Pääasiat

Ladataan...
MarikaJohannaP Mon Day

Kampaajan löytäminen on vaikeaa, sellaisen kampaajan, jonka käsittelyssä voit rentoutua, ja luottaa ammattitaitoon, joka kampaajallasi on. Varsinkin kun omaat luonnonkiharan joka on, no vaikeasti hallittava. 

Ne monet kerrat kun lähes juoksin kotiin kampaamosta itku kurkussa. Pidin pitkään taukoa kampaamokäynneistä, kunnes löysin nykyisen kampaajani Kati Kristiinan. Kati Kristiina on myös meikkitaiteilija, ja nykyisin hän työskentelee omassa studiossaan, Studio Savonissa. 

...

Share

Like a lady - 6 upeinta hiustyyliä

Ladataan...

Sain toiveen kirjoittaa postauksen vanhemmille naisille sopivista hiustyyleistä. Asiaa tutkiskeltuani päädyin siihen, ettei sellaista tukkaa olekaan, joka sopisi vain vanhemmalle. Sen sijaan huomasin, että upeimmilta Hollywoodin pitkänlinjan näyttelijöissä näyttävät he, jotka kantavat ajatonta, luonnollista hiustyyliä ilman sen kummempia kommervenkkejä. Ja nämä hiusmallithan sopivat ihan jokaiseen ikään!

Avainjutut?

  • Leikkaukset ovat samaan aikaan...
Share

Kevyesti kohti kesää

Ladataan...
MinEna #MOMFIE

Kahden viikon sairausloman jälkeen se iski, eikä vähinten syynä ollut hiusten pesun hankaluus yksikätisenä ja saattoipa niillä rastaa muistuttavilla takuillakin olla jotain tekemistä asian kanssa. Ja mä lupasin etten mene takaisin töihin ennen kuin jaksan pestä hiukseni.

Aurinkoisena iltapäivänä reilusti selän puoltaväliä kutittelevat hiukseni päätyivätkin sitten keittiön pöydälle.

...

Share

Kampaus, joka kääntää päät

Ladataan...
HairytalesLaura Hairytales

Hirveä ja harmaa viikonloppu vaatii piristystä. Tästä syystä suuntaan nokkani kohti kylpylän rentouttavia altaita ja saunoja, samalla sanoen hyvästit reissun jälkeiselle päivetykselle. Nyyh.

Tämän lauantain kaumpausfiilistelyssä on jälleen kerran huoleton ja rento kampaus. Hiuspuuteri on loistava tuote tällaisen kampauksen teossa. Sillä saa mukavasti karheutta hiuksiin, mikä taas...

Share

Kurvikas nr. 3

Ladataan...
merimariia Kurvikas

Hei Kurvittaret!

Ja tervetuloa uusimman Kurvikkaan pariin! Inpsiroiduimme varhaisesta keväästä ja auringosta, joten otimme jo ensikosketuksen kesään! Olen saanut apua Stylisti-Meikkaaja Sohvi Nymanilta tyypillisimpien suomalaisten vartalotyyppien stailaamisessa Boutique...

Share

TyyliViikko Fashion, Hiukset&letitys ja Tärkeät Kuulokkeet

Ladataan...

Tyyliviikko Fashion....Trendit...

Hiukset ja Letitys....Kuulokkeet....

 

Tv1 ja Puoli7

Todella mielenkiintoinen viikko. Kiitos Mielenkiintoisesta

ja Kivasta Ohjelmasta ja jutuista. 

Olen katsonut ohjelmaanne alusta asti ja toivon Menestystä ja Hyvää jatkoa Tulevalle!

 

 

...

Share

Päivänasua ja letinpoikasia

Ladataan...
Mol.lamaija Mol.lamaija

Aikamoinen puhuri käy ulkona enkä ulos näissä tamineissa lähtisikään jos ei autoa olisi alla. Ainoa lämmike asussa on kaulassa. Kevättä kuitenkin on jo ilmassa ja varsinkin mielessä. Pienet letinpoikasetkin tein päivän kunniaksi hiuksiin.

                                                                      lenkkarit / h&m

...
Share

Tyttömäiset letit

Ladataan...
HairytalesLaura Hairytales

Tykkään leteistä, se ei tosiaan tule yllätyksenä kenellekään. Saparoletit aikuisella ihmisellä ovat välillä hieman kyseenalainen asia, mutta mielestäni se on vain tyyliseikka. En laittaisi kahta lettiä klassiselle business-naiselle, mutta boheemin tyttömäiseen tyyliin letit sopivat mielestäni hyvin - ne ovat söpöt.

Itse pidän välillä tällaisia kyseenalaisia lettejä, mutta viihdyn...

Share

Pages