Lidlin kestävät Cien- kynsilakat

Kestäviä kynsilakkoja on todella hankala löytää. Tällä hetkellä kestävimmän kynsilakan paikkaa pitää listallani CND:n Vinylux- kynsilakat, jotka kestävät parhaimmillaan viikon (päälyslakan kanssa). Kynsilakan kestoa voi aina pidentää päälyslakalla, niissäkin tosin on eroja. Käytössäni on tällä hetkellä edullinen Essencen All in one complete care- lakka, joka toimii myös aluslakkana. Käytän tätä tosin ainoastaan päälyslakkana ja siinä se on toiminut moitteettomasti. Kaikki värilakat eivät kuitenkaan pysy hyvän päälyslakan kanssa yhtä pitkään, joten värilakan kestolla on paljon merkitystä kokonaisuuden kannalta.

Lidl on tunnettu ei pelkästään edullisista ruokakoreistaan vaan myös hämmentävän hyvälaatuisista ja edullisista kosmetiikkatuotteista. Bongasin ruokaostoksilla Lidlin Hello summer!- sarjan kynsilakkoja söpöissä pastellisävyissä ja ostin kauniin pastellililan ja mintunvihreän kynsilakan. Kynsilakat ovat siitä hauskoja, että usein edulliset merkit yllättävät positiivisesti. Niin kävi myös tälläkertaa.

Lisäsin Lidlin Cien värilakkaa kaksi kerrosta kynnelle, joiden kuivutta lakkasin vielä kerroksen Essencen päälyslakkaa. Yleensä kynsilakat lähtevät lohkeilemaan  keskimäärin kahdessa päivässä lakkauksesta, mutta nämä kestivät 4 päivää  lohkeilematta! Neljän päivän jälkeen kärjet alkoivat lohkeilemaan sen verran osasta kynsistä että lakkojen vaihto oli tarpeen. Lidlin lakoilla ei myöskään ollut hintaa kuin pari euroa, joten ei puhuta mistään kalliista kynsilakasta!

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Kesäkuulumisia

Hiusväritrendit vaaleille hiuksille

4x kesän kevyet meikkivoiteet

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *