Kutrit kesäkuntoon L'Oréalilla

Ladataan...

Sain eilen käsiini L'Oréal Paris Beauty Board -ohjelman kautta superkivoja hiustuotteita, ja kyselin Instagramissa, kiinnostaisiko ketään postaus niistä. Suurinta osaa näytti kiinnostavan, ja koska innostukseltani otin tuotteet heti eilen testaukseen, saatte nyt jo tänään kuulla ensimmäisistä käyttökokemuksistani. Muistuttelen tässä vielä, että vaikka tuotteet olenkin saanut ilmaiseksi, niin kyse ei...

Share

Hiushöpinää

Ladataan...

Ihopostauksia kirjoittaessani aloin ajattelemaan muitakin ulkoisia asioita mistä en ole kirjoittanut blogiin mutta joiden hoito on minulle tärkeää, nimittäin hiusten hoito. Tai "hoitamattomuus". Moni kampaaja/meikkaaja on maininnut hiusteni hyvästä kunnosta vuosien varrella. Vaikka uskon, että hiusten kunnon taustalla on moni asia (geenit, ruoka, stressi, hiustenhoito ja -käsittely) minulla vaikuttaa varmaan eniten se, että rasitan hiuksiani aika vähän.

...

Share

Kampausinspistä Coachella-festivaaleilta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Coachella tarjoaa joka vuosi ensimmäisen ison katsauksen kesän meikki- ja hiustrendeihin, jotka rantautuvat aina kesäisin myös Suomen festareille. Kokosinkin yhteen tämän vuoden kampaussaldoa tältä kalifornialaisfestarilta ja ai että nämä kuvat kyllä saavat odottamaan kesää!

Hiusdonitsit ovat ottaneet ison paikan...

Share

Lyhyiden hiusten trendit kesälle 2018

Ladataan...

Hola täältä Espanjan lämmöstä! Auringon lämmittäessä katseet siirtyvät jo pitkälle kesään ja paljon kysyttyihin lyhyiden hiusten trendeihin.

Kaiken kaikkiaan lyhyet hiukset ovat tänä kesänä rennot. Liian asetellut otsahiukset jäävät odottamaan syksyä, sillä nyt kaapista kaivetaan kihartimia, puutereita ja geelejä! Piristä siis lyhyiden hiusten ilme kesään vaikka seuraavilla ideoilla:

TEKSTUURINA MATTA VS. GEELI

Nyt toimii molemmat...

Share

Syö itsesi kauniiksi osa 1: Vehnänalkioöljyä iholle, ripsille ja hiuksille

Ladataan...
tuisku_t Tuuli Johanna

Kaikki ihonhoito lähtee ihonpuhdistuksesta, mutta se mitä suuhunsa laittaa on kaiken perusta. Ravinnolla on todellakin merkitystä ja varsin usein unohtuu miten pienillä kikoilla voi parantaa ihon, ripsien, hiusten ja limakalvojen ym. hyvinvointia. Tässä juttusarjassa jaan omat superhelpot ja todellakin toimivat vinkkini. :) Ei mitään pahalta maistuvaa tai liikaa vaivaa vaativaa vaan simppeleitä juttuja, joilla voi vaikuttaa.

Vehnänalkioöljy on yksi uusimmista...

Share

Tutorial: boheemi lettikampaus kevään juhliin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen nyt ihan eri tavalla innostunut hiustenlaitosta taas, kun aamuisin ei tarvitse painaa pipoa päähän ja hikoilla metrossa hiukset märiksi. Vai onko se tämä kevät, valo ja lisäenergia? Onko joku muu huomannut samanlaista efektiä?

Tänään näytän teille yhden kampauksen, joka voisi ihan hyvin sopia vaikka tuleviin valmistujaisjuhliin. Tämä lettikampauksen vaihees ovat iisejä, mutta haastavin osuus on kampauksen viimeistely sitä löysyttämällä. Ei siis...

Share

Ideoita morsiamille

Ladataan...

Oletko sinä tuleva morsian? Tässä fiiliksiä ja ihania lookkeja, joista Meikkipäät inspiroituvat juuri nyt.

Hiuksissa jatkuu pehmeän sekainen tyyli, joka on mielestäni morsiamelle ihanan moderni, eikä liian laitettu tai pönöttävä.

Kukat, kukkapannat ja seppeleet jatkavat vielä tänäkin kesänä voittokulkuaan...

Share

I love my longbob

Ladataan...
PilviCloud Pilvi Daily

Olen viimeisen vuoden ajan kävellyt kampaajantuolista lähes samannäköisenä joka kerta. Ihan tyytyväisenä pitkiin ja taidokkaasti raidoitettuihin hiuksiini, mutta silti harmitti, kun kukaan ei melkein koskaan edes huomannut että olin istunut siellä lähes kolmisen tuntia. Välillä minulle laitettiin hiukan kylmää sävytystä raitojen lisäksi, mutta that's it. Siksi nyt kevätauringon...

Share

Pages