hortesia kukkii

Ladataan...
mummoblogi MUMMOBLOGI

moi .....hortesia kukkii ja halpahallista ostettu 12 e ei tarvitse ostaa stokmannilta 39 e tai valkealasta 39e kun saa puolet halvemalla ja mahtava kukka loistoon - on ainakin 20 kukkaa ja viihtyy hyvin parvekeella varjossa . tv mummo

Share

27052016

Ladataan...
Sofiammla MENBERE

Jeees, tänää alkaakin jo viikonloppu! Viikonlopulle ei ole mitään erikoisia suunnitelmia tai menoja, mutta kuitenkin on kiva olla pari päivää vapaalla töistä ja ottaa rennosti. Oikeastaan tämä koko viikko on mennyt harvinaisen rennosti. Mikä on kyllä hyvä, sillä ensi viikolle on suunnitteilla kaikkea kivaa ja paljon menoja. Niistä sitten myöhemmin:)

Hyvää ja hauskaa viikonloppua kaikille!<3

...

Share

Festival Mood

Ladataan...

Viimeisen vuoden aikana on muodostunut melkoisen omannäköinen tyyli kuvata ja samalla myös ne luottokuvaajat, joiden kanssa on hyvin samannäköinen visio lopputuloksesta. Välillä on kuitenkin hauska sekoittaa pakkaa, ja kokeilla jotain ihan erilaista. Olimmekin nyt kuvaamassa Janita Aution kanssa vähän festivaaliasuja. Olin ihastellut...

Share

Kuplivan ihana polttaripäivä

Ladataan...
korhoanna Kaunis arki

Kukista, ystävistä, brunssiherkuista, rakkaudesta ja vaaleanpunaisista hattarapilvistä. Niistä oli viime launtaimme tehty. Aamutuimasta iltamyöhään saimme juhlia rakasta ystäväämme, kesän morsianta -polttareiden merkeissä. 

Aamu alkoi kauniilla brunssikattauksella, josta...

Share

Ohi on

Ladataan...
esssiel EssieL

Psykan koe tältä keväältä on taputeltu ja vahva tuntuma on siitä, ettei soveltuvuuskokeisiin tarvitse mennä tänäkään vuonna.. Mutta koe on tosiaankin nyt hoidettu, joten voidaan siirtyä myös blogin puolella huolettomimpiin aiheisiin, ainakin toistaiseksi! Itse en osaa kyllä vieläkään ymmärtää, että tämä luku-urakka on tullut päätökseensä. Kokeen jälkeen kaupungilla kierrellessä...

Share

Neiti kesäheinä mekossa ja haalarissa

Ladataan...

Kun huhtikuussa sain kaikki elämäni suurimmat projektit valmiiksi ja pinoon, alkoi sellainen meneminen ja itseni toteuttaminen, että oksat pois. Ja se on näkynyt täällä blogin puolella melkoisen pitkällä hiljaisuudella.

Kaikki ne hommat, joita lykkäsin ja sitkuilin on nyt tässä. Katselin juuri kalenteria ja tajusin, että toukokuusta elokuuhun on enää yksi vapaa viikonloppu. Melkein ahdistaa. Mutta sitten toisaalta taas ei, koska kaikki on mielekästä ja itse sovittua.

Jokin aika...

Share

Tähän kaipaan myöhemmin

Ladataan...

Keskiviikkona oli juuri sellainen ihana kesäilta, jossa ei oikeastaan tapahtunut mitään kummempaa, mutta joka jätti kuitenkin hymyn huulille. Tuolla ulkona pyöriessä huomaa, kuinka eri kansaa suomalaiset ovat tähän aikaan vuodesta. Suuntasin iltapiknikille Koffin puistoon ja se oli täynnä ihmisiä. Joku oli raahannut sinne ison grillin, josta leijaili ihania pihvin, makkaran ja...

Share

Lace Top and Slippers

Ladataan...
hanna kovanen HANNA'S JOURNAL

WEARING VELVET & LACE. 

I am just quickly checking in to post these outfit shots from the other day because I will head off to London in the morning and I need to move out as we speak. This day has been super busy running errands. 

...
Share

Banneripäivitys ja blogikriisi

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

Jos totta puhutaan, jonkinlainen identiteettikriisi on nyt meneillään. Blogin, elämän, ties minkä suhteen. Juttujani tai elämääni ei tunnu kuvastavan juuri nyt yhtä hyvin mikään muu kuin pelkkä oma nimi – se on ja pysyy eikä muutu koskaan miksikään.

Mieleni tekisi siis selkiyttää hommia ja luopua elämäni palasista. Se ei kuitenkaan taida olla niin...

Share

Pages