Kauniit ja toimivat kampaustuotteet

Ladataan...

Tiedättekö kun joskus joku brändi on vain iskostunut päähän väärin?

No esim. vaikkapa Keune. Keunesta tulee itselleni ensimmäisenä mieleen beigen ruskealla teipatut pikkukampaamot 80-luvulta. Ei mitään käsitystä mistä tämä kumpuaa, ja koko juttu naurattaa. 

Kuvan purkit sen sijaan ovat aivan tätä...

Share

Syksyn ja talven hiustrendit osa 2

Ladataan...
Upejajenni Upeja

Trendikokoelman toinen malli onkin monelle tuttu kevään ja kesän kampauskokoelmasta. Ihana syksyn kuningatar Anne saikin hiuksiinsa melkoisen muutoksen, joka tuo hänen kauniita kasvojaan vielä enemmän esille. Hiusten pituus lähes puolittui ja väriin tuotiin hieman syksyistä lämpöä. Nyt sekä silmät että hiukset hehkuvat lempeyttä ja lämpöä.

Ennen

...

Share

Avocado co-wash ja toivottomuuden tunne, joka muuttui riemuksi lopulta.

Ladataan...
Alohair Alohair

Sain Lushilta Avocado co-wash palashampoon testiin ja kun aukasin paketin, rakastuin tuoksuun! Mikään ei voi tuoksua näin ihanalle, ei vaan voi! Koostumus tuntuu ihanan kermaiselta jo kuivanakin. Tiiättekö sen tunteen kun ette malta odottaa jonkun tuotteen ensimmäistä testausta! No se hetki sitten koitti kun korkkasin palan käyttöön. Kostutin hiukset ja yritin käsien välissä vaahdottaa palaa jotta saisin hiuksiin vaahtoa, ei tullut mitään. Tuote ei siis vaahtoa, ilmeisesti koska siinä on...

Share

Rakkaudella

Ladataan...

Roosa nauha -kamppanja on joka vuosi yhtä tärkeä ja merkityksellinen aihe, jossa on ollut hienoa saada olla lähes aina jollain tavalla mukana. Tämä aihe koskettaa meitä kaikkia ja meistä jokainen tuntee varmasti jonkun, joka on sairastanut rintasyövän, parantunut siitä tai mikä surullisinta, menehtynyt siihen. 

Tänä vuonna Roosa Nauhan on suunnitellut Michael Monroe. Koko Roosa nauhan...

Share

Uutuuskosmetiikkaa

Ladataan...
josha P.S. Never stop smiling

Pikaterkut täältä sängyn pohjalta. Mulle iski tässä iltapäivällä ihan kamalan huono olo, ja loppuilta taitaakin mennä vaakatasossa. Ehdin kuitenkin ennen tätä käymään tänään Tokmannilla, ja halusin näyttää teille, mitä sieltä tarttui mukaan.

Vaikka en trendejä seuraa mitenkään orjallisesti, pari viime aikoina markkinoille tullutta tuotetta on päässeet valtaamaan mun mieleni ja ne oli pakko hankkia. Molemmat sattuivat vielä olemaan tarjouksessa Tokmannilla, mikäs sen parempi...

Share

3x tuote, jota ilman en selviä

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

On olemassa kolme ihon- ja kauneudenhoitoon tarkoitettua tuotetta, joita vain rakastan. En halua muita tuotteita käyttää ja sen vuoksi nämä tuotteet lähtevät aina mukaan kaikkialle. Voisin varmaan elää ilman näitä, jos en olisi koskaan näitä kohdannut. Nyt en vaan enää voisi selvitä ilman näitä kolmea tuotetta, enkä edes halua. 

1. Madara moon flower sävyttävä...

Share

Miksi kihara ei pysy?

Ladataan...

Yhteistyössä: Kevin Murphy

Ongelma on ehkä hiusmaailman yleisin - mikä on kun kihara ei pysy?! Kestävä kihara ei ole aina kampaajallekaan ihan simppeli tehtävä, joten olin enemmän kuin innoissani, kun pääsin pari viikkoa sitten Kevin.Murphyn järjestämään kihara-iltamaan. Illan aikana brändin kouluttaja, ihana, innostuva ja pirskahteleva Juha-Matti Manninen kertoi salaisuuksiaan kestäviin kiharoihin ja näytti tekniikoita erityyppisiin kiharaluomuksiin. Maailman...

Share

Ulkonäön transformaatio (osa 2.)

Ladataan...

Tämä on jatko-osa aiemmalle postaukselleni: "Transformaatio harmaalle kotimammalle"

Olen aina ollut sitä mieltä, että tukan leikkuulla ja värjäyksellä saa ihmeitä aikaaan. Ihminen voi muuttua dramaattisesti suuntaan ja toiseen. Itse olen allergisoitunut kaupan hiusväreille, enkä siitä syystä niitä enää voi käyttää. Kuitenkin, välillä ihminen kaipaa jotain piristystä omaan ulkonäköönsä. Viime postauksessa kokeilin Logonan Tizianpunaruskeaa hiusväriä...

Share

Kuparia kaupasta ja muita tukkasyntejä

Ladataan...
kiasophie Sparks Fly

"Värjään hiuksia kaupan väreillä" aiheuttaa edelleen nokan nyrpistyksiä eikä syyttä. Ovathan hapetteet vahvempia, eikä kokematon välttämättä tiedä mikä väri sopii ihon sävyyn kun ammattilainen ei ole auttamassa. Itse kuitenkin väitän tietäväni mitkä sävyt sopivat. Olen kuitenkin värjännyt kotona lukuisia kertoja, kampaamokäynneistä puhumattakaan. Väri on kokeiltu blondista mustaan, tummanvioletista kirkkaanpunaiseen. 

 

Vuosien aikana hiuksista oppimaani:

 

-...

Share

Pages