Onni on neljän päivän kiharat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Viimeisen puolen vuoden ajan olen ollut jotenkin tosi laiska hiustenlaiton kanssa. Toisaalta kihartamiset ja letittämiset eivät vain ole jaksaa kiinnostaa, toisaalta takaraivossa on jatkuva muistutus siitä, että noin puoli vuotta sitten blondatut haiveneni eivät varmaan juuri nyt kestäisi kuumia muotoilurautoja. 

Jos en kuivaa...

Share

Oma hiushistoriani!

Ladataan...

Olen ollut hiusteni suhteen herkästi innostuva ja yhtä nopeasti kyllästyvä. Ideat on pitänyt pystyä toteuttamaan heti tai ihan viimeistään seuraavana päivänä. Sanalla sanoen hiushistoriani on siis kirjava.

Olen kokeillut kaikki värit valkoisesta paloautonpunaisen kautta tummanruskeaan. Pituudet pixiestä puoliselkään. Kaikkien huikeiden hiuskokeilujen välissä olen kuitenkin aina palannut siihen pitkään ja vaaleaan tukkaan ja viimeiset pari vuotta olen...

Share

Värjäsin hiukset

Ladataan...

No niin, nyt ne on värjätty ja väri mitä mahtavin :-). Pohdiskeluni kummalla värillä värjäisin on täällä. Ainakin saan katseita. Piristipä kummasti. Tosin itsekin vielä säikähdän itseäni, kun kuljen peilin ohi. Olen aina tykännyt vähän erilaisesta ja olla vähän erilainen. Sellainen minä olen, vähän erilainen.

Väri on tosiaan cool rose. Kuin hieman haalistunut ruusu....

Share

Tutorial: Maailman helpoin ponnarikampaus

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

fHelpot ja nätit kampaukset ovat kyllä arjen suurimpia pelastajia ja nyt näytän teille miten tehdään yksi helpoimmista. Tämä kampaus onnistuu ihan muutamassa minuutissa ja sopii kiharoiden kanssa toimiston lisäksi kyllä juhliinkin. Tarvitset vain ponnarin, kumilensksun ja yli olkapäiden ulottuvat hiukset. Kas näin!

1. Jaa...

Share

Kc professional collection Blush kevät 2017

Ladataan...
Alohair Alohair

Pehmeitä linjoja, ihanaa kiharaa, puuterisia sävyjä...Näitä on suomalaisen Kc Professionalsin blush nimeä kantava kevät kokoelma.Blush on kokoelmana raikas, kuulas ja hehkuu mm.aprikoosin,ruusun,shampanjan,maúven sekä kanervan sävyissä.Ajatuksena on yksilöllisyys niin että värit ja leikkaukset tukevat juuri kantajansa parhaita piirteitä, niinkuin hyvässä kampaamokäynnissä aina on toiveena.Kokoelma on täynnä erinäköisiä, -tyylisiä, sävyisiä kauniita naisia ja jokainen tyyli kyllä kertoo...

Share

Flowers in my hair

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Uusi pää -postauksen kuvakollaaseja oli niin kiva tehdä, että päätin tehdä inspiraatiokuvakollaasin myös tulevasta hääkampauksestani.

 

...

Share

Makeover: Back to dark

Ladataan...

Balayage-trendi on villinnyt jo pitkään ja veikkaanpa, että kevään myötä se saa vielä lisää tulta alleen. On kuitenkin virkistävää nähdä, kuinka paluu omaan tummaan väriin tekee vaalennetuista latvoista mielettömän hyväkuntoiset ja ylellisen näköiset:

...

Share

Uutta ilmettä kampaustrendeihin Golden Globe -gaalasta

Ladataan...

Rennot ja suuret niskanutturat ovat olleet ylittämätön trendi morsiuskampauksissa jo pari vuotta. Saisivatko kenties Gillian Anderson, Janelle Monae ja Lily Collins tämän vuoden Golden Globe -gaalasta inspiroitua uutta fiilistä kampaustrendeihin?

...

Share

Toimiva työtuttavuus

Ladataan...

Sain joku aika sitten testiin Amika -hiussarjan tuotteita ja olen kokeillut niitä nyt kampaamossa asiakkailleni sekä kuvauksissa malleille. Yksi on ollut ylitse muiden ja olen löytänyt siitä uuden suosikkini hiuspakkiin.

Amika Bobbshell Blowout Spray -föönaussuihke sopii täydellisesti suomitytön hennoille hiuksille. Se...

Share

Pages