Muutan koko ajan

Ladataan...
Kaisa H. Kaisa H.

Loppuvuodeksi olen elämääni jollain ihmeellisellä keinolla onnistunut hankkimaan päällekkäin kaksi työtä ja yhden muuton. Vapaiksi pyhittämäni sunnuntait ovat olleet kultaakin kalliimpia. Niinkuin tämä tänään, kun kävimme routaisessa Hietsussa katsomassa...

Share

Karve

Ladataan...
esssiel EssieL

Mulla on testissä uudet mustat farkut, Karvet. Ne on Carlingssista ja niissä on ihanan korkea vyötärö, tykkään hirmuisesti! Ne on ollut mulla päällä nyt muutaman kerran ja malli tuntuu istuvan tosi hyvin. Yritän välttää pesua ja sen sijaan tuuletella, mutta hintalapussa luvattiin, että mustan värin pitäisi pysyä mustana pitkään! Mun edelliset mustat housut oli BikBokin never denimit, mutta...

Share

Karvankasvatuksesta

Ladataan...
HM rakastan rakastan

Pieni koira täällä raportoi.

Tänään keskityn kasvattamaan rintakarvojani. Olen kuullut maten sanovan, että rintakarvat ovat pop ja siksipä aion ponnistella koko päivän niiden tuuheuttamisen parissa. Lähtötilanne on allaoleva. Kuinkahan paljon tästä voi parantaa?

 

Share

Pureskellut kynnet

Ladataan...

Äärimäisen paha tapani on kynsien pureskelu. Pureskelen kaiken minkä saan irti. Kynnet ja sormenpäät näyttävät aivan järkyttäviltä. Onneksi olen keksinyt tähän ratkaisun ja se on tietysti huolletut kynnet. Yritän kyllä pureskella geelitkin tai vähintään liuottaa niitä irti :) Onneksi Pirita laittaa kynnet niin hyvin, että en saa pureskeltua niitä palasiksi, vaikka kuinka yritän.

...

Share

Tiukkaa tavaraa takeista

Ladataan...
Tatualexander ARTTUALEXANDER

 

 

 

 

Noniin! vihdoin tämä takkipostaus, jota lupailin jo viimeviikolla. Ja ika sopivaan aikaan, kun ulkonakin kerran satelee lumihiutaleita. Nyt viimeistäään olisi aika kaivaa kaappien kätköistä (tai mennä kauppaan ja ostaa :P ) jotakin lämmintä päälleen ja laittaa syystakit syrjään. 

Itelläni on aika monta takkia tullu...

Share

All outfits I wore from this fall

Ladataan...
Sofiammla MENBERE

Heippa ja hyviä viikonloppuja! Täällä ruudun toisella puolella istuu erittäin iloinen tyttö, sillä koulu on nyt tältä vuodelta ohi, ja seuraavan kerran koulujuttuja vasta ensi vuonna 2017:D Tykkään itse paljon lukea postauksia, joissa on koottu monia asuja tietyltä ajalta yhteen postaukseen. Joten päätin taas vaihteeksi toteuttaa sellaisen itsekkin. 

Tässä nyt olisi syksyn aikana blogissa esiintyneihin asuihin katsausta. Kuvat ovat järjestyksessä syyskuusta marraskuun loppuun. Kuvista...

Share

Kurkkaus käsilaukkuuni

Ladataan...

Kurkkaus käsilaukkuuni... Tunnustan olevani laukkufriikki. Kotonani yksi naulakko on täysin varattu käsilaukuille ja löytyypä niitä laatikollinen sängyn altakin. Valinnanvaraa on ihan kiitettävästi, mutta silti haaveilen vielä "muutamasta" klassikosta. Vaihtelen laukkua useasti,...

Share

Some-seksikkäät puheenaiheet

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Donalt Trumpin vaalivoiton aiheuttama somekohu ei varmastikaan jäänyt keneltäkään huomaamatta. Tuntui, että jokaisella oli jotakin sanottavaa hänen voitostaan - Facebookissa, Twitterissä, blogeissa... Aihe herätti paljon keskustelua maailman eri kolkissa ja sosiaalisissa medioissa.

USA:n presidenttivaalit ja sen lopputulos ovat olleet some-kuuma aihe....

Share

Laiskottelija

Ladataan...

Tänään oli tarkoitus ajaa hiukan pohjoisemmaksi ja vuokrata päiväksi vene. Oli kuitenkin niin pilvinen sää, että päätimme siirtää reissu lauantaille. Tämä päivä onkin mennyt aika laiskotellessa. Tein toki töitäkin, mutta sen lisäksi olen lähinnä lukenut kirjaa, käynyt pyörälenkillä, tehnyt ranskanletit ja katsellut Youtube-videoita. Välillä tekee hyvää ottaa ihan iisisti. 

...

Share

There's no place like home

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Elossa ollaan! Olen ihan sekaisin päivistä ja vaikka kalenteri näyttää, että olisi perjantai, tuntuu...

Share

Pages