Tukholma kutsuu!

Ladataan...
Mikko Antero Silent Shout

Viime perjantaina pyörähti mielessä kovin äkkiseltään ajatus, että olisipas kiva päästä vielä jossain vaiheessa tätä vuotta pienelle matkalle, ja olisipa kivaa jos siihen matkaan vois sisältyä vähän jotain spesiaalia. Kuten vaikka Madonnan keikka. Kuten vaikka Tukholmassa marraskuun 14. päivä. Hauduttelin asiaa viikonlopun yli (syy tuntematon, miksi tämmöistä pitäisi miettiä edes tarkemmin?), ja eilen sitten ostaa päräytin lipun keikalle. Nyt sitten vaan innolla odottelen reissua! Madonnan...

Share

Cusco

Ladataan...
ainomathilda Limaino

Cuscon reissumme sujui erinomaisesti. Saavuimme torstai-illaksi Stefanin ja Marvinin kanssa Cuscon vuoristokaupunkiin (3500metriä merenpinnasta) ja totuttelimme pari päivää korkeuteen ehkäistäksemme vuoristotautia tulevan vaelluksemme aikana. Pääsimme torstaina kahdeksalta viimein ekalle kunnon aterialle, ja nälissämme tilasimme menun päälle pizzan jälkkäriksi – poikien tuttuu  tapaan. Illalla pienen Happy Hour –kierroksen jälkeen hengailimme Marvinin kanssa hostellimme baarissa  ja...

Share

Tavoitteista

Ladataan...
Paulajulia kreikkaus

Aika on vierähtänyt niin vauhdilla, että viikottainen postaus jäi viime viikolla kokonaan välistä. Joka päivälle on menoa aamusta iltaan, ja siksi en ole paljon ehtinyt hengähtää. Tämä päivä ei ole poikkeus, mutta halusin kuitenkin kirjoittaa pikaisesti harjoitteluni tavoitteista.

Preparation seminar toukokuussa valmisti meitä tulevaan koitokseen, ja yksi pääteemoista oli tavoitteiden asettaminen ja niiden tärkeyden ymmärtäminen. Tehtävä ei ole todellakaan helppo, jos esim. mietitään...

Share

Hajanaisia ajatuksia

Ladataan...
Crystall Muista kuka olet

Kun elää kaksi viikkoa mökkielämää, oppii uusia asioita itsestään. Tai eiväthän ne uusia ole, ne ovat vain niitä asioita, jotka arjen hääräilyissä onnistuu unohtamaan.

Mielikuvissani olen rauhallinen ja rento ihminen, joka elää hetkessä ja osaa pysähtyä laiturin nokkaan ihmettelemään elämää ja laineitten liplatusta. No, ehkä se on yksi puoli mussa. Se toinen puoli onkin rauhaton ja levoton, sellainen, jolla on aina toinen jalka jo menossa seuraavaan paikkaan. 

Matkalla olen...

Share

Uuden blogin ajatus

Ladataan...

Heippa,

päätin taas aloittaa blogin kirjoittamisen, koska syksyllä tulee hieman maiseman vaihdosta.! :) Niin kuin blogin otsikostakin voi ehkä päätellä, olen lähdössä suorittamaan opiskelijavaihtoa Alankomaihin, Bredaan. Tarkoituksena on kertoa hieman, miten opiskelijaelämä vieraalla kielellä, vieraassa kulttuurissa onnistuu.

...
Share

Seattlessa seikkailemassa

Ladataan...
ihanastyle Ihana Style

Viimeistä iltaa istuskelen hotelli huoneessa, huomenna aamulla takaisin San Diegoon.

Täytyy sanoa että Seattle yllätti tosi iloisesti. Eikä pelkästään sillä ettei satanutkaan vettä koko ajan.

Kuvia on tullut napsittua paljon, todettu pari todella hyvää vinkkiä tänne matkaa suunnitteleville, ja juotu kahvia. Että niitä sitten kunhan pääsen oman kodin rauhaan.

 

...

Share

Kukkaisarmeijan univormu

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Jos maailmassa olisi olemassa jokin rauhan ja rakkauden puolesta taisteleva (ja ehkä vähän kukkahörhöilyä harrastava) armeija, voisi heidän univormunsa näyttää kutakuinkin tältä kuin minun asuni joitakin päiviä sitten Roomassa. Löysin alkukesästä Tukholmasta & Other Storiesin alennusmyynneistä hauskan kukkahameen ja -...

Share

Lapin reissu kuvina.

Ladataan...
Miltzu My open door

Kukkuu kaikki! Tosiaan tehtiin perheen kanssa meidän joka vuotinen road trip.  Tänä vuonna reissasimme lapissa, mikä oli uutta sillä en ole ennen ollut siellä kesällä. Reissumme alkoi lauantaiaamuna ja kotiuduttiin tänä iltana.                                                                                               Ilman sen pitempiä puheita, antaa kuvien puhua :)

...

Share

GETTING READY.

Ladataan...
sheakatrina sheakatrina.

 

6 DAYS UNTIL THE JOURNEY BEGINS. So excited about this trip we've waited and planned for a quite long time! 

This time we're heading to Singapore and Malaysia - so if you're interested to see where we're going to be and what we're going to do, just stay tuned..

6 päivää kauan odotettuun reissuun! Kohteina ovat...

Share

Pages