pikakampauksia

Ladataan...
Alohair Alohair

Vaikka ihanasti hulmuavat rantakiharat on parasta kesässä, ei ne kuumana päivänä kuitenkaan ole ne käytännöllisimmät. Kuvassa pari seuraavan päivän kampausta kun tukka ei ole enää puhtaimmillaan ja ainut pesu on tehty kuivashampoolla. 

Share

Lately on Instagram

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ekassa kuvassa kaksi uutta rakkauttani: Asokselta tilattu Vilan jakkutakki ja Daniel Wellingtonilta saatu rannekello. Koodilla ERIKA saat muuten -15% alennuksen kello-ostoksista 15.7. asti! Omani on miesten puolelta ja malli on Classic Durham. // Hajuherkän...

Share

Kesäkampaus

Ladataan...
SeidiMansnerus Just A girl

Tjena!

Takkutukka no more! Leikkautin hiukseni olkapäille yltäviksi. Hiukseni ovat olleet jo aika pitkään takkuiset, koska niitä on värjätty liikaa. Nyt olen pohtinut joko täysin oman värin kasvattamista, tai kasviväreillä värjäämistä. Omaa väriäni...

Share

Tukkataikoja

Ladataan...

Rakastan öljyjä. Voisin lotrata niitä kasvoille, vartalolle ja hiuksille ihan loputtomasti. 

Hiusöljyt ovat lyhyen tukkani vuoksi olleet hetken unohduksissa, mutta nyt kun palasin polkkaan, ja huomasin hieman hapsottavat latvat, kaivoin öljypullon taas esiin. 

Wella SP Luxe Oil Chroma Elixir -hiusöljy huumaa tuoksullaan ja ylellisyydellään. Sitruksinen...

Share

Pyhä kauneuden kolmikkoni

Ladataan...
Lumos VALOA

 

Siinä ne ovat: päivieni pelastajat ja kaiken kauneuden kulmakivet. Aluksi en osannut arvostaa näistä mitään. Nyt en halua enää olla ilman.

Oma vaalea tukka kärvähtää niin helposti korpuksi, että varsinkin tämän lyhyemmän hiusmallin myötä hiusöljystä on tullut korvaamaton. Kesyttää leijailevat hiukset taas hallitaviksi,...

Share

Light ginger festival hair!

Ladataan...

No nyt mie repäsin! Alkoi harmittaa oma pelkuruus, jonka takia otsatukkaa mietitään vuosi ja hieman liian lämpimän sävyn takia valvotaan yö. Että värjäsin sitten oranssiksi.

...

Share

Kuinka kesytät hankalat hiukset?

Ladataan...
suvimainen Välitunti

Minä olen yksi niistä, joka on aloittanut hiustenvärjäämisen jo ala-asteella. Tukkani väri on vaihdellut mustasta tummanruskeaan, keskiruskeaan, kastanjanruskeaan, eri vaalean sävyihin ja platinablondiin. Lisäksi on ollut raitoja ja monivärjäystä. Lopulta olen aina päätynyt blondiin hiusväriin, koska se on jotenkin tuntunut omalta. :D Ehkä se hiustyylin jatkuva muuttaminen liittyi...

Share

kuuman päivän paras kampaus

Ladataan...
Alohair Alohair

Vanhat kunnon foliokiharat märkään suolasuihkeella kyllästettyyn tukkaan, hiuspuuterilla pöyheeks ja juuttinaurulla osa kiinni. Ei se paljoa vaadi tuo huoleton kesätukka. 

...
Share

Naisen seitsemän tärkeää tavaraa

Ladataan...
Nepandeeros Oravanpyörässä

Lehdet ovat täynnä juttuja siitä, että mitä nainen tarvitsee vaatekaappiinsa. You know, valkoinen paita ja farkut ja jakku jiiänee.

Mutta missä on tarinat muista pakollisista kuin vaatteista? Ei se mitään, sillä minä aion täyttää sen tyhjiön tällä blogikirjoituksellani.

1. Kunnon...

Share

Pages