Perjantai-ilta

Perjantai-ilta on ihana ilta. Silloin saa yleensä aina hyvää ruokaa, joko omasta keittiöstä, ystävän keittiöstä tai ravintolan keittiöstä.

Yleensä perjantai-iltaan liittyy viini, hyvä seura ja hieman arki-illallista pidempi ja nautinnollisempi ateria. Näin oli eilenkin illalla.

img_20120817_184827.jpg

Karpalosiideriä kokille kurkkua kostuttamaan kun lämpötila keittiössä nousee, uuni paahtaa tuhatta ja sataa ja hiki virtaa essun alla.

img_20120817_190216.jpg

Pöytä on katettu ja salaatti on valmiina odottelemassa syöjiä.

(olenko jo kertonut että fetasalaatti on ehdoton lempparisalaattini?)

img_20120817_200621.jpg

Alkupalaksi tehdyt valkosipuli-parmesan-persilja leivät uunituoreina pöydässä.

Herkuttelu voi alkaa!

img_20120817_200901.jpg

Parmesan-tryffeliöljyperunat

(näiden kanssa kävi niin, että niiden valmistuminen kesti kummallisen kauan ja päädyimme syömään ne erikseen.. hyviä olivat silti!)

img_20120817_201318.jpg

Kanankoipia soija-oliiviöljy-valkoviinietikka-sitruunaliemessä, paahdettuja sipuleita ja fenkolia

img_20120817_202956.jpg

Jälkiruoaksi tuoreita mustikoita ja vadelmia..ja eilen esiteltyä Baileys moussea. Olen koukussa!

Reseptit ilmestyvät lähipäivinä tänne, ihanaa viikonloppua!

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe ruoka-ja-juoma
Kommentit (6)
  1. Tulossa ihan lähipäivinä 🙂

  2. Cooking Delicious Dreams
    22.8.2012, 12:04

    Oi-oi, odottelen tryffeliperunoiden ohjetta! =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *