Uunifeta

Tiina esitteli Fanni&Kaneli-palstalla aivan ihanan fetaruoan ja hurahdin kyseiseen herkkuun niin, että sitä on nyt tehty kaksi kertaa muutaman päivän sisällä!

img_4203.jpg

Fetahan on jo itsessään aivan ihanaa herkkua ja tämä uuniversio nousi kyllä heti suosikkiruoakseni, ah! lisäksi se on helppoa ja jos lähes kokonaisen fetan syö, niin vatsakin tulee mukavasti täyteen 😉 nimim. kokeiltu on

img_4205.jpg

Ostin siis fetapaketin, päällystin fetan tomaattipyreellä, oreganolla, sitruunamehulla, silputulla punasipulilla ja ripauksella oliiviöljyä. Noudatin siis hyvin pitkälti Tiinan reseptiä, mutta kapriksia ja tomaatteja en laittanut.

Annoin fetan paistua uunissa folioon käärittynä n. 20minuuttia.

img_4207.jpg

Tarjoilin fetan salaattipedillä, jonka olin raikastanut sitruunamehulla.

Tässä on kyllä ehdottomasti tämän kesän suosikkiherkku!

hyvinvointi liikunta ruoka-ja-juoma
Kommentit (12)
  1. Kiitos vilma p.! 🙂

    Uunifeta on ihana ruoka kun sitä voi muutella lähes loputtomasti, helppoakin vielä! 🙂

  2. Heiii vaikuttaapa hyvältä ja tarpeeks helpolta reseptiltä (oon vähän laiska kokki). Mutta tätä koitan ehdottomasti. Aurinkokuivatut tomaatit silputtuna voisi sopia myös.. Ja suuret herkkuni pinjansiemenet ja tuore basilika.. Hmm. pitää testailla. 😀
    Mutta kiva blogi sulla ja hyvä idea motivoida uusiin kokeiluihin! Itse ainakin jämähdän aina samoihin juttuihin… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *