Vaimotukka

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

 

Tässä kävi niinkin vanhanaikaisesti, että heti ensimmäisenä arkipäivänä häiden jälkeen oli aika varattuna kampaajalle. Ihan vaan vaimotukasta ei nyt tosin ole kyse vaan pikemminkin omaan tyyliin palaamisesta.

Kun minua kosittiin, oli minulla jo pidemmän aikaa ollut vaihtelevasti polkka tai pitkä polkka...

Share

Lyhyet hiukset - Trendit 2017

Ladataan...

Muistatteko, kun kerroin, että miesten hiukset hiukkasen räjähtävät tänä keväänä? Samantyyppistä rentoa villiintymistä on havaittavissa naisten lyhyiden hiusten rintamalla:

Runsas mattainen textuuri, jolla suitaan hiuksista sen verran kiinni, kuin yltää. Loppu taltutetaan huivilla.

...

Share

Niksipirkan tukkavinkit

Ladataan...
Alohair Alohair

Kaikki muistaa Pirkka-lehden niksiosion sukkahousuvinkkeineen.Pirkka julkaisi niksejään myös vessapaperissa, ja kerran bongasinkin vessareissulla jotain, mikä oli pakko testata!

Sinäänsä hauskaa ettei tuossa puhuta mitään rullien poistosta...vappukampauksena toki nekin menisi.

...

Share

elämän täydeltä Glitterii

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Lapsena isä sanoi minua mannekiiniksi. Hymyilin aina kameralle ja rakastin peilejä. Pukeuduin aina mekkoihin, rakastin kaikkia tyttömäisiä asioita, vaaleanpunaista, pitsiä, glitteriä ja timantteja. Samat asiat viehättävät edelleen. Vaaleanpunainen on vain ihan suosikkivärini, vaikka käytän sitä hillitysti. Esineet, jotka kiiltävät ja kimaltelevat, lähtevät mukaani, sillä elämässä pitää olla säihkettä. Lisäksi perustelen kaikki hullut ostokset aina sillä, että lastentarhanopettajana voin...

Share

Hair on fleek

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Leikkautin loppu vuodesta hiukset ns. long bob eli pitkään polkkamalliin. Hiukset oli viime kesän vaalennuskatastrofista kärsineet sen verran, että päätös oli oikeasti pakollinen jos halusin terveet hiukset. Vaalennuksen mukana lähti myös extra paljon hiuksia edestä, mikä loi mulle mahtavan takatukka-lookin. Tätä tasoitettiin laittamalla leikkauksen yhteydessä eteen yksi paketti teippipidennyksiä. 

Nyt kuitenkin kuukausia myöhemmin on pidennykset napattu...

Share

Ultrakosteutusta hiuksille

Ladataan...
Alohair Alohair

Suomalainen Kc Professional on jo vuosia tuonut markkinoille edullisia tuotteita ja pikkuhiljaa täydentänyt tuotevalikomaa kiinnostavilla uutuuksilla.Kaikki varmaan tietävät color maskit sekä four reasons sarjan, ainakin ulkonäöltä, nehän on ne hauskat pullot missä on paljon tekstiä.Kampaajana huomasin että kuluttajilla sarjan nimi vääntyi enemmän kun kerran four seasons muotoon mutta onneksi tiesin mitä haetaan.

Kevään korvalla kun pipoista taas kuoriudutaan ulos, on hyvä ainakin...

Share

Short bob

Ladataan...
IdaKatriina Ida M

 

Vaikka olen itse kampaaja, on arjen pyörittäminen kampaamossa aika kiireistä eikä omien hiusten laitolle jää juurikaan aikaa. Aikaa pitää siis järjestää erikseen, joten varasin ylellisesti ajan itselleni kampaajalle. On arjen luksusta laittaa hiuksiansa jonkun toisen käsissä, eikä itse pesuhuoneessa tai...

Share

Maria Nila <3

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Muutamia vuosia sitten monen asian summana aloin tarkastella suhtautumistani terveyteen ja omiin kulutustottumuksiini eri tavoin kun ennen. Ruokaa, kosmetiikkaa, vähän kaikkea. 

Ja yksi suurimman muutoksen kokeneita osa-alueista oli kosmetiikka. Siihen asti olin viis veisannut sisällysluetteloista, ja käyttänyt tuotteita kunhan niitä ei ollut testattu eläimillä.

Nyt...

Share

Pages