Pinnalla: Katastrofaaliset seuraukset värjäyksistä

Ladataan...

Moni on varmasti lukenut kuluneella viikolla tytöstä, joka sai päänahkaansa vakavia vaurioita todella väärin tehdyn vaalennuskäsittelyn jälkeen. Järkyttävä hiusuutinen nostatti rinnalleen useita muitakin tapauksia ja nyt Iltalehden sivuilla pääsee lukemaan kokonaista kollaasia katastrofaalisista hiustenvärjäyksistä:

...

Share

Vinkki Kim K -lettien tekoon + video

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tein tuossa yksi viikonloppu kaverilleni hollantilaset letit eli uuden nimen saaneet Kim K -letit. Homma osoittautui suht vaikeaksi, sillä hiuksia ei oltu pohjustettu lettejä varten, vaan kampaus tehtiin puhtaisiin hiuksiin ilman muotoilutuotteita.

Siksi halusin jakaa letitysvinkin, joka olisi minuakin tuona...

Share

Uuden värin fiilistelyä

Ladataan...
Alohair Alohair

Oon rakastunut tähän väriin. Pitää jatkossa olla rohkeampi oman hiuksen suhteen ja kokeilla muutakin kun iänikuista hiekanvaaleaa.

Share

Lauantainen morsiusseurue ja muhkea sivunuttura

Ladataan...

Kun morsiusseurueen kuvaaja toteaa hääaamun valmisteluiden melskeessä, että tästä tulee kyllä hyvä päivä, niin siitä tietää, että tunnelma on kohdillaan! Naurua siis riitti, kun tämä seurue pölähti viime lauantaina paikalle minun ja Sofin puunattavaksi. Tein kaikkien hiukset ja morsiamen meikin, Sofi meikkasi ihanaiset kaasot.

...

Share

Miehiä! Mielipiteitä kehiin!

Ladataan...

Meille on viimeaikoina tullut yhä enemmän myyntiin miesten hiustenhoito sekä parranhoitotuotteita. Työhöni kuuluu myös tuotteiden etikettien suomentaminen ja vitsailinkin snapissä, että voisinko vaihtaa yhteystiedoiksi oman puhelinnumeron kun suomensin Reuzelia.

Reuzel on brändätty aika pitkälti Old school barber tyyppisiin miesten hiustenleikkauksiin, mutta tuotteita voi käyttää millaiseen leikkaukseen vain jos puhutaan siis lyhyistä hiuksista. Sarjassa on sekä vesiliukoisia, että...

Share

Davines Alchemic värituotteet

Ladataan...
Alohair Alohair

Olen aikamoinen suoravärihirmu, mielelläni teen taitot ja freesaukset suoraväreillä, maskeilla ja sävyttävillä hoitoaineilla. Mielestäni kaikki sävyttävät tuotteet on suoravärejä mutta mielipiteitä on monia. Jokaiseen värjättyyn hiukseen voi hakea syvyyttä suoraväreillä, niillä voi poistaa epätoivottuja sävyjä ja ylläpitää vaalean viileyttä, punasen hehkua tai sitten värjätä ihan erilaisen värin. Mikäli suuri muutos on ajatuksena on mahollisimman vaalea pohja eduksi. Itse pidin vuosia tummaa...

Share

Color Zoom 2016 tulokset !

Ladataan...
hairbyj HairbyJ

Vihdoinkin se tieto sitten saapui !

Osallistuin siis ensimmäistä kertaa elämässäni hiuskilpailuun. Goldwell ColorZoom 2016, tänä vuonna kokoelman nimenä oli D!srupt. Kokoelman pohjalta piti siis tehdä oma näkemys tuosta kokoelmasta, ottaa valokuvat ja lähettää eteenpäin. Tein siis toukokuussa mallille hiukset valmiiksi ja viimeistelin kuvauskuntoon, valokuvaaja Mikko Karekivi otti upeat kuvat ja itse kuvaustilannetta mun ei tarttennu ressata yhtään kun kuvaaja osas hoitaa hommansa...

Share

Lasten hiukset ja niiden hoitaminen

Ladataan...
Upejajenni Upeja

Silloin tällöin saan asiakkailtani kysymyksiä lasten hiusten hoitoon liittyen. Asia kiinnostaa, joten ajattelin kerätä myös blogiin muutaman tärkeän pointin asiaan liittyen!

Tarvitseeko lapsi shampoota ja hoitoainetta?

Jep, kyllä tarvitsee. Alle kouluikäisen hiukset eivät rasvoitu samalla tavalla kuin aikuisten, mutta shampoopesu silloin tällöin on tarpeen. Hellävarainen shampoo pesee hiuksesta hien ja lian, ketsupit ja jugurtit sekä hiekan ja pölyn. Shampoo...

Share

Pages