? ∞ Huvittavinta, mitä olen hetkeen kuullut x 6Puolukkakinuski-raakakku: Näillä vinkeillä onnistut varmasti

 

Ota yhteyttä: unepetitelife@gmail.com | Seuraa une petite lifea Facebookissa | Seuraa une petite lifea Instassa @unepetitelife

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Mun tätytyy myöntää, että olen ostanut tuotteita laatu ja toimivuus edellä, en ole miettinyt eettisyyttä tai luonnonkosmetiikkaa. Nuo tuotteet vaikuttavat loistavilta! Mukana arvonnassa! Ottaisin lahjakortin verkkokauppaan, koska asun täällä Jyväskylässä :)

M.Vanilja. (Ei varmistettu)

Ihana arvonta ja ihana Ekopharma! Lahjakortti olisi erittäin mieluinen (: Osallistun yhdellä arvalla!

anna s. (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa :) Valintani olisi lahjakortti verkkokauppaan :)

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Ihanaa että on tuollaisia eettisesti suuntautuneita kauneusfirmoja olemassa. Kuulostaa mielenkiintoiselta yritykseltä tuo Ekopharma. Loistavaa että käyttävät suomalaisia marjoja.

pimassou (Ei varmistettu)

Mulla on kokemusta todella veemäisestä hormonaalisesta aknesta. Parhaiten siihen on auttanut sokerin ja vehnän minimointi ruokavaliosta sekä timanttimikrohionta sarjahoitona kosmetologilla. Hoitotuotteina kosmetologin suosittelemat tuotteet.
Ekopharman tuotteista pidän paljon. Kotimaisuus ja eettisyys ovat aina plussaa, mutta tärkeintä on tuotteiden toimivuus. :) Valintani olisi Hillan Kasvohoito.
Osallistun molemmilla tavoilla.

Sari-Anne (Ei varmistettu)

mukana lahjakorttiarvonnassa sekä instagramissa että blogissa

Trean sisustusblogi /Anne (Ei varmistettu) http://www.trean.fi/

Kiinnostava postaus! Eikä niinkään oman nassun vuoksi, vaan koitan juuri kartoitella tyttärelle postauksesi kaltaisia info-pläjäyksiä akne-ihon hoitoon. Arvonnassa voittaisin mielelläni hoitokeikan Hillaan, ja näin tytär pääsisi osaavaan opastukseen / hoitoon.

Terkut
Anne
Trean Sisustusblogi

Tiivi (Ei varmistettu)

Kiva arvonta!
Hillan kasvohoidon valitsisin.
tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

Hilda Hissu (Ei varmistettu)

Lahjakortti tulisi tarpeeseen :)

Siinatar (Ei varmistettu)

Jos arpaonni suosisi, valitsisin lahjakortin verkkokauppaan. Mukaan kivaan arvontaan!

Emmilia (Ei varmistettu)

Ihana arvonta!! Lahjakortti tuotteisiin tulis kyllä tarpeeseen. Mukana kahdella arvalla.

sikkuralla (Ei varmistettu)

Valitsisin lahjakortin Kauneushoitola Hillan verkkokauppaan. Ekopharman tuotteet ovat huippuja!

nelliX (Ei varmistettu)

Kiinnostava postaus! Josko munkin herkkä, pintakuiva, varsinkin talvisin ongelmaiho, sais Ekopharmasta avun. Lahjakortti verkkokauppaan olis ihana.Mukana yhdellä.

Reetta_e

Mielenkiintoinen postaus ja tosi ihana arvonta! :)

Osallistun täällä blogin puolella tuon kasvohoidon arvontaan. Rakastan kasvohoitoja, mutta jotenkin ihan liian harvoin niissä kuitenkin tulee käytyä. Joten jään odottelemaan arvonnan loppumista peukut pystyssä. :)

jhanna (Ei varmistettu)

Yhdellä arvalla mukaan, ja jos voitan ottaisin lahjakortin. Hyviä kokemuksia Ekopharmasta, nyt käytössä Hilla-sarjan käsivoide, voin suositella herkkäihoisillekin!

leijona (Ei varmistettu)

Kestäväkehitys on mulle tärkeää, siksi onkin mukavaa, että meille tulee kotimaisia ekologisia kosmetiikkasarjoja. Lisäksi maastamme löytyy puhtaita ja hyviä raaka-aineita tuotteisiin. Toivon Ekofarmalle menestystä. Itse olisin kiinnostunut kokeilemaan tuotteita, joten osallistun verkkokaupan lahjakortin arvontaan. Mukana yhdellä.

Kissinpoikanen (Ei varmistettu)

Lahjakortti verkkokauppaan olisi mun valinta. :) Yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa.

SannaMi (Ei varmistettu)

Mukana yhdellä. Lahjakortti olisi ihana :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse aknesta aikoinaan kärsineenä ymmärrän sen ilon minkä oikeanlaisten naamarasvojen ja puhdistusaineiden löytyminen saa aikaan! Ihon hyvinvointi vaikuttaa niin kokonaisvaltaisesti. Mitä eettisyyteen kuitenkin tulee olen itse jättänyt ihonhoidon aivan minimiin tuotteista usein kerääntyvien muovisten pakkausmateriaalien takia. Kiinnostaisi oletko itse pohtinut asiaa tästä näkökulmasta? Muovijäte on kierrätettynäkin iso ympäristöongelma ja osasyynä monien eläinlajien hiljattaiseen katoamiseen etenkin valtamerialueilla.

Kiitos mielenkiintoisesta blogista muuten! Käsittelet paljon ajatuksia herättäviä aiheita ja psykologinen näkökulma kiinnostaa. Mukava seurata myös kasvuasi kirjoittajana :)

Sirkkuli (Ei varmistettu)

Valitsisin verkkokaupan lahjakortin :) Mukana yhdellä ihanassa arvonnassa!

Jjutta (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! Pintakuiva akneen taipuvainen ihoni arvostaisi kyllö tuota lahjakorttia. Etsin edelleen sitä täydellistä vegaanista kosteusvoidetta&lt;3

hilavitku (Ei varmistettu)

Yritän suosia kotimaista luonnonkosmetiikkaa, mutta usein budjetti estää! Lahjakortti olisi siis tarpeen:) Yhdellä arvalla mukaan.

Piitu52 (Ei varmistettu)

Mukaan yhdellä ja lahjakortin arvontaan.

Leenalo (Ei varmistettu)

Kiva arvonta :) Lahjakortti olisi toiveissa

leena86@gmail.com

Neitaradia (Ei varmistettu)

Lahjakortin valitsisin :)

tiiu833 (Ei varmistettu)

Mukaan yhdellä! Lahjakortti olisi valintani.

Aadas (Ei varmistettu)

Olipa itselleni ajankohtainen postaus. Olen siirtynyt kokonaan eläinkokeettomaan kosmetiikkaan ja mielellään käytän luonnonkosmetiikkaa. Olen etsinyt hyvää kosmetologia, joissa tuotteet olisivat yllämainittuja. Joten osallistun kasvohoidon arvontaan! :)

Elise H. (Ei varmistettu)

Olen osallistunut myös Instassa, eli kahdella mukana! Lahjakortin haluaisin :)

NannaS (Ei varmistettu)

Kahdella arvalla havittelen lahjakorttia :) Tulisi tarpeeseen!

Jenna A (Ei varmistettu)

Mukana arvonnasta! Ja kasvohoito!

Katariinak (Ei varmistettu)

Lahjakortti ois niin kiva &lt;3

Jenniiiiiiiiii (Ei varmistettu)

Siis nämä tuotteet vaikuttaa aivan mahtavilta! Olen joskus ennenkin lukenut Ekopharman tuotteista ja harkinnut niiden tilaamista, mutta a) en ollut aivan varma, mitkä tuotteet minulle sopisivat b) en raaskinut. Itselläni on jotenkin haastava iho, jota en ole saanut omin konstein kuntoon. On pintakuivuutta, mutta kuitenkin epäpuhtauksia, suuret ihohuokoset, meikki ei levity kauniisti, koska "kuivuus", mutta otsa kuitenkin rupeaa päivän mittaan kiiltelemään... Äh.

Valitsisin siis lahjakortin ja olen mukana yhdellä arvalla!

sarita71 (Ei varmistettu)

Lahjakortin! Yksi arpa.

minttu47 (Ei varmistettu)

Mukaan arvontaan. Lahjakortti verkkokauppaan olisi valintani.
1 arpa.

Hiisukas (Ei varmistettu)

Yksi arpa ja lahjakortti verkkokauppaan, koska asun kaukana.

ansu88 (Ei varmistettu)

Yhdellä tavalla lahjakortin arvontaan!

Sallikka (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! :) Lahjakortti olisi todella kiva ylläri arkeen :)

Ulla-Maija (Ei varmistettu)

Yhdellä arvalla mukana nettikaupan lahjakortin arvonnassa:)

OutiArbelius (Ei varmistettu)

Monesti ennen Helsingin reissua olen käynyt Hillan kotisivuilla ja pohtinut josko varaisin ajan hoitoon. Aina se kuitenkin on jäänyt. Joten kasvohoitoon ehdottomasti mikäli onnetar suosii :)

Miia P (Ei varmistettu)

Ottaisin kasvohoidon :) Olen mukana yhdellä arvalla.

marianneelina (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa vain tätä kautta, sillä en ole Instagramissa! :)

Valitsisin ihanan kasvohoidon, vaikka myös lahjakortti kelpaisi oikein tälleen opiskelijalle hyvin :D

T. (Ei varmistettu)

Oi ihana arvonta ja ihana Hilla! Pari kertaa olen siellä käynyt ja Ekopharman tuotteisiin tutustunut nyt vajaan vuoden ajan. Todella laadukkaita ja toimivia, ja tuntuu niin hyvältä kun voi ostaa kotimaista, suorastaan lähituotantokosmetiikkaa!! Mukana yhdellä arvalla, kasvohoidon valitsisin. :) Lahjakorttikin olisi fantastinen, mutta olisi kivaa käydä taas paikanpäälläkin - minäkin olen saanut Hillasta kullanarvoisia vinkkejä ja faktaa omaan ihooni ja ihonhoitoon liittyen. Mukavaa alkanutta syksyä sinulle!

LeaMB (Ei varmistettu)

Mukaan verkon lahjakortin arvontaan :). Ekopharmalta testaillut kesä-voidetta, joka oli huippu. Nyt testissä ollut herukka-sarjan pikkupurkkeja. Entsyymikuorinta ainakin sopinut pintakuivalle sekaiholleni (ehkä myös rosaceaa), naamio ja seerumi ehkä liian raskaita, kun tuli pientä finniä tai rosacean tapaista nenänpieliin.

LeaMB (Ei varmistettu)

Täsmennys: yksi arpa :)

KatriPaa (Ei varmistettu)

Mukana kasvohoidon arvonnassa:)

Tämä kuulosti niin hyvältä, että varasin samantien ajan hoitoon. Kiitos siis vinkistä! Osallistuisin arvontaan, ja palkinnoksi valitsisin kasvohoidon :)

Rose79 (Ei varmistettu)

Tuotelahjakortti Ekopharman tuotteisiin, nyt olisikin aika päivittää voiteet hoitavampiin. Tosi kiva postaus!

jennau (Ei varmistettu)

Olipas hyvä postaus, ja ihan uusi ihonhoitosarja itselleni!
Osallistun arvontaan kahdella tavalla :) Ja palkinnoksi valitsisin lahjakortin verkkokauppaan.

TeijaH (Ei varmistettu)

Mukaan yhdellä arvalla.
Lahjakortti olisi valintani.

Miuku81 (Ei varmistettu)

Kasvohoito olisi ihana! Olen käynyt Hillassa muutaman kerran ja olen tykännyt kovasti Ekopharman tuotteista ja Minna tietenkin on ihan mahtava!

Pages

Kommentoi

Ladataan...