lauantai huumaa

Ladataan...
mummoblogi MUMMOBLOGI

reissu....Nyt aikuisikän saavuttetuna on meillä mahdollisuus mennä ja tehdä reissuja pienimuotisia ja vähän pitempiä...retun kanssa ,,lapset ovat lähtelee maailmalle ja lapsenlapsikin jo lukion kirjoja lukee.ei ole meillä ennään perinteisiä ruokailu ja kotiin tulo aikoja ,,,voimme reissata ja lähteä milloin huvitaa ,viikonloppuisin ja syödä vaikka torniossa josta tämä...

Share

Ice Climbing Glacier Viedma

Ladataan...
a-nnu All pages by Annu

Ice climbing was so fun and hard! First we train in the easy wall. I tought that it's easy and I can do it. However when we moved to do minus degree walls it wasn't easy anymore. I was so tired after one wall. I did altogether 8 walls and after that I was so exhausted!

Jääkiipeily oli hauskaa mutta niin raskasta! Huh! Aloitimme helpoista seinistä ja...

Share

Matkamessut 2015

Ladataan...

Vuosittain järjestettävät Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Meidänkin koulusta lähtee viimeisen vuoden opiskelijat aina messuille. Näin mekin siis tänä vuonna. Matkan meille suunnitteli toisen vuoden opiskelijat matkansuunnittelu-kurssillaan. Kuljetus Vuokatista ja Kajaanista Helsinkiin järjestyi Kainuun ammattiopiston logistiikkaopiskelijoiden toimesta. Majoitus taas tapahtui Sokos Hotel Presidentissä.

...

Share

Taas mennään!

Ladataan...
tiinaceder Cedventures

Vihdoin koitti se hetki, kun sai heittää rinkan selkään ja lähteä kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Viisi arjen täyttämää viikkoa Suomessa oli tehnyt tehtävänsä ja todellakin oli aika paeta räntäsadetta aurinkoon. Kun rätisevän kiihdytyksen jälkeen kone nousi ilmaan, vierähti silmäkulmaan kyynel. Onnenkyynel. Tätä olin odottanut siitä hetkestä, kun joulukuussa Argentiinasta lähdin kohti kotikontuja. Helsingistä Tukholmaan, Tukholmasta Müncheniin, Münchenistä Sao Paoloon ja sieltä Buenos...

Share

Monastiraki ja Plaka

Ladataan...

Ensimmäinen kokonainen lomapäivämme Ateenassa oli uudenvuodenpäivä. Ei siis tarvinnut ottaa sen suurempaa stressiä aikaisesta liikkeellelähdöstä, kun pyhäpäivän vuoksi monet paikat olivat kiinni joka tapauksessa. Paikalliset kertoivat että kyseinen päivä oli tämän talven siihenastisista päivistä kylmin, mutta sehän ei toki meitä haitannut. 

Oli mukavaa lähteä...

Share

Pages