Kermainen uunijuusto
Käydessäni lähikaupassa, nappasin tuttuun tapaan uusimman Pirkka-lehden mukaan kaupan kassalta. Sieltä löytyi kiva uusi jälkiruokaidea, jonka toteutin aiemmin tällä viikolla.
Kermainen uunijuusto
200g leipäjuustoa
1 dl kuohukermaa
hilloa (itse käytin aprikooshilloa)
Laita juusto uunivuokaan, kaada päälle kerma. Anna paistua 200 C:ssa n. 10 minuuttia kunnes juusto on pehmennyt.
Tarjoile hillon kanssa.
Ei mikään kevyt jälkiruoka mutta niin hyvää.
Psst! 52 Weeks of Deliciousness on myös Facebookissa!
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.
Meku: heh, ei sillä taida olla väliä miten lopputulokseen päätyy, kunhan maistuu hyvältä 😉
SoulKitchen: seuraavaksi kokeilen lakkahillolla, maistuu varmasti ihanalle 🙂 ja kiitos! välitän terkut IT-tuelle joka uuden ilmeen loihti 🙂
Toi on niin hyvää! Olen syönyt sitä Lapissa kanelimaidon ja lakkahillon kanssa, ihanaa!
Ja hyvältä näyttää blogin uusi ilme!