Paistetut, punaiset tomaatit
Olen viime aikoina nähnyt useassa blogissa postauksen paistetuista, vihreistä tomaateista. Halusin kokeilla reseptiä, mutta en hyvistä yrityksistä huolimatta löytänyt vihreitä tomaatteja mistään. Otin siis kaupasta mukaan punaisia ja toivoin parasta.
Tämä oli yksinkertainen ja maukas lisuke pääruoalle.
Paistetut punaiset tomaatit
4-5 punaista tomaattia
ruohosipulia
kananmuna
korppujauhoja
Viipaloi tomaatit n. 1-2 cm paloiksi, dippaa tomaattipalat kananmunaan ja kierittele korppujauhe-ruohosipulisilppusekoituksessa. Paista pannulla voissa kullanruskeiksi ja tarjoile höyryävän kuumina.
Pakko sanoa, että kyllä tomaatti vaan on hyvää. Se toi kivan kirpeyden korppujauheseoksen läpi ja täydensi lauantain uunikana-ateriaa kivasti.
*
Viikonloppuna luvassa ravintolakokemuksia ystävän vierailun ja oman juhlapäivän kunniaksi. Luvassa jutut Kitchistä ja Patronas-ravintolasta, kunhan pahimmasta ähkystä on selvitty. Ravintolakivan lisäksi on kummitytön syntymäpäivät ja pääsen isän lihapatojen ääreen. Kannattaa siis pysyä kuulolla!