Poks!

Kun tällä viikolla näin Pumpkin Jam-blogin postauksen supereista popcorneista, tiesin että niitä meillä syödään viikonloppuna. 

Olin perjantaina kaukaa viisas ja pyöräytin jälkiruoan ennen pääruokaa, joten pääsimme sujuvasti siirtymään hodareista suklaaherkkuihin. Nerokasta. 

img_7902.jpg

Mikro sanoi monta kertaa poks, suklaa suli vesihauteessa ja lopputuloksena olivat aivan ihanat suklaaherkut. Maistoin joka suupalassa hieman suolaa, popcornia ja tummaa suklaata. Ehostuksena ripottelin päälle vielä kookoshiutaleita, koska… ne nyt vaan sopivat (lähes) kaikkeen koristeeksi. 

img_7904.jpg

Resepti on kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä: 

1 pss popcornia (joista 1/3 menee tähän reseptiin ja loput voit herkutella itse;))

2/3 pkt taloussuklaata

1/3 pkt tummaa suklaata

merisuolaa

Poksauttele popcornit mikrossa ja sulata suklaa vesihauteessa. Mausta popcornit ekstrasuolalla, sekoita suklaa popcorneihin ja kaada annosvuokiin / vuokaan. Anna jähmettyä ja jäähtyä jääkaapissa. Muista myös säilyttää suklaapalat jääkaapissa.

Herkuttele. Mmmmmmm….

img_7908.jpg

Käy kurkkaamassa tänne, jos haluat kokeilla superfood-versiota samasta herkusta.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (3)
  1. Lauraee: ihana kuulla, toimii muuten varmasti tuollakin kombolla, nam! 🙂 näissä on kyllä vähän se, että kun ottaa yhden niin täytyy saada syödä loputkin. Mieluiten heti 😉

  2. Tein tätä tänään flunssapäivän piristykseksi suhteella puolet tummaa suklaata, puolet maitosuklaata. Ihan syntisen hyvää! 😛 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *