Vuosi ilman mitään

Ladataan...

Menin mukaan Vuosi ilman uusia vaatteita-kampanjaan. Ihan vitun huono idea. Nyt tekee mieli ostaa ihan KAIKKEA. Lupasin myös suurieleisesti olla dokaamatta jouluun asti (raitista elämää kesti 6 päivää. Sit mulle tökättiin drinkkilippuja käteen ja rööki huuleen. Ei ollu mun vika! Ne oli sitä paitsi MTV Push drinkkilippuja niin mulla on ihan sellanen fiilis että olisin osallistunut johonkin kamalaan verohuijaukseen tai rahanpesuun.)

Myös hiusten värjäily ja leikkely on pannassa. Aina...

Share

Biotiinilla pitkät hiukset? - Lyhyttukkaisen tuskainen kasvatusprosessi

Ladataan...
Laura00 Cupcakes

Alkuun luvassa vuodatus hiusten äkillisestä muutoksesta:

Noin kaksi kuukautta sitten halusin pientä virkistystä ja vaihtelua pitkään tukkaani. Olin jo aiemmin pohdiskellut upeaa Rihanna-lookia, lyhyttä ja räväkkää rokkitukkaa. Lisäksi mielessäni pyöri Youtube-vloggaaja Nicole Guerrieron ylipitkä polkkatukka.

Ja nyt kun taas katsoo näitä kuvia, tekisi mieli leikkauttaa lyhyet hiukset uudestaan... Apua!

...

Share

hyviä viikonloppuja

Ladataan...

 

Miulla on nyt ollu kaks ihanaa viikonloppua peräkkäin. Ensimmäinen niistä meni Jyväskylässä. Kävin testaamassa uusia juoksukenkiäni kunnolla juoksemiseen ja hyvin kulki. Juotiin punkkua ja syötiin juustoja ja pillitin ku pieni lapsi Tähtiin kirjoitetulle virheelle. Lauantaina yritin ulkona syömisen ja...

Share

Hetken mielijohteesta punapääksi

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Snapshot_20140915_1.JPG

Heippa kaikki!

Eilen sain kaupungilla ollessani idean uusista hiuksista ja tässä sitä nyt ollaan. Mies värjäsi illan päätteeksi minulle kirkkaan punaiset hiukset. Väri on räikeä, pirteä ja repäisevä. 

Työkaverini kysyi, voiko minua kutsua jatkossa Ruskaksi, kun on niin syksyn sävyihin sopivat hiuksetkin.

Share

Shopping: Kosmetiikka uutuuksia!

Ladataan...
lomoisio Fashion disease

10444008_1479844018946244_5197562688545709946_n.jpg

L300 / Ruotsissa suosittu apteekin kosmetiikka merkki.

Kävin tänään kaupoilla etsimässä  ihonhoidon täydennystä pesuhuoneen peilikaappiin. Satuin törmäämään hyllyssä näihin L300 pharmacy skincare tuotteisiin. Kuulemma nää on ruotsissa suosittu apteekin...

Share

1# KOSMETIIKKAA

Ladataan...
neajohanna Beautific

 

Tänää ajattelin kertoo vähän mun lempikosmetiikasta. Eli siis niistä meikeistä ja kosmetiikasta joita ilman en pystyis elämään, ja joita käytän ihan joka päivä. Suurimman osan näistä saa ihan normaaleista kaupoista tai meikkikaupoista. Pahoittelut huonolaatuisista kännykkäkuvista jotka on otettu aika pimeällä<3 

 

Ekana on tällänen L'oréal Parisin Volume Million Lashes ripsiväri värissä Extra-black eli...

Share

NYFW Spring 2015 - hiustrendit

Ladataan...

New Yorkin muotiviikot ovat käynnissä ja netti on alkanut täyttyä toinen toistaan upeammista runway-kuvista. Yleisesti ottaen fiilis on sekä hiusten että meikkien suhteen todella rentoa ja jopa tekemätöntä - kirjaimellisesti ottaen lavalla nähtiin malleja täysin ilman meikkiä ja (ainakaan näkyvää) hiustenlaittoa!

Selailin materiaalia läpi sillä silmällä hiusten suhteen ja keräsin teille neljä hallittavinta hiustyyliä ensi kevääksi:

1. SLEEK AND SHINY...

Share

Pages