Siirappinen aamu

Voin kertoa että eilen tekemäni pitaleivät eivät olleet menestys, vain 1/12 leivistä kohosi uunissa joten ne jäivät syömättä. Tein sen sijaan herkullista salaattia, jonka reseptin jaan lähipäivinä täällä blogissa, onneksi aina on varasuunnitelma 😉 

Eilisestä hieman pettyneenä, päätin että lauantaiaamuna herkuttelen amerikkalaisilla pannukakuilla, jospa ne vaikka onnistuisivat!

img_8695.jpg

Ensin herkuttelin paistetulla kananmunalla, rapeilla pekonipaloilla, jyväleivällä ja Kitchen Aidin puristamalla greippimehulla. Kylkeen vielä kupponen Dolce Gusto Cafe Lattea ja olin jo aika tyytyväinen.

img_8697.jpg

En ole ennen tehnyt amerikkalaisia pannukakkuja, mutta himo niihin iski yllättäen. Lisukkeeksi oli pakko saada banaania ja vaahterasiirappia.

img_8701.jpg

Pannukakkujen ohjeen löysin täältä.

Herkullista lauantaita!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (3)
  1. Vierailija: heh, joskus on päiviä jolloin mikään mitä keittiössä tekee, ei onnistu 🙂 ensi kerralla paremmalla onnella ja menestyksellä!

    Huli: venäläisiä rahkalettuja? kuulostaa todella herkulliselta. Odotan jo innolla reseptiä 🙂

  2. Huli/Meanwhile in Longfield..
    5.1.2013, 16:04

    Mä tein vähän aikaa sitten venäläisia rahkalettuja, ne olivat todella hyviä! Bansku ja siirappi olisi sopinut niiden kanssa. Korvasin muuten lettujen sokerin stevialla – täydellinen menestys. Resepti ilmestyy blogiin jossain välissä. 🙂

    http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *