Palsternakkasipsit
Tällä viikolla täällä Lilyssä keskusteltiin terveellisistä naposteltavista. Lilyn toimituksen juttu löytyy täältä ja täällä blogattiin erilaisista terveellisistä sipseistä.
Listalta puuttuivat iki-ihanat palsternakkasipsit, joiden reseptin löysin Avec Sofién blogista.
Olen näitä muutaman kerran jo tehnyt, mutta tällä kertaa taisi tulla onnistunein erä, en tiedä johtuuko se siitä että tein nämä nyt ensimmäistä kertaa grillivastuksen alla uunissa? sipsien reunat tummuivat kauniisti, mutta ne eivät paahtuneet aivan korpuiksi. Sipsit voi toki paistaa vieläkin tummemmiksi, omani ovat kohtalaisen vaalean sävyisiä.
Suurin haaste on saada juustohöylällä järkeviä siivuja.
Huom! en käytä avocadoöljyä omissa sipseissäni vaan oliiviöljyä. Jätin myös tällä kertaa Avec Sofiessa mainitun tillin pois sipseistä ja maustoin ne pelkällä sitruunapippurilla.
Sipsien dippailuun sopii ihanasti maailman helpoin kermaviilidippi:
kermaviiliä
reippaasti tilliä
sitruunamehua
sitruunapippuria
suolaa
Klaus: gut das die geschmeckt haben 🙂
Heute habe ich die Chips gemacht, mhhhhhhhhhhh, lecker, muss das bald nochmal ausprobieren und verfeinern
Klasse Rezept, DANKE