Vaniljaiset banaanipannukakut

Löysin paristakin blogista vähän aikaa sitten banaanipannukakkujen ohjeen ja tulin sen verran uteliaaksi, että näitä testattiin eilen, ihan sen kunniaksi että hampaaton bloggaaja pystyi jo vähän järsimään kiinteää ruokaa 😉

Sehän on aina kivaa löytää terveellisiä vaihtoehtoja aamiaispöytään viikonloppuna, mutta tällä kertaa tein kyllä ne vähemmän terveelliset pannukakut.

img_9188.jpg

Vaniljaiset banaanipannukakut geishakastikkeella

2 banaania

2 kananmunaa

1-2 rkl vaniljasokeria

1-2 dl mustikoita

kaksi kourallista Geisha suklaakonvehteja

Heitä banaanit ja kananmunat sekä vaniljasokeri blenderiin. Surraa tasaiseksi ja paista pannulla keskilämmöllä voinokareen kera kunnes ne ovat kauniin värisiä molemmilta puolilta.

Sillä välin kun letut paistuvat, sulata Geisha suklaakonvehdit vesihauteessa.

Tarjoilet letut mustikoiden ja sulatetun Geisha suklaakastikkeen kera. 

Herkullista sunnuntaita kaikille!

img_9192.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (3)
  1. Huli: totta! en pystynyt enää vastustamaan kiusausta 🙂

    Annami: ei tule jauhoja 🙂 suosittelen kokeilemaan, hyviä olivat! näistä taisi tulla meidän viikonloppuaamujen suosikkiherkku.

  2. Kuulostaa todella herkulliselta… Tähän ei siis todella tule lainkaan jauhoja?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *