Grillatut paprikat

Löysin jääkaapin vihannesosastolta muutaman nahistuneen suippopaprikan sekä edellisiltana avatun mozzarellajuustonpuolikkaan, viereisessä kulhossa oli vielä puolikas punasipuli ja tuumasin niistä syntyvän meidän grilli-iltamme kasvislisuke.

Toisin kävi, kun jääkapista löytyi vanhaksi meneviä pekonisuikaleita.

img_5163_v2.jpg

Paprikan sisälle sujahti hieman pannulla paahdettuja pekonipaloja, mozzarellaa, punasipulia ja mausteeksi sitruunamehua, suolaa, pippuria ja oliiviöljyä.

img_5164_v2.jpg

Olen tänne ennenkin kirjoitellut täytetyistä paprikoista, mutta pakko sanoa että grillissä niihin tulee aivan oma, erityinen makunsa jota ei uunissa tehtyihin paprikoihin saa.

Nämä olivat herkullista jääkaapintyhjennysruokaa.

ps. palstanpitäjä istuu tätä postausta lukiessanne lentokoneessa matkalla Umbriaan. Kirjoittelen sieltä parhaani mukaan, mitä kaikkea ihanaa kokkailemme talollamme! ihania, italialaisia ruokavinkkejä otetaan vastaan ;)

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.