Mukava tonnikalakastike riisille

”Tämähän on hyvää!” tuumasin, kun taannoin seuraavanlaista tunakastiketta riisin kera suuhuni lappasin.

137.JPG

 

  • keltainen paprika
  • keltainen chili
  • keltasipuli
  • pari valkosipulin kynttä
  • purkillinen herkkusieniä
  • pala purjoa
  • 2 prk tonnikalaa
  • kevyt hollandaise-kastike
  • sitruunapippuria, merisuolaa, pippuria ja sitruunamehua
  • tuoretta timjamia

Kasvikset paloiksi ja pannulle paistumaan kera sienten. Lisätään tonnikalat (oli yksi öljyyn ja toinen veteen säilötty) ja kastike + mausteet. Tarjoillaan riisin (ja valkkarin) kaa. Varsin maistuvaa!

 

Koti Ruoka ja juoma

Lammasleipä

Pääsiäisaterialta (tai aterioilta as a matter of fact) jäi pieni pala lammasta ja vähän jotain muutakin. ”Minulla on visio!” hihkaisin. Nimittäin tämmönen:

004.JPG

  • fladenbrot (iso leipä, semmonen josta neljännes käytettään perusdöneriinkin)
  • chiliöjyä
  • hyviä tomaatteja
  • lammaspaistia edellispäivältä
  • fetaa
  • kevätsipulia
  • mozzarella-juustoraastetta

Halkaise leipä kahtia, niin että saat vähän niinkuin kaksi pitsamaista pohjaa. Sivele leipien päälle chiliöljyä. Levitä päälle tomaattiviipaleita, pieneksi riivittyä lammasta, fetakuutioita, kevätsipulia sekä juustoraaste. Paista parissa sadassa asteessa, kunnes saanut väriä.

Ei muuten ollenkaan hassumpi visio!

Koti Ruoka ja juoma