Paistetut, punaiset tomaatit

Olen viime aikoina nähnyt useassa blogissa postauksen paistetuista, vihreistä tomaateista. Halusin kokeilla reseptiä, mutta en hyvistä yrityksistä huolimatta löytänyt vihreitä tomaatteja mistään. Otin siis kaupasta mukaan punaisia ja toivoin parasta. 

img_7443.jpg

Tämä oli yksinkertainen ja maukas lisuke pääruoalle.

Paistetut punaiset tomaatit

4-5 punaista tomaattia

ruohosipulia

kananmuna

korppujauhoja

Viipaloi tomaatit n. 1-2 cm paloiksi, dippaa tomaattipalat kananmunaan ja kierittele korppujauhe-ruohosipulisilppusekoituksessa. Paista pannulla voissa kullanruskeiksi ja tarjoile höyryävän kuumina. 

Pakko sanoa, että kyllä tomaatti vaan on hyvää. Se toi kivan kirpeyden korppujauheseoksen läpi ja täydensi lauantain uunikana-ateriaa kivasti. 

*

Viikonloppuna luvassa ravintolakokemuksia ystävän vierailun ja oman juhlapäivän kunniaksi. Luvassa jutut Kitchistä ja Patronas-ravintolasta, kunhan pahimmasta ähkystä on selvitty. Ravintolakivan lisäksi on kummitytön syntymäpäivät ja pääsen isän lihapatojen ääreen. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (3)
  1. Lintsi: uskaltaakohan sitä paljastaa, että en ole kyseistä elokuvaa nähnyt?! 😀

    Vierailija: kiitos vinkistä! kävin läheiset pienet ja keskikokoiset kaupat kiertämässä ja oli vain punaisia tomaatteja. Enpä ajatellut että voisi soitella kasvattajille 🙂

  2. Meillä koululla on tomaattia kasvihuoneessa kasvamassa ja sieltä ainakin saa pyynnöstä ostettua vihreitä tomaatteja! että eiku soittoa lähimpään tomaatin kasvattajaan! Ja luulis että nyt kun kasvustoja puretaan talvea vasten niin vihreetä tomaattia olis ihan myynnissä kaupoissaki.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *