Perjantai-ilta
Perjantai-ilta on ihana ilta. Silloin saa yleensä aina hyvää ruokaa, joko omasta keittiöstä, ystävän keittiöstä tai ravintolan keittiöstä.
Yleensä perjantai-iltaan liittyy viini, hyvä seura ja hieman arki-illallista pidempi ja nautinnollisempi ateria. Näin oli eilenkin illalla.
Karpalosiideriä kokille kurkkua kostuttamaan kun lämpötila keittiössä nousee, uuni paahtaa tuhatta ja sataa ja hiki virtaa essun alla.
Pöytä on katettu ja salaatti on valmiina odottelemassa syöjiä.
(olenko jo kertonut että fetasalaatti on ehdoton lempparisalaattini?)
Alkupalaksi tehdyt valkosipuli-parmesan-persilja leivät uunituoreina pöydässä.
Herkuttelu voi alkaa!
Parmesan-tryffeliöljyperunat
(näiden kanssa kävi niin, että niiden valmistuminen kesti kummallisen kauan ja päädyimme syömään ne erikseen.. hyviä olivat silti!)
Kanankoipia soija-oliiviöljy-valkoviinietikka-sitruunaliemessä, paahdettuja sipuleita ja fenkolia
Jälkiruoaksi tuoreita mustikoita ja vadelmia..ja eilen esiteltyä Baileys moussea. Olen koukussa!
Reseptit ilmestyvät lähipäivinä tänne, ihanaa viikonloppua!
Tulossa ihan lähipäivinä 🙂
Oi-oi, odottelen tryffeliperunoiden ohjetta! =)