Jeffree Star cosmetics Magic star concealer & setting powder

Aalkukeväästä julkaistiin Jeffree Star cosmeticsin ensimmäiset kasvomeikkituotteet, nimittäin Magic Star -peitevoiteet sekä puuterit. Voin kertoa että odotin näitä todella paljon ja odotukset tuotteiden laadukkuudesta olivat korkealla. Kun tuotteet julkaistiin Youtubessa, innostuin niiden kauniista hylsyistä jo ensimetreillä. Ajattelin, että vaikka tuotteet eivät toimisi olisivat nämä ainakin keräilyn arvoiset. Tilasin tuotteet Oletkaunis– verkkokaupasta, jossa peitevoide sekä puuteri maksavat 23,90€/kpl, eli noin viidellä kympillä lunastat itsellesi molemmat. Vaikka puhutaan hieman arvokkaammista tuotteista, eivät ne lukeudu markkinoiden kalliimpiin meikkituotteisiin.

Tilasin peitevoiteen sävyssä C7, joka on keskivaalea ja neutraali sävy. Valinta osui nappiin, vaikka ensin epäilin surullisen kuuluisan C5- sävyn olevan itselleni parempi. C7 on kesäihoani aavistuksen vaaleampi, joten se sopii silmien alle valoa tuomaan. Talvella uskoisin sävyn olevan nappivalinta suoraan omaan ihonsävyyn sopivaksi. Puuterin ostin sävyssä Beige, joka on hieman vaniljainen sävy vaalealle iholle. Jos olet hyvin vaalea, suosittelen tilaamaan vaaleamman sävyn, esimerkiksi Fair tai Translucent (väritön).

Jeffree Starin tuotteet ovat vegaaneja ja niitä ei ole testattu eläimillä (Cruelty free- merkintä).

Tuotteet saapuvat merkille tunnuksenomaisissa kauniissa pinkeissä pakkauksissa. Puuterin paketti on aikalailla täysin vaaleanpunainen mutta peitevoidepakkauksesta löytyy kaunista kuviointia holoefektillä, joka kiiltää valossa. Erikoista ettei pakkauksista ole tehty toisiinsa sopivia ja yhtenäisiä, mutta se ei mielestäni vie fiilistä itse tuotteilta. Tuotteet nimittäin mätsäävät yhteen ja niissä on ihania, loppuun asti hiottuja yksityiskohtia. Puuteripurnukan kansi on metallipinkki, josta löytyy JS- cosmeticsille tuttu logo kannesta kohokuviona. Puuteripurkissa on sisällä kansi, jota pyörittelemällä puuterin ripotteluosan saa piiloon – tämä on ehdottomasti huikea yksityiskohta ja helpottaa puuterin kuljettamista, jolloin ei tarvitse huolehtia sotkuisuudesta.

Puuterin koostumus on todella ilmavaa ja kevyttä ja siinä on ihana, pehmeä hattaran tuoksu. Tuoksu on miellyttävä eikä se jää tuoksumaan nenään meikkaamisen jälkeen. Jos kuitenkin olet herkkä tuoksuille, en ehkä ensisijaisesti suosittelisi juuri tätä puuteria. Koostumus muistuttaa minua Nyxin HD- puuterin koostumuksesta, jossa on pieni ripaus Laura Mercierin loose setting powderin pigmenttisyyttä. Puuteripurnukka sisältää tuotetta 10g, joka on enemmän kuin Nyxin HD- puuterissa (6g), mutta on lähes kolmasosa Laura Mercierin puuterista (29g). Näillä kolmella on kuitenkin paljon muitakin eroja ja pelkästään hinnat menevät hyvin suhteutetusti puutereiden kokoon nähden (Nyx 11,90€, JS cosmetics 23,90€ ja Laura Mercier n. 40€).

Puuteri sopii käytettäväksi koko kasvoille mutta on ihanan kevyt myös silmien alla ja sopii myös silmänalusille, joissa on vahvemmin juonteita. Tämä sopii myös baking- tekniikkaan, mutta  suosittelen puuterin lisäämistä siveltimellä, jotta puuteri ei korosta liikaa ihon tekstuuria, vie sen luonnollista kuulautta tai korosta juonteita.

Peitevoidehylsy on upea. Siinä on taikasauvamainen varsi, joka on viimeistelty pienellä kultaisella tähdellä. Aplikaattori muistuttaa huulikiillon aplikaattoria, jossa on pisaranmallinen muotoilu. Pisaran sisälle on jätetty tyhjää tilaa, johon tuote pakkautuu. Näin yhdellä dippauksella saat molemmat silmänaluset (ja paljon muutakin) peitettyä. Tämä lisää huomattavasti käyttömukavuutta.

Itse peitevoide ei ole täysin peittävä mutta peittää täysin kahdella kerroksella. Koostumus on kevyttä, kosteuttavaa ja miellyttävän tuntuista iholla. Se sopii täydellisesti kuivemmallekin iholle ja jättää ihon luonnollisen näköiseksi. Yleensä lisään tätä yhden kerroksen mutta kerrostan kahdeksi, jos tarvitsen enemmän peittävyyttä tai olen menossa juhliin.

Olen nyt käyttänyt tuotteita useamman viikon eri meikkivoiteiden kanssa ja todennut, että ne toimivat kuin unelma hyvin erityyppisten tuotteiden kanssa. Peitevoide on ihanteellinen kesällä kevyeen meikkipohjaan (katso postaus: Kuulas meikkipohja ilman meikkivoidetta) tai mattaisemman meikkivoiteen kanssa vain silmien alle käytettynä, jolloin tämä peitevoide kosteuttaa ja näin ehkäisee silmänalusjuonteiden korostumista, minkä usein mattainen meikkivoide saattaa yksinään tehdä (tästä postaukseen: Vinkit silmänalusihon meikkaamiseen). Tuotteissa ei ole miinuspuolia muuta kuin hinta, joka ei jokaisen budjettiin sovi. Koen kuitenkin tuotteiden olevan hintansa arvoiset. Yllätyin kovasti tuotteiden keveydestä, Jeffree Star kun on tunnettu hyvin Youtube- skeneen sopivasta meikkaustyylistä. Tuotteet ovat kuluttajaystävällisiä siinä mielessä, että sopivat varmasti valtaosalle ihotyypeistä. Voisin kuvitella ostavani näistä kumpaa tahansa uudestaan tulevaisuudessa.

Kommentit (2)
 1. hannamariavv
  18.6.2019, 11:47

  Hyvä arvostelu näistä! Mäkin kirjoittelin arvion (https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/2019/05/01/jeffree-star-cosmetics-magic-star-peitevoide-ja-magic-star-irtopuuteri/ melkeen heti näiden Suomen julkaisun jälkeen, sillä satuin onnekseni saamaan ne melko nopeaan postissa (moni oli ilmeisesti joutunut Oletkaunis.fi -tilaustaan odottamaan kauankin suuren tilausmäärän vuoksi).

  Tykkäsin molemmista suuresti koostumuksen puolesta, mutta nyt jo huomaan etten toista peiteainetta tule ostamaan. Se on hintaisekseen kuitenkin tuhottoman vähäinen grammallisesti, vaikka hyvä tuote onkin. C7 oli myös mulle sopiva sävy, vaikka C5 lähdin ensisijaisesti hakemaan. Summasummaarum, hyviä on mutta etenkin peitevoide on turhan kallis!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  1. Tuo on kyllä ihan totta, että peitevoiteessa on aika pienehkö määrä tuotetta verrattuna moneen muuhun peitevoiteeseen. Tuohon hintaan ehkä toivoisi peitevoiteessa olevan vähintään sen 6ml tuotetta. Itse en tuohon ole ehtinyt käytössä kiinnittää huomiota, omistan yhden toisenkin 3,5ml peitevoiteen joka on käytössä kestänyt jo tovin. Tietysti käyttöikää vääristää paljonkin se, että omistan useamman kuin yhden peitevoiteen, kyllähän nämä nopeammin kuluisivat jos käyttäisi ainoastaan tuota yhtä aina meikattaessa. 🙂 Mutta tuotteet itsessään ovat kyllä loistavia, siitä ei pääse mihinkään ^-^

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *