Blogihaaste, 5 kysymystä

Sain blogihaasteen Juulikaroliinak.lta, jonka otsikkona oli 5 kysymystä. Ihan on ensimmäinen blogihaaste minulle, joten kiitokset vaan Juulille! 

Tässä vastaukseni:

1. Mikä on lempivärisi sisustuksessa?

Ei mulla oikeestaan varmaan ole mitään lempiväriä, paitsi tietysti valkoinen (mutta ei ihan vitivalkoinen vaan semmoinen vaniljainen). Ja muutenkin kaikki vaalean eri sävyt ja kerroksellisuus niissä. Mutta tykkään myös että sisustuksessa on väripilkkuja seassa, ja siksi oikeastaan kaikki värit kelpaa. Ei mun mielestä ole rumaa väriä olemassakaan, mutta eri värejä voi kyllä yhdistellä niin, että niistä tulee rumia yhdistelmiä… 

IMG_3879.jpg

 

2. Mikä on design-kaluste / -esine, jota et koskaan osta?

Vaikea, vaikea… Mä saatan hyvinkin hommata jonkun kalusteen tai tavaran, jonka olen aikaisemmin haukkunut maanrakoon (ihan helposti se mieli muuttuu, ikinä en uskalla sanoa ei ikinä!) Mun mielestä joskus myös joku tosi ihmeellinen/outo/ruma tavara voi sopia meille ja näyttääkin oikeassa ympäristössä hienolta, kun taas joku mikä kaupassa näyttää niin kivalle ei taas yhtään sovi meidän kotiin, jos joku ymmärtää mitä tarkoitan!?!

Paitsi no okei, uskaltaisinkohan sanoa tuosta nukkepöydästä, että sellainen ei meille koskaan tule oikein sopimaan? Nukkepöytä on Tokyo fashionweekiltä parin vuoden takaa… hmm, erikoinen on hän!

TDW-UglyCupid-01.jpg

 

3. Mitkä ovat hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä? 

En tiedä miksi, mutta mulla vaan heti tuli mieleen Dharma ja Greg! Muistatteko tämän hauskan joogaopettaja- ja lakimies -pariskunnan? Yleensä kukaan ei muista, mutta mä tykkäsin tosta sarjasta ihan hulluna silloin joskus vuonna nakki. Muistan senkin kun Dharma aina esitteli koirat niin että toi isompi on meidän koiramme Stinky ja pienempi on Stinkyn koira Nunzio ! Hurmaavimmat tv-hahmot on mun mielestä siis noi kaksi:

vyaph_dharmaandgreg_732641.jpg

 

4. Mitkä ovat suosikkisi leivonnassa?

Mulla on Valion sivuilla vaikka mitä ihania ohjeita tallessa… mm. creme bryleetä, pannacottaa, whoopieseita… jne (en ole mitään noista vielä toteuttanut itse), mutta,  Marenki, aina teen marenkikakkua… melkein aina. Eri versioilla! TÄÄLLÄ on se ohje!

Haluaisin tehdä myös Lainahöyhenissä-blogin niin hyvän näköistä BANOFFEE-piirasta, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi tehdä sitäkään…

Ja sitten on tietty ihanat BEBET ! Nam ! Kerran tein niitäkin itse, ja tuli kyllä hyviä, mutta täyte piti tehdä kolmesti (ja käydä välillä kaupassa hakemassa pilalle menneen täytteen tilalle uudet ainekset)… Ööö, niistä tuli varmaankin vähän rumemmat ja kalliimmat kuin jos olis ostanut valmiina leipomosta, mutta samalta ne maistuivat, heh!

4b0c3208-410d-462c-8e32-ad8f4e37d0d2.jpg

 

5. Mitkä ovat 5 blogisuosikkiasi? (ja jatka haaste heille)

Hmmm, paljon on kivoja blogeja mitä luen itse… Laitan haasteen eteenpäin nyt neljälle: 

Viime aikoina olen ihaillut erityisesti:

Lainahöyhenissä Piretin ihaniin kuvia, 

– Uusi kiva löytöni on myös Caelia’s cup of tea,

– sitten laitan vielä ihan uuden lily tulokkaan, kivojen juttujen keräilijän, Kivat Kivat jutut -blogin Flikan,

– ja vielä yhden, Hurmaavan valkeaa blogin. 

IMG_3893.jpg

 

Kommentit (1)
  1. OH, Dharma & Greg! Minä muistan! Oli kans ihan mun suurin suosikkisarja.

    Vois tulla vaikka Netflixiin, katsoisin varmasti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *