L'oreal wild stylers by tecni.art POWDER-IN-LOTION

Ladataan...
Alohair Alohair

 

L'oreal toi tämän POWDER-IN-LOTIONIN jo tovi sitten markkinoille ja sain tuotteenkin käsiini jo alkukesästä mutta en ole muistanut postata tästä aiemmin!

Se kuka keksi hiuspuuterin on kiistatta nero mutta suurempi nero on se kuka tajusi jalostaa hiuspuuteria eteenpäin.Tämä nestemäinen puuteri on selkeästi kokenut evoluution ja on vähän kuin 2.0 versio perinteisestä puuterista.

...

Share

Donitsi on paras

Ladataan...
Siri H Still Life

 

 

Mikä hiusjuttu on niin kiva, että kirjoitan siitä blogiin jo toistamiseen? No tietysti hiusdonitsi! 

Ostin siis keväällä hetken villityksestä hiusdonitsin ajatuksella "katsotaan tykkäänkö tästä",  ja niinhän siinä sitten kävi että...

Share

Yllätys teille kaikille

Ladataan...

Kiitos niin paljon teille kaikille arvontaan osallistujille!! 

Voittajalle on ilmoitettu ja arvonta suoritettiin @annikatukiainen instagramissa. Mutta haluan tarjota teille kaikille osallistujille pienen alennuksen kampaamokäyntiin. Eli syyskuun loppuun asti -20% alennus kaikille teille ihanille kommentoijille kampaamopalveluista. Muista mainita blogi aikaa varatessa. 

...

Share

Väripäivitystä hiuksille

Ladataan...

Juurikasvu alkoi omaan silmään näyttämään jo niin pahalta, että jotain oli pakko asialle tehdä. Kaupan hyllyltä mukaan lähti tänäkin syksynä punaista, joka tuntuu olevan luottoväri, johon palaan aina uudelleen ja uudelleen.

 

Hirviölaatuinen kuva...

Share

Kuukauden rutiinit

Ladataan...

Mitäs kaikkea hyvää teen itselleni vakituisesti, kerran kuukaudessa. Joillekkin tämä kaikki saattaa kuulostaa paljolta ja täysin turhalta. Itselleni tulee parempi olo näistä asioista, tunnen itseni nätimmäksi ja se helpottaa kovasti, tätä muuten niin hektistä arkea.

1. Räpsyhuolto eli ripset: Ripset minulla onkin ollut jo noin kuutisen...

Share

Päivän kampaus ja pari Glitterin uutuutta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kävin eilen lounastamassa Kanavarannassa Holidayssa Glitterin 25-vuotispäivän kunniaksi. Paikka oli aivan upea ja tulipa muuten syötyä parhaat bataattiranskalaiset koskaan. Tähän paikkaan pitäisi ehdottomasti tutustua paremminkin!

...

Share

강남풀싸롱BAGELØ①0≠⑥⑧22≠990⑨ 선릉풀싸롱&강남풀살롱@역삼풀싸롱%강남야구장-선릉풀사롱@강남풀사롱,매직미러초이스

Ladataan...

강남풀싸롱BAGELØ①0≠⑥⑧22≠990⑨ 선릉풀싸롱&강남풀살롱@역삼풀싸롱%강남야구장-선릉풀사롱@강남풀사롱,매직미러초이스강남풀싸롱BAGELØ①0≠⑥⑧22≠990⑨ 선릉풀싸롱&강남풀살롱@역삼풀싸롱%강남야구장-선릉풀사롱@강남풀사롱,매직미러초이스강남풀싸롱BAGELØ①0≠⑥⑧22≠990⑨ 선릉풀싸롱&강남풀살롱@역삼풀싸롱%강남야구장-선릉풀사롱@강남풀사롱,매직미러초이스강남풀싸롱BAGELØ①0≠⑥⑧22≠990⑨ 선릉풀싸롱&강남풀살롱@역삼풀싸롱%강남야구장-선릉풀사롱@강남풀사롱,매직미러초이스강남풀싸롱BAGELØ①0≠⑥⑧22≠990⑨ 선릉풀싸롱&강남풀살롱@역삼풀싸롱%강남야구장-선릉풀사롱@강남풀사롱,매직미러초이스강남풀싸롱BAGELØ①0≠⑥⑧22≠990⑨ 선릉풀싸롱&강남풀살롱@역삼풀싸롱...

Share

강남포커스ØiO√68②②=⑨90⑨ 【강남풀싸롱】강남룸싸롱 EVENT 역삼풀싸롱 강남풀살롱 매직미러 강남야구장 풀클럽 강남풀사롱

Ladataan...

강남포커스ØiO√68②②=⑨90⑨ 【강남풀싸롱】강남룸싸롱 EVENT 역삼풀싸롱 강남풀살롱 매직미러 강남야구장 풀클럽 강남풀사롱 강남포커스ØiO√68②②=⑨90⑨ 【강남풀싸롱】강남룸싸롱 EVENT 역삼풀싸롱 강남풀살롱 매직미러 강남야구장 풀클럽 강남풀사롱 강남포커스ØiO√68②②=⑨90⑨ 【강남풀싸롱】강남룸싸롱 EVENT 역삼풀싸롱 강남풀살롱 매직미러 강남야구장 풀클럽 강남풀사롱 강남포커스ØiO√68②②=⑨90⑨ 【강남풀싸롱】강남룸싸롱 EVENT 역삼풀싸롱 강남풀살롱 매직미러 강남야구장 풀클럽 강남풀사롱 강남포커스ØiO√68②②=⑨90⑨ 【강남풀싸롱】강남룸싸롱 EVENT 역삼풀싸롱 강남풀살롱 매직미러 강남야구장 풀클럽 강남풀사롱 강남포커스ØiO√68②②=⑨90⑨ 【강남풀싸롱】강남룸싸롱 EVENT 역삼풀싸롱...

Share

Tukka Taika Arvonta

Ladataan...

Hei te söpöliinit!

Nyt haluan piristää juuri sinun syksyäsi ja laitankin pystyyn hiuksiin liittyvän arvonnan. 

Sinulla on mahdollisuus voittaa muodonmuutos hiuksillesi. Tulet saamaan hiuksiisi uuden värjäyksen ja leikkauksen, sekä saat vielä tuotekassin mukaan, johon on valikoitu juuri sinun hiuksillesi sopivat hoitotuotteet!

Kommentoi tähän postaukseen, miksi juuri sinä ansaitsisit tämän voiton ja muista...

Share

Pages