Uunihedelmät
Syytän sateisia iltoja herkutteluhimosta. Onneksi kotona oli hedelmiä, joista oli helppo loihtia arki-iltana jälkkäri pahimpaan makeanhimoon. Vinkki jälkiruokaan löytyi Fannista ja Kanelista.
Hedelmäkorista löytyi isän tuomia omenoita, banaani ja nektariineja.
Pilkoin hedelmät ja laitoin ne pieneen uunivuokaan, lisäsin päälle yhden appelsiinin mehun sekä pari ruokalusikallista sokeria.
Uuni 200 asteeseen ja hedelmät saavat paahtua siellä kunnes ovat pehmeitä, n. 15 minuuttia.
Tarjoile vaniljajäätelön kanssa, mausta vielä lopuksi hunajalla.
Helppoa ja hyvää.
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.
Hyvä idea laittaa uuniin muitakin hedelmiä kuin omenoita! Tätä voisi testata joskus kun on ylimääräisiä hedelmiä kotona 🙂
Magenta: juuu! tämä versio kelpasi myös miehelle joka harvemmin popsii hedelmiä muuten iltapalaksi 🙂