Poks!
Kun tällä viikolla näin Pumpkin Jam-blogin postauksen supereista popcorneista, tiesin että niitä meillä syödään viikonloppuna.
Olin perjantaina kaukaa viisas ja pyöräytin jälkiruoan ennen pääruokaa, joten pääsimme sujuvasti siirtymään hodareista suklaaherkkuihin. Nerokasta.
Mikro sanoi monta kertaa poks, suklaa suli vesihauteessa ja lopputuloksena olivat aivan ihanat suklaaherkut. Maistoin joka suupalassa hieman suolaa, popcornia ja tummaa suklaata. Ehostuksena ripottelin päälle vielä kookoshiutaleita, koska… ne nyt vaan sopivat (lähes) kaikkeen koristeeksi.
Resepti on kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä:
1 pss popcornia (joista 1/3 menee tähän reseptiin ja loput voit herkutella itse;))
2/3 pkt taloussuklaata
1/3 pkt tummaa suklaata
merisuolaa
Poksauttele popcornit mikrossa ja sulata suklaa vesihauteessa. Mausta popcornit ekstrasuolalla, sekoita suklaa popcorneihin ja kaada annosvuokiin / vuokaan. Anna jähmettyä ja jäähtyä jääkaapissa. Muista myös säilyttää suklaapalat jääkaapissa.
Herkuttele. Mmmmmmm….
Käy kurkkaamassa tänne, jos haluat kokeilla superfood-versiota samasta herkusta.