Kermainen uunijuusto

Käydessäni lähikaupassa, nappasin tuttuun tapaan uusimman Pirkka-lehden mukaan kaupan kassalta. Sieltä löytyi kiva uusi jälkiruokaidea, jonka toteutin aiemmin tällä viikolla. 

img_7734.jpg

Kermainen uunijuusto

200g leipäjuustoa

1 dl kuohukermaa

hilloa (itse käytin aprikooshilloa)

Laita juusto uunivuokaan, kaada päälle kerma. Anna paistua 200 C:ssa n. 10 minuuttia kunnes juusto on pehmennyt. 

Tarjoile hillon kanssa. 

img_7740.jpg

Ei mikään kevyt jälkiruoka mutta niin hyvää.

Psst! 52 Weeks of Deliciousness on myös Facebookissa!

suhteet ystavat-ja-perhe ruoka-ja-juoma
Kommentit (7)
  1. Meku: heh, ei sillä taida olla väliä miten lopputulokseen päätyy, kunhan maistuu hyvältä 😉

    SoulKitchen: seuraavaksi kokeilen lakkahillolla, maistuu varmasti ihanalle 🙂 ja kiitos! välitän terkut IT-tuelle joka uuden ilmeen loihti 🙂

  2. Toi on niin hyvää! Olen syönyt sitä Lapissa kanelimaidon ja lakkahillon kanssa, ihanaa!

    Ja hyvältä näyttää blogin uusi ilme!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *