Taivaalliset perunarieskat

Ihanaa Itsenäisyyspäivää! toivottavasti tämä päivä on kaikilla pyhitetty hyvälle ruoalle ja levolle, itse en aio nokkaani laittaa ulos kuin pienen kävelyn verran. Muuten suunnitelmissa on tehdä hyvää ruokaa ja syödä… 

Palataanpa ajassa taaksepäin viime viikonloppuun!

En valehtele, jos kerron että kun haukkasin ensimmäisen palan perunarieskaa, hihikuin ilosta. Olipa hyvää!

Isyyspakkaus-palstalta bongattu perunarieskaresepti oli helppo ja kun valmistin  perunamuusin jo edellisiltana, ei sunnuntaiaamuna tarvinnut kuin heittää muut ainekset sekaisin ja rieskat uuniin.  Nämä rieskat tekevät varmasti paluun ruokapöytäämme.

img_7930.jpg

img_7937.jpg

img_7935.jpg

Kuvat puhuvat puolestaan. Kokeilkaa näitä! 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (4)
  1. suolaajahunajaa: tänään kävi taas sama, oli jälleen niin hyviä perunarieskoja 🙂

  2. suolaajahunajaa
    7.12.2012, 16:16

    En yhtään ihmettele, jos hihkuit ilosta, kyllä lämpimien perunarieskojen takia kannattaakin. Ne ovat niin parasta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *