Lähde Lintsille! (meidän kanssa siis, eli BLOGITREFFIT tarjolla)

Tietäväthän nyt varmasti ihan kaikki Lilyssä, että ensi viikolla olemme jo Suomessa ja mökillä?! 😉

Ennen metsäläistymistä vietämme tavalliseen tapaan pari päivää Helsingissä, ja kunnianhimoinen tavoitteeni olisi ehtiä siinä kolossa myös sanomaan moit muutamalle ihanalle Lily-tutulle. Ja koska the more, the merrier, jaettakoon kutsu tännekin: tervetuloa pyörähtämään kanssamme Lintsillä maanantaina 8.6. klo 11:stä eteenpäin!  Tapaamispaikkana Panoraama-näkötornin edusta eli se, missä on useampia ilmaislaitteita taaperoikäisille.

image.jpg

Ei kesää ilman Lintsiä. Ei vaikka asuisi Lontoossa.

Toivottavasti ilmoja pitelee sen verran, ettei tarvitse etsiä sateensuojaa, mutta jos keli osoittautuu ihan mahdottomaksi, mennäänkin Sea Lifeen (omakustannushintaan; en ole niin suosittu bloggari, että olisin saanut sponssauksia tähän keikkaan, heh). Omat eväät saa käsitykseni mukaan huvipuistoon tuoda, jos hampparikojujen tarjonta ei hotsita.

Linnanmäen portithan aukeavat tuolloin yhdeltätoista, eli ei kannata innoissaan suunnata treffeille kamalasti etuajassa.

Varoitusaika on vähän lyhyt, mutta olisipa kiva, jos jotkut teistä lukijoista ja muista Lily-bloggaajista pääsisivät mukaan! Meikäläisen ja jälkikasvuni lisäksi menossa mukana ovat toivottavasti myös Raissi, phocahispida, HelloAochi, Ella F, Ruusu ja Liv

Liity seuraan! Jos pääset treffeille, vinkkaathan siitä kommenteissa, niin osaamme odottaa, jos tuleekin viivästyksiä.

Linnanmäen opaskartta PDF:nä täällä.

***

Catching up with blogger friends and readers at the Linnanmäki amusement park in Helsinki next Monday – can’t wait! 

suhteet ystavat-ja-perhe matkat lasten-tyyli
Kommentit (17)
  1. Juu, harmillista ettei nähty, mutta jos se yhtään lohduttaa, oli siellä kyllä märkää ja kylmää. 😉 Pikaista paranemista ja ensi kerran paremmalla onnella!

  2. Lintsiiii! Tulossa ollaan, mut vähän myöhässä. Nähdään kohta Panoraaman edessä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *