Uunifeta
Tiina esitteli Fanni&Kaneli-palstalla aivan ihanan fetaruoan ja hurahdin kyseiseen herkkuun niin, että sitä on nyt tehty kaksi kertaa muutaman päivän sisällä!
Fetahan on jo itsessään aivan ihanaa herkkua ja tämä uuniversio nousi kyllä heti suosikkiruoakseni, ah! lisäksi se on helppoa ja jos lähes kokonaisen fetan syö, niin vatsakin tulee mukavasti täyteen 😉 nimim. kokeiltu on
Ostin siis fetapaketin, päällystin fetan tomaattipyreellä, oreganolla, sitruunamehulla, silputulla punasipulilla ja ripauksella oliiviöljyä. Noudatin siis hyvin pitkälti Tiinan reseptiä, mutta kapriksia ja tomaatteja en laittanut.
Annoin fetan paistua uunissa folioon käärittynä n. 20minuuttia.
Tarjoilin fetan salaattipedillä, jonka olin raikastanut sitruunamehulla.
Tässä on kyllä ehdottomasti tämän kesän suosikkiherkku!
Kiitos vilma p.! 🙂
Uunifeta on ihana ruoka kun sitä voi muutella lähes loputtomasti, helppoakin vielä! 🙂
Heiii vaikuttaapa hyvältä ja tarpeeks helpolta reseptiltä (oon vähän laiska kokki). Mutta tätä koitan ehdottomasti. Aurinkokuivatut tomaatit silputtuna voisi sopia myös.. Ja suuret herkkuni pinjansiemenet ja tuore basilika.. Hmm. pitää testailla. 😀
Mutta kiva blogi sulla ja hyvä idea motivoida uusiin kokeiluihin! Itse ainakin jämähdän aina samoihin juttuihin… 🙂