Tehdäänkö treffit? (Siis tehdään, tule mukaan!)

Ou jea, loma-Suomi kutsuu taas! Eikä yhtään liian aikaisin.

Tälläkin kertaa aloitan turneen muutaman päivän korkeanpaikanleirillä Helsingissä, ja olisi hauska jälleen kerran turista myös ihan naamatusten kanssabloggaajien ja lukijoiden kanssa. Tuletko treffeille kanssani?

Maanantai ei tapaa olla viikon villein biletyspäivä, mutta seurastahan viihtyvyys on kiinni. Siispä tarjoan höpötysseuraa ma 28.7. noin klo 19:stä eteenpäin vielä lukkoonlyömättömässä paikassa Helsingin keskustassa. (Siis KYLLÄ, ilman lapsia!)

Eddie ja Ella 01.14.jpg

Viime blogitreffeille Eddiekin pääsi mukaan tapaamaan Siperian Ellaa ja muita mainioita mimmejä. (Huomaa asut sävy sävyyn!)

Ja hei! Vaikka meikäläisen seura hieman epäilyttäisikin, mukaan ovat myös lupautuneet ainakin EllaEmmi ja Tessa! Muitakin Lilyn (ja uuden upean tyyliblogin #momfien) bloggaajia tulee ehkä sanomaan moit, jos kiireiseltä iltaelämältään kerkiävät. Tule sinäkin! (Ja huikkaa kommenttilootaan, jos pääset, niin tiedetään tiedottaa paikasta.)

***

Holiday! We’re flying to Helsinki soon, and I’m arranging to meet with fellow bloggers and readers. Exciting! 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe mieli
Kommentit (11)
 1. Mulla ei olisi pitkä matka täältä Kalliosta Korjaamolle ja vähän harkitsen, että liittyisin seuraan. Riippuu vain voinnista, sillä tämä jatkuva helle on aiheuttanut sen, että kaikki liikkuminen supistaa ikävästi + väsyttää aivan vietävästi.

  Onko teitä isokin porukka tapaamassa eli jos päätän lähteä niin mistä tunnistan teidät?

  1. Hei hauskaa, tule jos vain jaksat! 🙂 Mut tunnistaa ainakin pellehousuista! 😉 Mukaan on tulossa noista #momfie-bloggareista myös ainakin Emmi, Ella, Tessa ja Karoliina, ja Ellaa lukuunottamatta niiden naamat näkyy #momfie-blogissa. Etköhän sä siis meidät löydä? Me yritetään katsella, näkyiskö ketään yksinäistä isomahaista… 🙂

   1. Okei! Katsotaan mikä fiilis on illalla 🙂

   2. No en mä nyt sit uskaltanut lähteä. Ruokaa laittaessa mahaa vihloi ja kaikki sellainen huolettaa ja haluan saada huomenna lääkäriltä varmistuksen, että kaikki on ok. Sitten voi taas elää. Jos läkähtymiseltä voi 🙂 Mutta hauskaa iltaa teille!

    1. Kiitos! Toivottavasti vointi on nyt parempi. En kyllä tiedä, olisitko jaksanutkaan meidän levotonta skumpan, valkkarin ja tequilaa siivittämä läppää selvin päin… 😉 Mutta ens kertaan, kun voidaan jo kilistää vauvasi syntymälle! 🙂

 2. Toverit: näyttää siltä, että treffipaikaksi on valikoitumassa Korjaamo noin kello seitsemästä eteenpäin. FruL, kuittaatko, että säkin olet saanut viestin? Karoliina/phocahispidakin on toivottavasti tulossa. Tuleeko muita? Tervetuloa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *