Tukkajumalat(taret)!

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Selailin tällä viikolla mun instagram-feediä, kun eteen sattui joku sellainen seurattavanani oleva ihminen, että hetken piti miettiä, miksi ihmeessä mä häntä seuraan. Ensin mietin, oliko Instagram iskenyt mulle itse seurattavan tai olinko vahingossa klikkaillut jostain, mistä ei alun perin ollut tarkoitus.

Sitten muistin, että olin alkanut seurata kyseistä Hollywood-näyttelijää...

Päivän kampaus: rento niskanuttura häihin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Yksi juttu, jota blogistani tullaan ylivoimaisesti eniten etsimään ovat kampaustutorialit. Varsinkin näin kesäaikaan kun viikonloppuisin on häitä, valmistujaisia ja muita juhlia, täytyy yrittää laittaa tänne lisää ohjeita kivoihin helppoihin kampauksiin! Tänään ei siis vielä päästä ihan tutorialiin asti, vaan vain näin hotd-hengessä kampauksen tsekkailuun ;) Ohjeet tähän rentoon niskanutturaan luvassa siis huomisessa postauksessa <3

...

Cutrinilta koristeita sisustukseen

Ladataan...
HanniLiving HanniLiving

Cutrin on uusinut muotoilutuotteensa ja tänään hankin itselleni lämpösuojan ja multisprayn. Harvoin tuotteiden ulkoasu on sellainen, että niitä pystyy pitämään esillä tai ainakaan osana sisustusta. Cutrin on onnistunut pullojen ulkoasun uudistuksessa. Tuotteet ovat raikkaita, trendikkäitä ja nuorekkaita. Valkoiset pullot mustilla kuvioilla on tätä päivää. Näitä...

Bette Box heinäkuu 2018 - turhia purkkeja

Ladataan...

Heinäkuun Bette Box saapui ollessani Italiassa, niin kuin vähän uumoilinkin. En millään malttanut olla lähes kokonaista viikkoa kurkkaamatta muiden blogeihin, joten sisältö minulle paljastui jo ennen oman pakettini avaamista. Ja jotenkin vain kovasti toivoin, että omani olisi kuin taikaiskusta parempi laatikko. Mutta eihän se tietenkään ollut.

 

...

Luopuminen "tavallisesta" kosmetiikasta

Ladataan...
Marcy Kuparikutri

Nyt saa riittää! Nimittäin kosmetiikkatuotteiden hamstraus, kaappien ylitsevuotava pursuaminen purkeista ja purnukoista, sekä turhia kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden käyttö. Tämä tyttö alkaa olla runsauden tuoman ahdistuksen rajamailla! Kylpyhuoneen kaapeissa alkoi olemaan niin paljon kosmetiikkatuotteita, joita en enää käyttänyt, että niistä oli hankkiuduttava eroon.

Minulla on tapana innostua jostakin itseäni kiinnostuvasta asiasta täysillä ja ahmia tietoa aiheeseen...

Pages