Syksyn vihreää, väsymystä ja silmälaseja

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Täällä ei olla ihan yhtä iloista tai ainakaan ihan täysin niin energistä naista kuin tuossa eilen illalla napatussa kuvassa. Olen nukkunut taas jälleen kerran pommiin ja aamut muutenkin tuntuvat extra vaikeilta. Ylipäätään herääminen jo huomattavasti hämärempiin aamuihin ei tunnu lainkaan mukavalta ja jo kauhulla...

Share

Varaslähtö syksyyn

Ladataan...
Juliajosefiina Life of Mi

En tiennyt, onko ulkona kylmä vai lämmin, joten päätin pukea päälleni syksyn lempi asusteeni, paksun kaulahuivin. Se on kompromissi jos ei tiedä laittaisiko takkia vai ei. Rakastan syksypukeutumista, joten otin eilen pienen varaslähdön syksyyn. Huivissa tuli kävellessä hieman lämmin, mutta muuten asu oli juuri sopiva +15 asteiseen loppukesän ilmaan.

...

Share

Wrapped In A Towel

Ladataan...
hanna kovanen HANNA'S JOURNAL

 

 

ONE OF THE ROCKS.

Yesterday we viviset the pink beach called Elafonissi which is such a beautiful spot - imagine pink sand meeting turquoise waters. It is a shame that the beach is so crowded but you have to make the most ouf of it. I will show you more pictures later!

crochet bikni / Kiini, beach tower / Toteme...

Share

Älä anna toisen hämätä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Onnea on vakkari(-JA HITSIN TAITAVA)kuvaaja, joka asuu työpaikkasi naapurissa. Ennan kanssa on helppo tavata kuvausten merkeissä aamukahvilla, työpäivän aikana kun tarvitsee parin tunnin hengähdystauon tai illalla kotimatkalla kun ei ole ihan vielä valmis menemään kotiin.

...

Share

Tuplafarkkua & boheemi neuletakki

Ladataan...
Tuuli S Mutsilook

 

Vakuuttelin pitkään itselleni, että kyllä se kesä tästä vielä jatkuu ja helteet palaavat... Luulen kuitenkin, että tässä vaiheessa elokuuta minun on luovutettava ja ruvettava henkisesti varautumaan syksyn tuloon.

Kokeilinkin...

Share

The world of video

Ladataan...

This is it! I finally started making makeup videos!

I've been planning to do this pretty much forever and yesterday I edited my first video. My mirror is a bit too low and I don't show the products I was using but if you forget those little things, I think the video isn't too bad!

 

Here you go:

I was...

Share

Vacay Snaps

Ladataan...
hanna kovanen HANNA'S JOURNAL

SNAPS FROM DINNER.  

I know that it is late but I wanted to check in to say hi - still safe and sound. I love seaside spots for they offer the best food. I ate mussels earlier today and they were so tasty.  

...
Share

Pages