Long Bob

Ladataan...
tiittu Tiina Pakkanen

JES nyt ne kesäkelit tuli. Tuntuu hassulta, että juhannus ja kaikki on jo takanapäin vaikka kesä tuntuu olevan vasta aluillaan. Toivottavasti tää sääilmiö pysyy. Minun puolesta helle vois jatkua sinne vaikka syyskuuhun asti. Siitä voitaiskin skipata heti loskakelit ja siirtyä suoraan jouluun. :D

Kesäkeleistä puheenollen istahdin vihdoin ja viimein HohDesignin Jonin penkkiin peittämään puolimaratonjuurikasvuni ja raikastamaan ilmettä muutenkin. Annoin vapaat kädet sillä rajoituksella,...

Share

Makeover: Kuinka luonnollistaa inkivääri?

Ladataan...

K&T -nettisivuilla ilmestyi tänään yksi tämän vuoden suosikkitöistäni. Rakastan vaaleita ja punertavia, inkiväärin sävyisiä hiuksia ja pääsin tekemään yhden asiakkaan kanssa mahtavan luonnollistamisprojektin näiden herkkuvärien kanssa! Keräsin myös kasan värjäysvinkkejä, joilla yksiväristä tukkaa voi loihtia eloisammaksi ja luonnollisemmaksi. Klikkaa juttuun tästä.

...

Share

HAIR ENVY

Ladataan...

Käydessäni läpi eilisiltaisia kuvia huomasin, että omat hiukseni ovat kasvaneet hurjan pitkiksi, vaikka ne vasta leikattiin. Tiedän kokemuksesta, että vastaavanlaiset kiharat eivät minulle käy, mutta Mica Arganarazen hiustyyli rokkaa koviten juuri nyt. Tässäkin tapauksessa hiustyyli on tainnut tehdä hänestä yhden halutuimmista malleista.

...

Share

LONG BOB 2.0

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Jos tämä ei täyttänyt long bobin vaatimuksia niin joko nyt?! Haha kieltämättä nyt kun itsekin noita vanhoja kuvia katselee, niin hiuksethan näyttävät ihan todella pitkiltä :D Mitä oikein ajattelin?! Muutos tuntui tuolloin omaan silmääni aivan valtavalta ja suorastaan ihmettelin teidän vastaanottoanne ja kommenttejanne, ai mitenniin ei muka polkka?!

Kävin tuttuun tapaan pätkimässä ja...

Share

5 + X vinkkiä tuuheiden hiusten loihtimiseen!

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Olen saanut polkkatukan leikattuani tosi paljon kyselyitä siitä, miten laitan hiuksiani, miten saan niihin tuuheutta ja millaisia tuotteita käytän hiusten muotoiluun. Tätä juttua on toivottu pitkään ja hartaasti, ja nyt toiveisiin on vastattu! :)

Lähdetään liikkeelle parista perusjutusta... Oma hiustyyppini on...

Share

Asiakkaan kanssa: Juhani

Ladataan...

Koska henkilöhaastattelut ovat lehtien mielenkiintoisinta antia, päätin ottaa vastaavan palstan blogiini! Asiakkaan kanssa -palstalla ihmetellään maailman menoa ja tutustutaan kampaamon asiakkaiden sielunelämään - ja tietysti tukkaan. Koska haastattelutuokio leikkauksen lomassa on sangen jännittävää, päätin aloittaa ystävälläni Juhanilla, olkaattes hyvät:

Juhani, Junni, somettajille Junnigubbe on ollut vakioasiakkaani jo parin vuoden, ystäväni noin 10 vuoden ajan....

Share

Pääasia

Ladataan...
EMerituuli Loxodon

Pitkät, paksut, vaaleat hiukset on ihania! Tukka on aina ollu se "mun juttu". Yhtä kamalaa brake-up-hair:ia lukuunottamatta mulla on aina ollut vähintään vyötärölle ulottuvat vaaleat hiukset, joiden sävy on vaihdellut nykyisestä melkoisen tummasta vaaleasta sellaiseen hirveään puhkiblondattuun keltaiseen hattarakasaan. Parhaiten mua pukevat viileät sävyt, mutta kellastuminen on ainainen ongelma tässä päässä! Ikävä kyllä olen vasta nyt löytänyt sellaisen hopeashampoon, joka oikeasti taittaa...

Share

Otsishimon kulminoituminen

Ladataan...

Leikkasin viime viikolla varmaan seitsemän otsista ja se aiheutti itsellekin aivan valtavan otsishimon! Se hyvä puoli kampaamossa työskentelyssä on, että tällaisen himon sattuessa olet taatusti oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Lähtökohta oli tylsä ja keltainen. Laitettiin kunnolla raitaa ja leikattiin sellainen täydellinen "lähes-normi-mutta-kuitenkin-sivuotsis-jakauksella":

...

Share

Letti kiharat

Ladataan...
ihanastyle Ihana Style

Laitoin hiukset parille letille suihkun jälkeen ja unohdin...illalla oltiin menossa ulos.

Olinkin aika yllättynyt kun suoristusrautaa lämmittäessä aukaisin letit ja sieltä tulikin näin hienot "ranta" kiharat!

 

Melkein kuin olis ihan vartavasten laittanut. Ei muuta kuin paljon hiuslakkaa, hiukseni on todella liukkaat eikä kiharat ja sellaiset tahdo pysyä kovin...

Share

Pages