Grillatut paprikat
Löysin jääkaapin vihannesosastolta muutaman nahistuneen suippopaprikan sekä edellisiltana avatun mozzarellajuustonpuolikkaan, viereisessä kulhossa oli vielä puolikas punasipuli ja tuumasin niistä syntyvän meidän grilli-iltamme kasvislisuke.
Toisin kävi, kun jääkapista löytyi vanhaksi meneviä pekonisuikaleita.
Paprikan sisälle sujahti hieman pannulla paahdettuja pekonipaloja, mozzarellaa, punasipulia ja mausteeksi sitruunamehua, suolaa, pippuria ja oliiviöljyä.
Olen tänne ennenkin kirjoitellut täytetyistä paprikoista, mutta pakko sanoa että grillissä niihin tulee aivan oma, erityinen makunsa jota ei uunissa tehtyihin paprikoihin saa.
Nämä olivat herkullista jääkaapintyhjennysruokaa.
ps. palstanpitäjä istuu tätä postausta lukiessanne lentokoneessa matkalla Umbriaan. Kirjoittelen sieltä parhaani mukaan, mitä kaikkea ihanaa kokkailemme talollamme! ihania, italialaisia ruokavinkkejä otetaan vastaan 😉
Kiitos 🙂 yritän päivitellä blogia mahdollisimman usein, syödään niin paljon ja ihania juttuja että muuten kirjoittelen näitä Italia-postauksia vielä joulunakin!
Ihanaa lomaa! Odottelen innolla maistuvia Italian herkkuja tänne…