Liebster award

liebster-award-button.png

Olipa kiva lukea, että Carla palaset-blogista antoi minulle Liebster award -tunnustuksen! Ideana on lisätä pienempien blogien tunnettavuutta ja vastata tunnustuksen antajan keksimiin 11 kysymykseen. Tämän jälkeen tunnustuksen saanut jakaa tunnustuksen eteenpäin ja keksii uudet 11 kysymystä.

Tässä omat vastaukseni Carlan esittämiin kysymyksiin :

1. Miten päädyit kirjoittamaan blogia juuri Lilyyn?

Tutustuin Lilyyn ensimmäistä kertaa Hannamari Rahkosen HaLo-blogin siirryttyä Lilyyn. Halusin osallistua johonkin kyseisen blogin arvontaan ja minun oli luotava tunnukset Lilyyn. Vasta siinä vaiheessa tajusin, että tulin samalla luoneeksi myös blogin itselleni. Ajattelin, että kokeillaanpa nyt sitten tätä bloggausta, kun alusta vaikutti helpolta ja halusin saada valokuviani johonkin esille. Ja sillä tiellä ollaan edelleen!

2. Mikä sinusta tulee isona?

Voi kuule, sen kun tietäisin! Yksi amk-tutkinto on suoritettu, mutten ole varma onko se kuitenkaan ihan sitä, mitä haluan tehdä koko elämäni. Toivon kuitenkin, että ”isonakin” osaan säilyttää lapsenmielisyyteni ja ihmetellä maailman kauneutta.

3. Millaista työtä et voisi koskaan tehdä?

En usko, että kykenisin esimerkiksi teurastajan työhön.

IMG_2637.JPG

4. Salaatti vai vihersmoothie? Miksi?

Täytyy vastata salaatti, sillä en ole tainnut koskaan maistaa vihersmoothieta..! Täytyy korjata asia jossakin vaiheessa.

5. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi?

Hmm. Minulla ei ole koskaan ollut sellaista tiettyä ammattia, jota olisi voinut sanoa haaveeksi. Muistan kuitenkin pohtineeni muun muassa sirkusartistin ja jonkinlaisen eläinkuiskaajan töitä. En itsekään oikein tiedä, mitä jälkimmäinen edes tekisi työkseen.

6. Millaisen ensivaikutelman sinusta saa?

Voisiko joku muu vastata tähän? Riippunee hieman tilanteesta, mutta sanoisin itse, että ihmiset näkevät minut hiljaisena ja pidättyväisenä.

7. Jos voisit palata ajassa taaksepäin ja antaa itsellesi jonkin neuvon mikä se olisi?

Sanoisin, että älä stressaa niin paljon siitä, mitä ja millainen pitäisi olla. Ihmisarvosi on sama riippumatta olosuhteista, statuksista, ulkonäöstä jne.

IMG_2639.JPG

8. Mikä on varhaisin muistosi koulusta?

Apua, mikähän se mahtaisi olla! Saatan muistaa jonkinlaisen kouluun tutustumispäivän, mutten ole ollenkaan varma, sekoitanko nyt jotkut asiat keskenään. Taisin myös itkeä edellisiltana ennen ensimmäistä koulupäivää, etten halua mennä kouluun. Onni ja Enni -aapinen on jäänyt mieleen! Ja se, että meitä oli ensimmäisellä luokalla vain 5 oppilasta.

9. Jos voisit olla jokin vuodenaika mikä olisit ja miksi?

Olisin syksy. Syksyssä on sellaista rauhaa, jota dynaamisessa keväässä ei ole. En pidä kuumuudesta (paitsi saunassa), joten kesä en voisi olla, mutten ole toisaalta niin kylmäkään tai eristäytynyt kuin talvi, vaikka kaipaankin omaa aikaa. Jäljelle jää hieman mystinen syksy, johon lämpöä tuovat eri sävyt ja jonka luonnetta kuvaavat sateen ja väriloiston vuorottaisuus ja vaihtelevuus.

10. Linkitä tähän kuva tai kappale joka kuvastaa tunnelmaa juuri nyt.

IMG_2784.JPG

11. Mitä blogisi sinulle merkitsee?

Tämä blogi merkitsee minulle itse asiassa aika paljon. Se on itseilmaisun kanava, jonka kautta voin tuoda näkyväksi kuvia, tekstejä, muistoja ja ajatuksia niin itselleni kuin muillekin. Blogin kautta myös tutustuu samanhenkisiin ihmisiin, vaikken olekaan aina vielä ketään henkilökohtaisesti tavannutkaan. Blogini on tavallaan päiväkirja sen hetkisistä tunteista, ajatuksista ja kauniista hetkistä, jotka ovat olleet itselleni tärkeitä tai jollain tapaa merkittäviä.

***

Annan tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:

1. Aisha -blogissa yhdistyy kauneus ja syvällisyys.

2. Satua vain -blogin Satu on rakas ystäväni jo monen vuoden takaa.

3. Mia K. -blogissa kirjoitetaan hetkessä.

4. Destination: Happiness -blogin aitous ihastuttaa.

5. Sataman valot -blogissa nautitaan elämästä ja arjesta.

 

Jos tuntuu siltä, että nyt ei ole aikaa, halua tai jaksamista vastata, en pahastu! Vastailkaa jos innostutte. 🙂 Kysymykseni teille tulevat tässä:

1. Mikä on ollut tämän päivän paras hetki?

2. Jos olisit säätila, millainen olisit?

3. Haluaisitko kokeilla jotakin uutta harrastusta?

4. Missä asiassa haluaisit kehittyä?

5. Onko jokin kirja tai elokuva jättänyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen? Jos, niin mikä?

6. Mitä blogisi merkitsee sinulle?

7. Millainen on unelmiesi koti?

8. Mikä on suosikkikukkasi?

9. Jos saisit tavata kenet tahansa, kenet tapaisit?

10. Mitkä ovat lempituoksujasi?

11. Mitkä asiat antavat sinulle voimaa?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *