Hiusten vaalentajien tieto- ja tuotepakkaus

Ladataan...
MiiaE MIIATIIKKAA

Olen itse käynyt läpi vaalennusprosessin elämässäni ainakin kolme kertaa, koska minulla on ollut myös hyvinkin tummat hiukset. Niinpä koen, että tiedän mistä puhun, kun sanon, että luonnollisen vaalean saaminen tummasta sävystä vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa. Olen itse ollut aina melko maltillinen värjääjä, enkä ole koskaan ottanut värinpoistoja tai ollut oranssilla hiuksilla. Olen kuitenkin todennut, että koska ihoni on suomalaisittain kerman vaalea, on vaalea hiusten väsykin minun...

Share

Makeover: Valju ja haalea vaihtoon!

Ladataan...

Parasta kampaajan työssä? No se, kun asiakkaan uusi hiusväri tuo esiin aivan eri ihmisen! Iho ja silmät hehkuvat, kasvot hoikistuvat ja koko olemus näyttää freshiltä ja terveeltä. Se on parasta!

Kehotan hyppäämään...

Share

Huhtikuun suosituimmat postaukset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ihanaa toukokuista perjantaita! Vai pitäisikö sanoa osuvammin kesäkuista? Meikäläinen lähtee kohta tekemään opiskelu-uransa viimeistä tenttiä, joten tsekatkaa te sillä aikaa nämä viime kuun klikatuimmat postaukset :)

1. Kun halpis voitti kalliin kilpailijansa
2....

Share

Kiharapää kampaajalla

Ladataan...
Susann Eleganssi

 

Minulla on ihan valtavasti todella kiharaa tukkaa. Hiusten ollessa pitkät niistä saa ranteen paksuisen letin ja ne asettuvat wash and go -panostuksella korkkiruuveille. Näyttävät hiukset ovat aina olleet minun juttuni ja sitä paitsi oiva jäänrikkoja small talk -tilanteissa. Aina en ole kuitenkaan ollut näin sinut hiuksieni kanssa.

...

Share

Pidemmät ja paksummat hiukset.. ?

Ladataan...

Nyt kun miulla on meneillään projekti hiusten kasvatus, sattui silmään tuollainen 'pidemmät ja paksummat hiukset' - tuote. Mie en yleensä näihin ihme aineisiin usko, mutta eihän se haittaa kokeilla, ja kun pullolla oli hintaa se 4euroa.. Tuote lupaa tuloksia seitsemän käyttökerran jälkeen, mutta en tiedä, että pitäisikö sitä sitten laittaa joka päivä suihkun jälkeen. Itse en pese hiuksia joka päivä, joten toivottavasti tämä ei lopputulokseen vaikuta.

Olen nyt laittanut ainetta kaksi...

Share

Helpompaa miltä näyttää – kauden kaunein letti

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

Jatketaan eilisellä lettiteemalla. Kokeilin nimittäin niin upeaa ja ulkonäköään paljon helpompaa lettikampausta, että haluan vinkata siitä muillekin.

Hetki sitten ilmestyneen Glitterin hiusoppaan kannessa oli kuva kampauksesta, johon ihastuin välittömästi. Kun vielä löysin...

Share

Kolme vinkkiä hiusten vaalennusta suunnitteleville

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Keväisin ihmisiin iskee kummallinen tarve vaalentaa hiuksia. Kesää kohti mentäessä hiuksiin aletaan laittaa raitaa ja värinpoistoa ja myös allekirjoittanut on juuri hiusten vaalennusprosessin keskellä. Siksi ajattelin, että nyt jos koskaan on hyvä aika jakaa pari vinkkiä niille, jotka ovat varanneet ajan hiusten vaalennukseen . Nämä jutut kannattaa ehdottomasti muistaa ennen kampaajan tuoliin istahtamista.

...

Share

HAIR TALK

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: L'Oréal Paris

 

Vaaleasta väristä, suorasta mallista, skarpista leikkauksesta ja otsatukasta on kehkeytynyt minulle varsinainen tavaramerkki. En tällä...

Share

KENT - brittihovin luottoharjat

Ladataan...

Tapahtuipa tuossa muutama viikko sitten rakastuminen, kun lueskelin erään harjanvalmistajan mainoslehtistä:

Englantilainen KENT on valmistanut harjoja vuodesta 1777 lähtien ja on siten maailman vanhin hiusharjoja valmistava yritys. Ja nimenomaan perheyritys. Harjat valmistetaan tänäkin päivänä perinteita kunnioittaen Lontoossa, suuri osa käsityönä. Useampi harjamalli on voittanut pystejä ja saanut kiitosta osakseen, jopa siinä määrin, että Kent on Britannian...

Share

Pages