Palsternakkasipsit

Tällä viikolla täällä Lilyssä keskusteltiin terveellisistä naposteltavista. Lilyn toimituksen juttu löytyy täältä ja  täällä blogattiin erilaisista terveellisistä sipseistä.

Listalta puuttuivat iki-ihanat palsternakkasipsit, joiden reseptin löysin Avec Sofién blogista.

img_3523.jpg

Olen näitä muutaman kerran jo tehnyt, mutta tällä kertaa taisi tulla onnistunein erä, en tiedä johtuuko se siitä että tein nämä nyt ensimmäistä kertaa grillivastuksen alla uunissa? sipsien reunat tummuivat kauniisti, mutta ne eivät paahtuneet aivan korpuiksi. Sipsit voi toki paistaa vieläkin tummemmiksi, omani ovat kohtalaisen vaalean sävyisiä.

Suurin haaste on saada juustohöylällä järkeviä siivuja.

Huom! en käytä avocadoöljyä omissa sipseissäni vaan oliiviöljyä. Jätin myös tällä kertaa Avec Sofiessa mainitun tillin pois sipseistä ja maustoin ne pelkällä sitruunapippurilla.

img_3522.jpg

Sipsien dippailuun sopii ihanasti maailman helpoin kermaviilidippi:

kermaviiliä

reippaasti tilliä

sitruunamehua

sitruunapippuria

suolaa

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (7)
  1. Klaus: gut das die geschmeckt haben 🙂

  2. Heute habe ich die Chips gemacht, mhhhhhhhhhhh, lecker, muss das bald nochmal ausprobieren und verfeinern

    Klasse Rezept, DANKE

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *