Miten valmistaudun maratonille?

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Facebookin uutisvirrassa tuli vastaan juttu keventelystä maratonia varten. Se tarkoittaa muutaman - parin viikon jaksoa ennen maratonia, jolloin harjoittelua vähennetään, jotta itse kisaan päästäisiin hyvin levänneenä. Keventelyn on tarkoitus paitsi antaa kropalle lepoa, myös mahdollistaa kuntohuipun osuminen maratonin ajalle ja valmistaa myös mieltä siihen, että alkaa olla hinku juosta.

...

Share

12. matkalla, в пути

Ladataan...
lavra maja alleja

 

Olen junassa matkalla vierastani vastaan lentokentälle. Edessämme olevalla penkkirivillä pienen pojan äiti tenttaa junassa levottomaksi yltyvältä lapseltaan: Mikä on Venäjän pääkaupunki? Oikeaa vastausta seuraa toinen kysymys: Mikä on Moskovan tärkein aukio? Poika venkoilee penkillään empien, istuu penkissään väärin päin, kurkistelee meitä penkkien välistä....

Share

Mitä tehdä Brysselissä?

Ladataan...

Olin viime viikolla keskiviikosta sunnuntaihin Haagissa ja Brysselissä. Ilma oli harmaa ja sateinen, mutta muuten oli aivan ihanaa – kai nyt, kun pääsin vihdoin parin kuukauden Skype-hengailun jälkeen ihan oikeasti näkemään poikaystävääni, joka on tämän syksyn vaihdossa Haagissa.

Vaikka matka oli lyhyt, ehdimme onneksi lähteä yhdeksi yöksi Brysseliinkin, missä asuin keväällä 2012...

Share

Milanossa espanjaksi

Ladataan...
cady ei muistella pahalla...

Viimeksi olin Milanossa 18-vuotiaana interaililla. En muista Milanosta siltä reissulta juuri muuta kuin jäätelön ja sen kuinka riitelimme silloisen poikaystäväni kanssa koko ajan, jäätelöstä huolimatta. Päätin antaa Milanolle toisen mahdollisuuden siitäkin huolimatta että monet muutkin ovat kokeneet Milanon varsin etäisenä. 

Maanantaina kukonlaulun aikaan heitän rinkan selkään ja...

Share

Halloween - Hitti vai Huti?

Ladataan...

Tiesitkö, että Halloweenin juuret ovat täällä, Irlannissa? En minäkään. Halloweenista tulee mulle ensin mieleen jenkit sekä karkki vai kepponen. Mutta ei. Juhla on alunperin ollut kelttien juhla, nimeltä Samhain, joka tarkoittaa iirinkielellä myös marraskuuta. Siksipä Halloween on täällä kova juttu. Irkut rakastaa Halloweenia - monien mielestä Halloween on paras juhla koko vuonna! Ihmiset pukeutuvat naamiaisasuihin töihin (minä mukaan lukien) ja juhlinta alkaa...

Share

Ensimmäinen päivä

Ladataan...
Lina-Sofia Perillä

Ensimmäinen päiväni on ollut väsynyt, toimeton ja ihana. Olen ottanut päiväunet lattiatyynyjen päällä ja käynyt puistossa.

Olen käynyt parin euron hieronnassa, joka oli taivaallisen rentouttava kokemus. Hieronnan jälkeen sain yrttiteetä, josta sain armottoman hikan. Se hieman häiritsi euforista olotilaani. Nauratti, jolloin hikka vain yltyi. 

Olen käynyt syömässä paikassa, jonka valitsin sen perusteella, että siellä sai istua korkealla terassilla...

Share

Tähän asti opittua

Ladataan...
Mannana Kaksi tuntia myöhemmin

Ehkä tällainen kerran kuukaudessa etenevä päivitystahti sopii uuteen Lontoon-elämään. Yleisesti ottaen mesta on aika isosti huikeampi kuin osasin tänne muuttaessa odottaa. Jopa inasen vituttaa, etten tajunnut lähteä aikaisemmin.

Väittelin viime syksynä ulkomailla asuneen kaverini kanssa siitä, ettei elämä juurikaan muutu, vaikka asuisi toisessa maassa. Olin silloin asiasta (toki täysin arvailuihin perustuen) eri mieltä, ja pysyn kannassani edelleen. Arki on todella erilaista riippuen...

Share

Blogisynttärit aurinkorannalla

Ladataan...
Iksu Tassuja ja töppösiä

Yksi syy pidentyneeseen blogitaukooni on se, että vietin reilun viikon Espanjassa miehen, lapsen ja appivanhempien kanssa. Aamukahvit sain juoda kuudennen kerroksen terassilla suoraan Välimerta tuijottaen. Ei huono.

Tässä reissatessa meinasi mennä ohi sekin, että blogini täytti kaksi vuotta! En olisi arvannut silloin ensimmäistä postausta hahmotellessa, että tästä tulee näin...

Share

HELLO LONDON

Ladataan...
Tintti K Tintin

Terveisiä Lontoosta! Matkamme on alkanut erinomaisissa merkeissä.

Matkustamiseen kuuluu aina olennaisena osana ruoka ja tällä kertaa päivän tärkeimmän aterian sai nauttia kolmeen kertaan; varhain aamulla kotona, lentokentän loungessa sekä koneessa.  Nam nam!

Aamupalan jälkeen on ehditty myös päästä perinteisen englantilaisen...

Share

Pages