COMFY

Ladataan...
Susanna P Susanna Plane

Oltiin sunnuntaina pienellä kaupunkipörräys-reissulla Mikon kanssa, ja päädyin asuun, joka oli kaikinpuolin tosi ominaista mua kaikessa yksinkertaisuudessaan. Olo oli mukava ja asu oli myös juuri täydellinen reilun kymmenen asteen syksyiseen, mutta aurinkoiseen päivään.

Yhdessä vaiheessa käppäiltiin Jordaanin kaupunginosassa ja yhtäkkiä eräs nainen pysäytti mut, kertoi olevansa Hollannin Cosmopolitanin toimittaja ja pyysi jos saisi kuvata mua tulevaan...

Share

Midi in Marais

Ladataan...
Matildas Matildas

Noniin nyt niitä asukuvia mitä eilen lupailin.

Tykkään kuvien harmonisesta värimaailmasta ja siitä miten hyvin asu pääsee tässä taustassa oikeuksiinsa. Yhdistin villaisen midihameeni löysään puuvilla neuleseen, jonka alle puin täsmälleen saman sävyisen silkkipaidan. Nyörilliset korkkarit ja kiiltonahka clutch tuovat asuun ryhdikkyyttä. Jos sääri olisi muutaman kymmenen senttiä pidempi - voisin harkita balleriinoja.. ;)

// And...

Share

Juhlaeleganssia

Ladataan...
Susann Eleganssi

Isäni täytti vuosia ja järjesti suuret juhlat. Illan pukukoodi oli varsin rento, mutta minä käytin tietysti tilaisuutta hyväkseni ja pukeuduin helmoihin sekä sifonkiin. En oikein usko esimerkiksi farkuissa juhlimiseen, vaikka ne asustaisi kuinka siististi.

pusero H&M, vakosamettihame Gina Tricot, saappaat Global

Lensin kotiseudulleni pelkät...

Share

Markettivaatteet, kauhistusko?

Ladataan...
marja8486 Vaatteita ja aatteita

Heipä hei ja anteeksi pitkä viikon mittainen blogitauko! En vaan yksinkertaisesti ehtinyt viime viikolla laisinkaan paneutua blogijuttuihin. Enkä viitsinyt sitten kyhätä jotain puolihätäistä juttua, vaan päätin reilusti pitää tauon ja palata blogin ääreen, kun olisi aikaa ja inspistä enemmän.

Tänään ajattelin kirjoitella hieman markettivaatteista, jotka ovat monelle muotitietoiselle kauhistus. Eikä nuo nyt itsellenikään kaikista inspiroivimpia vaatteita ole mielenkiintoista...

Share

Nykäsen Matti & Herpeenluoman Leena

Ladataan...
Muksu kuvioissa #MOMFIE

Nyt on tällä mammalla tyyli hallussa. Voin kertoa, että viime aikoina tai oikeastaan vähän pidempäänkin on tullut harrastettua aikamoisia vaateyhdistelmiä. Kuvia nimenomaan tyylikuoleman rajamailta! Lieneekö turpoavalla vatsan ympäryksellä sekä jatkuvalla väsymyksellä oma osansa vai olenko tyystin kadottanut sen vähäisenkin tyylitajun, jota joskus ehkä omasin?

...

Share

Haunted

Ladataan...
VeronikaVanamo With Veronika

Heippa taas pienen tauon jälkeen !

 

Töitä, stressiä, kokeita, stressiä, unenpuutetta, stressiä, ja sama rumba taas uudestaan. Tälläistä mun lokakuun alku on ollut, mutta nyt alkaa jo helpottamaan. Tosiaan olin töissä Stockmannilla muutaman viikon, joka oli kiireestä huolimatta todella kivaa! Lisäksi rästissä on yksi kurssikoe vielä, mutta sekin on nyt hoidossa. Minun on pakko sanoa että nostan hattua teille jotka käytte kokopäiväisesti...

Share

Kosketustartunta

Ladataan...
Elossa Monttu

Olen sairastunut markkinatalouteen.

En enää voi kulkea kaupungilla. En voi katsoa silmiin ihmistä, joka kantaa muovikassissa onneaan. En voi tervehtiä myyjää, jonka tekopirteän tervehdyksen takana lymyää ansa kuluttajaa varten. En voi keskustella kenenkään kanssa, jos hänen silmäkulmassaan ei välähdä ymmärrys kun käytän sanoja systeemi, oletus tai merkityksettömyys.

En voi katsoa itseäni peiliin tuntematta inhoa siitä, että minun on joko oltava tässä...

Share

Tapahtui viikonloppuna

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Käytiin katsomassa Billy Elliot musikaali, jonka aikana itkin ehkä noin 6 kertaa (siis ihan mielettömän HYVÄ, go and see it!)

Tajusin vasta kunnolla kuinka järkyttävän kuuma Rita Ora onkaan

Isä ja äiti olivat yökylässä <3

Tehtiin aamupalaa ja katsottiin Vain Elämää...

Share

Pages