Fake tattoos part 2

Ladataan...
MariWLZ Pikkujuttuja

DSCN2554.jpg

Olen jo aikaisemmin tehnyt yhteistyötä Fake Tattoosin kanssa, joten lähdin mielelläni tähän yhteistyöhön uudestaan. Rakastan tatuointeja, ja nämä väliaikaiset tatuoinnit saavat jatkuvan tatuointikuumeen hieman helpottamaan. Fake tattoosin sivuilla voi valmiiden tatuointipohjien lisäksi suunnitella omia...

Share

Eilen

Ladataan...

P7271909.JPG

..oli todella hauskaa! Kavereita ja grillaamista, hyvää ruokaa ja vielä parempaa viiniä.

Nyt taas toimistolla ja viikonlopun jälkeen voimat vähän finaalissa. Miten se aina voi olla näin päin heh. Taidan jäädä tänään himaan tuulettimen viereen. Palataan hieman pidemmällä postauksella vaikka huomenna, kun saan kerättyä sulaneet aivoni taas yhteen kasaan.

p.s. Venäjältä päin...

Share

Paholainen pukeutuu Pradaan?

Ladataan...
ElinaPK Sataman valot

Ensimmäistä kertaa kävin optikolla puolitoista vuotta sitten. Silmät tuntuivat väsyneiltä ja rasittuneilta herkästi. Tuolloin optikko sanoi, että olen siinä rajalla, että tarvitsisin silmälasit, mutta hänen mielestään niitä ei kuitenkaan vielä kannata hankkia. Annoin olla ja aika kului. Silmät tuntuivat yhä väsyneiltä ja huomasin loikkivani pitkien tekstien yli ja lukevani romaaneja hitaasti, vain pari sivua kerrallaan. Minä, joka olen koko ikäni pitänyt lukemisesta! Silloin...

Share

Melkein festarityyli eli mitä kesilleni on tapahtunut?

Ladataan...
phocahispida #MOMFIE

Juttelin parin itseäni kuutisen vuotta nuoremman, täysi-ikäisyyden molemmin puolin keikkuvan sukulaisen ja tuttavan kanssa. Kyselin heidän kesäsuunnitelmistaan ja sain vastaukseksi pitkän listan erilaisia musiikkitapahtumia ja festareista, joista omakohtaisesti tutuilta kuulostivat vain suurimmat ja perinteisimmät festarit (enkä nyt tarkoita perinteisellä Kaustisen Folk Music Festivalia), muista olin lukenut vain uutisista.

Iski pieni ikäkriisi, sillä tajusin, etteivät värikkäät...

Share

SUOMENLINNA

Ladataan...
Tintti K Tintin

Lähdimme lauantaina heti aamusta pienelle päiväretkelle Suomenlinnaan. Suomenlinna kuuluu itselläni niihin kesäkohteisiin, joissa on mieluusti ainakin kerran vuodessa käytävä. Lauantaina ajatuksemme oli myös saaressa, jonka tuulinen sää olisi mitä mainioin helteiselle päivälle ja ajatus viileästä merituulesta enemmän kuin ihana. 

DSC_0058.JPG

...

Share

Haalari hulmuten

Ladataan...
MinEna #MOMFIE

Terveyhdys ja tuulahdus Rodokselta! Vihdoinkin minäkin sain sormeni näppäimistölle ja pääsin kirjoittamaan ensimmäisen #MOMFIE -postaukseni, blogin ensimmäinen elinviikko meni minun osaltani aurinkoa palvoessa ja lasten altaassa kahlatessa lomalla, kun muu tiimi on täällä laittanut homman käytiin, ja hienosti onkin laittanut!

Lyhykäisen esittelyn saittekin minusta jo ihan ensimmäisessä...

Share

Tipsit helteen helpottamiseen (OUTFIT-WISE).

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

DSC07468.JPG

Pue vaate, jonka alle tuulee. Mekkoni pitää muotonsa itsestään, joten se ei osu kävellessä ihoon ollenkaan. Pieni tuulenvire (tai toimistoilmastointi) pääsee helposti helman alle.

Valitse mahdollisimman pieni ja löysä toppi. Ei hiosta, eikä peitä ihoa kuin kriittisimmiltä alueilta. Maksimaalinen rusketus, rentous ja viileys taattu.

...

Share

American Apparel Stripe Calf-High Socks

Ladataan...

Sorry for the long blog silence; hope you're all enjoying this amazing summer! Couldn't resist wearing the brand new American Apparel Stripe Calf-High Socks – what a sporty feeling, indeed. And trust me, the gorg sock-heel-combo would defo frighten the most tallest and scariest basketball players on court as well; so what's out LeBron!

...

Share

Pages