Kotimatka kautta merten ja mannerten

Ladataan...
chaura Misplaced

No niin. Anteeksi blogihiljaisuus, nyt ollaan kotona. 

Kävi niin, että pakkasimme tavaroita vähän kiireessä, lainasimme ihanalta naapurin rouvalta henkilövaa'an, pakkasimme vähän lisää. Ensimmäinen pahvilaatikko täyttyi ja painoi. Karsimme, tiivistimme, purimme. Päädyimme lähettämään Suomeen 2 x 25kg tavaraa, ja heti kun ne oli haettu ovelta, kadutti. Mihin me tuota kaikkea tarvitaan?

Myimme, lahjoitimme ja annoimme pois kaikki huonekalut ja tavarat, joita emme kuljettaneet...

Share

Ottaa osaa kun osaa

Ladataan...
Idieh Pa Lazia

Otsikko on mitä mahtavin osoitus, kuinka mahtava kieli meillä onkaan. Kaiken muun hassuttelun lisäksi, olen viimeisten viikkojen aikana yrittänyt opettaa suomea ja todennut sen olevan pirun hankalaa. Ei pelkästään siksi, että suomi on vaikea kieli, vaan myös siksi etten ole koskaan itse oppinut sitä niin kuin vieraita kieli opetellaan. 

Olen myös viettänyt paljon aikaa Smokey's Pipessa siskosten, Nastasjan ja Nellyn kanssa. Ollaan autettu Marielaa mitä idiooteimmissa läksyissä, mimmi...

Share

Siellä missä koti-ikävä on vaikea juttu

Ladataan...
annikangas The Turtle Project

Monet kysy ennen kun lähdin, että miten uskallan mennä. Miten uskallan mennä niin kauas yksin, miten uskallan mennä johonkin, missä puhutaan vieraita kieliä, miten uskallan mennä johonkin, missä on erilaiset tavat ja vaatimattomat asuinolot. 

Mulle ei oo mikään ongelma olla paikassa, jota en tunne ennestään: kaikkeen sopeutuu. Mulla on hyvä englannintaito ja espanja, no, se kehittyy...

Share

Goodbye Santiago!

Ladataan...
a-nnu All pages by Annu

Kohta Santoago jää taakse. Tulen kaipaamaan monia asioita täältä ja vielä enemmän tapaamiani mahtavia ihmisiä. Alla on kuitenkin seitsemän asiaa, mitä en todellakaan tule kaipaamaan:

I'm leaving Santiago soon. There is lot of things and wonderful people that I will miss a lot. However there are some things as well that I will not miss at all:

1. saaste / SMOG

...
Share

Paganella

Ladataan...
freeseat Free seat

Ensimmäisen matkailuaiheisen postauksen vuoro. Haluan ennen kaikkea kirjoittaa näitä myös siitä syystä, että en tulisi unohtaneeksi missä kaikkialla onkaan tullut käytyä. Tässä vaiheessa tämäkin reissu on vielä jotenkuten muistissa. 

Nyt vuorossa kuvia Dolomiiteilta, tarkemmin sanottuna Paganella-vuorelta, joka on noin 1500 metriä korkea. Dolomiitteihin kuuluu monia jopa yli...

Share

Upea, värikäs, monipuolinen Tel Aviv (Tel Aviv osa 1)

Ladataan...
Aniaa Ania en Polonia

Mun blogilla on yksi innokas ja aktiivinen lukija. Rakas lukijani on toivonut jo usein, että kirjoittaisin maaliskuisesta lomastani Tel Avivissa. Kuinka voisinkaan kieltäytyä tästä pyynnöstä? Ole hyvä, äiti! Sori, että kesti näin kauan.

Tel Aviv on aivan täydellinen lomavalinta, sillä sieltä löytyy kaikille jotain. Rantaa, aurinkoa, historiaa, kulttuuria, ruokatoreja, katuravintoloita ja erittäin elävää yöelämää.

...

Share

Kielikokeesta

Ladataan...

Tosiaan ajattelin vähän avata tuota kielikoeasiaa siitä kiinnostuneille. Työpaikkailmoituksia selaillessani nimittäin törmäsin kerta toisensa jälkeen vaatimukseen vähintään B1-tason kielitaidosta, usein kyseisen kokeen suorittaminen oli nimenomaan vaatimuksena, eli olisi ollut turha edes hakea paikkaa ilman sitä (yhdestä työpaikastahan tuli vastaukseksikin hakemukseeni, että muuten hakemus vaikuttaa hyvältä, mutta he eivät voi ottaa kokeen suorittamatonta ulkomaalaista virkaan. Kyseinen...

Share

Travel

Ladataan...
Fabulous Fabulous Things

Ravintolavinkki Roomaan! Suuntasimme tälläkin Rooman matkalla syömään hyväksi havaittuun Gusto Osteriaan. Rento ja trendikäs Gusto Osteria ei jättänyt tälläkään kertaa meitä kylmäksi. Runsas ja kotoisa sisustus houkuttelee viettämään aikaa ravintolassa ja herkullinen...

Share

Virolaista luonnonkosmetiikkaa

Ladataan...

Kuten ehkä olette huomanneet, niin olen muuttunut viime vuosina hieman laiskahkoksi meikkaajaksi. Ihonhoidosta en ole kuitenkaan tinkinyt! Tykkään puunata naamaani ja saan kicksit ihanista rasvoista ja purnukoista. Varsinkin viimeisen vuoden aikana olen innostunut yhä enemmän luonnonkosmetiikasta ja nykyään peilikaapista löytyy ihonhoitopuolelta melkeinpä ainoastaan sitä. Värikosmetiikan osalta olen edelleen vannoutunut "perus"kosmetiikan käyttäjä.

Huomasin edellisellä Viron...

Share

Naantali.

Ladataan...
sannero lempihetkiä.

Tää kotiseutumatkailu on ihanaa! Tämän viikon aikana on tosiaan bensaa palanut ja pösöllä taitettuja kilometrejä kertynyt (tiiän, yksityisautoilu on pahasta, mut toisinaan, girls gotta do what makes girl happy.). Maanantaina otin iltapäivällä suunnaksi Naantalin.

Toisin kuin Rauma, Naantali on minulle hyvinkin...

Share

Pages