50-luvun meikki

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

DSC01799.JPG

DSC01796.JPG

Koulutehtävänä oli tehdä jostakin aikakaudesta meikki. Valitsin viiskytluvun meikin, koska se on niin käytettävä ja klassinen. Sopii oikeastaan jokaiselle.

Punaiset täyteläiset huulet, kissarajaukset, vaalea iho, Marilyn Monroe, kiharat.. ihanan naisellista, kaunista ja...

Share

Pitkien hiusten arkikampaus x 3

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

kampaus.jpg

Aina pidennykset päähän pistettyäni huomaan muutaman viikon jälkeen sukivani suortuvat sotkunutturalle joka ikinen päivä. Tällä kertaa olen rikkonut kaavaa ronskisti, ja repertuaariini on tullut melko pysyvästi kolme kätevää kampausta, joista muutkin pitkien ja puolipitkien hiusten kanssa tuskailevat voivat saada jotain vinkkivitosia.

 

1. Legolas-lookalike

...
Share

Huhtikuun huiput eli materialismionnellisuutta

Ladataan...
Hulmuhelmahumanisti Mekotusta

Tämän kuun suosikkimateriaan kuuluu muutamakin asia. Ensinnäkin tilasin viimein muotoiluraudan, mikä on ollut hankintalistalla monta vuotta. Pitkään tukkaan en jaksanut vanhoilla härveleilläni alkaa vääntää minkäänlaista säkkärää, mutta kuukausi sitten pätkäistyäni kuontaloni innoistuin värkkäämään onnettoman matkasuoristusraudan kanssa. Eihän siitä mitään tullut.

Hankin edullisen perusraudan, jonka lämpötila on säädettävissä. Olen tyytyväinen muutaman päivän kokeilujakson...

Share

kalanruoto

Ladataan...
Maddele Ikuinen Vaimoke

En tosiaankaan ole mikään hiustenlaittaja, pidän niitä aina kun mahdollista, ihan vaan siitä syystä, koska en jaksa niitä mitenkään nostella nutturoille tai pompuloille, yleensä nämä kampaukset ei muutenkaan sovi minulle. Pääni näyttää luonnottoman isolta letissä tai nutturassa. Pääsiäisviikon maanantaina olin kuitenkin menossa koululleni seder-ateriaan, jolloin pukeutumisen täytyi olla hieman hienompi kuin normaalivaatetus. Eli periaatteesa jokin coctail-mekko.  Juhla-asun kanssa täytyy...

Share

leijonakihara

Ladataan...
Jane C. third time tales

Harkitsin permanenttia, koska kiharat on pop. Siispä laitoin toissayönä patukat, ja viime yöksi laitoin pari nutturaa, jotta kiharat pysyisivät. No, kyllähän ne pysyivät.

Mutta auta armias kun laitoin nutturan suihkun ajaksi.

Taidan harkita sitä permanenttia uudestaan.

Snapshot_20140420_2.JPG

...

Share

Hymyhuulet ja kevätkimono

Ladataan...
Hulmuhelmahumanisti Mekotusta

Yliopisto-opiskelijan elämä on huhtikuussa yhtä deadlinea. Olenkin pakoillut velvollisuuksia ansiokkaasti koukuttumalla Hay Day -peliin. Kanojen ruokkimisen ohella olen myös ihastunut uuteen huulipunaan ja tilannut hetken mielijohteesta viimeinkin kunnollisen muotoiluraudan. Alle neljänkympin vekottimella vääntää mukavan lammasmaisen kampauksen farmi-innostuksen kunniaksi. ;)

Kimonosta voi olla montaa mieltä. Se käy aamupukineesta, mutta toisaalta kimono on myös mukava ja boheemi...

Share

First Post

Ladataan...

Moi! Eli tää ois nyt ensimmäinen postaukseni ja ajattelin kerto hieman itsestäni(: Eli olen kohta 17v täyttävä nuori nainen Salosta. Tykkään laulaa,piirtää,katsoa pokemon sarjaa ja olla netissä. Lähellä sydäntäni ovat myös: tatuoinnit (itselläni on yksi),  platform kengät, shokki hiusvärit,pastel goth vaatetyyli, kaikki missä on niittejä, netti kaverit<3, sosiaalinen media, kissaeläimet,kesä&Black veil Brides. Inhokki asiat ovat: ötökät,kiusaajat,kylmyys,basic bitches&hidas netti...

Share

Pikkumyy goes punk

Ladataan...
Laura Pollari Laura de Lille

Lyhyen tukan hienous: hiukset voi laittaa noin kahdella tapaa. 

IMG_7443.jpg

IMG_7475.jpg

Laiskimpina päivinä kutreista saa loihdittua mininutturan, joka on naurettavan iisi väsättävä parin hengettömän pinnin avulla.  

Niin helppo, että ajattelin jo tehdä tästä virallisen kesäkampaukseni. Mekko...

Share

Pages