Puoliponnarin piristys

Ladataan...
Alohair Alohair

Nopea arkikampausvinkki, tai miksei tämä juhlaankin kävisi.

Parhaimmillaan tämä toimii kun hiuset ovat olleet päivän tai pari pesemättä, niin että pääsee hieman jo likaiseen hiukseen suihkuttamaan kuivashampoota ihan syyn kanssa.Toki kuivashampoot ja hiuspuuterit käy muotoilutuotteena puhtaassakin hiuksessa mutta toisaalta, puhtaan hiuksen tunne on ihana ja siitä haluaa nauttia sen hetken kun sitä kestää.

Kerää hiusten päällisosa taakse ohuella ponnarilla.Tee poninhäntään letti...

Share

Tutorial: kieputuskampaus häihin ja valmistujaisiin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Valmistujaisviikonloppu ja muutkin kesän juhlat lähestyvät ja on aika opetella yksi kampaus lisää kesää varten. Tällä kertaa kieputetaan niin maan perhanasti ja kokeillaan, miten kampaus asettuu ylioppilaslakin seuraksi. Melkein saisin noista itselleni uudet ylppäripotretit :D

Tämä kampaus vaatii hieman aikaa, mutta tekniikka on äärettömän helppo. Eli ei muuta kun testaamaan! :)

...

Share

Kevät on ihmisen parasta aikaa

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Kevät on parasta mitä tiedän. Kaikki vain tuntuu niin paljon paremmalta keväisin. Kaikki hymyilee, ihmiset ja elämä. Valoa ja lämpöä on kaikkialla. Kauneus on ympärillä, joka puolella.

Kevät pukeutuminen on ihan parasta. Kevättakit on ihania! Keväisin kaupat täyttyvät valoisista väreistä ja ohuista materiaaleista. Rakastan kaikkia hempeitä sävyjä. Keväällä pukeutuminen on ihanaa, ei liikaa, eikä liian vähän. Vaatekerroksia on juuri sopivasti. Keväällä ei tarvitse näyttää enää kolme...

Share

Pink hair don't care

Ladataan...

Oon tosi pitkään halunnut värjätä hiukset sellaiseksi haalean vaaleanpunaiseksi, mutta ehämmie uskalla. Ja itseni tuntien, vaikka haluaisin sellaiset hiukset, niin se väri on sen verran erikoinen, et se rupeais mua kuitenkin ärsyttään ja vituttaan jo viikon jälkeen. Mutta kappas vaan löysin Itiksestä L' Orealin Colorista -hiusvärejä, jotka kestää muutaman pesun verran. Just sopiva aika mulle, ettei ehdi kyllästyä! Osalle varmaan tuttu tuote, mutta multa ainakin menny täysin ohi.

Ite...

Share

Uudet hiukset

Ladataan...
KatjaKristina KATJAKRISTINA'S

Jess vihdoin uudet hiukset! Oon pitkään halunnut jo lyhentää reilusti näitä mun hiuksia ja tänään astelin kampaajalle ja tehtiin aika iso muutos tukkaan. 

Laitettiin väriä päähän joka on aika lähellä omaa väriäni ja leikattiin reilusti pois. Nyt mulla on polkkatukka. Vähän totuttelemista vielä mutta olen kyllä tyytyväinen! 

...

Share

Lemppari kauneustuotteet 7 x alle 20e

Ladataan...
Cocosgirl Coconut Journal

En ole sellainen ihminen, että käyttäisin rahaa luksus kosmetiikkkaan. Suosin edullisia ja toimivia tuotteita. Plussaa tule aina myös siitä jos tuotteet ovat helposti saatavilla eli kulutan myös ns markettikosmetiikkaa. 

Opiskelijana minulla ei myöskään ole kovin suuria summia käyttää meikkeihin ja hiustuotteisiin. Olen oppinut löytämään muutamia säätökuurin varmoja valintoja. Tässä on niistä muutama.

...

Share

Hyvä ja halpa

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Hyvä ja halpa eivät yleensä ole samassa paketissa. Jos ovat, se on iloinen yllätys. 

Mun luottosarja hiustuotteissa on Maria Nila, mutta en löytänyt heiltä tähän hätään syväpuhdistavaa shampoota, ja hiukset tuntuivat siltä että nyt on saatava niille syväpuhdistusta. 

Samalla kun käytiin ruokaostoksilla tsekkasin mitä marketin hyllyllä olisi tarjolla, ja hetken...

Share

Vihdoin uudet klipsipidennykset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen haaveillut uusista klipsipidennyksistä jo vaikka ties kuinka kauan. Edelliset ovat vuodelta nakki ja tilasin ne silloin jokseenkin epämääräiseltä nettisivulta. Pidennykset toimivat kyllä moitteetta, mutta värisävy ei koskaan ollut oikea, eikä paksu aasialainen hiuslaatu oikein sulautunut omaan hentoon tukkaani. Siksi niitä ei juuri tullutkaan käytettyä muuta kuinka kampausten täytteenä.

...

Share

Sinisen tilanne, 7 pesua

Ladataan...
Elina R Ellu Ko

Pari viikkoa sitten kerroin värjänneeni hiukseni sinisiksi. Tuolloin jo mietin, että voisin ottaa kuvat hiuksista, kun pesukertoja alkaa olemaan välissä enemmän, jotta näkee miten väri haalistuu. Kyseessä siis L'Orealin Colorista, jonka pitäisi 5-10 pesussa huuhtoutua pois.

Kuvienottohetkellä hiukset on pesty värjäyksen jälkeen 7 kertaa.

...

Share

Sugarbear hair

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Nyt niitä saa vihdoinkin Suomestakin! Ihania Sugarbearhair hiusvitamiineja. Olen pitkään seurannut tätä merkkiä Instagramissa ja se vaikuttaa niin sympaattiselta! Voiko nallekarkin muodossa olevia vitamiineja olla rakastamatta. Varsinkin kun samaisten vitamiinien nimeen vannoo kiiltävä kutriset Kardashianit. 

Heti kun sain vihiä että nämä ovat kaupanhyllyllä soitin Emotioniin...

Share

Pages