Värikäs pääsiäismeikki

 

On pääsiäismaanantai. Pääsiäinen on uskonnollinen juhla, joka kuitenkin sisältää paljon muitakin merkityksiä erilaisten ihmisten elämässä. Pääsiäinen on kevään ja kesän ensimmäinen pidempi viikonloppu niille, ketkä saavat pitää pääsiäisen vapaana. Pääsiäisenä moni huristelee kesämökille ensikertaa ja maistaa kesän ensimmäiset grilliruuat. Pääsiäinen merkitsee itselleni uskonnollisen merkityksensä lisäksi uuden alkua, kevään ja kesän virallista tuloa ja ensimmäisiä lämpimiä iltoja ja aurinkoisia päiviä. Tänä vuonna olemme saaneet nauttia auringosta jo parina viikkona ja toive lämpimästä kesästä tuntuu vahvana.

Pääsiäistä fiilistellään väriloiston keskellä; kaupat ovat täynnä pääsiäiskukkia ja -koristeita, pääsiäisherkkuja kuten suklaata kuitenkaan unohtamatta. Tänä vuonna söin muutaman pääsiäismunan ja halusin tietysti fiilistellä juhlaa myös tekemällä teemaan sopivan meikin. Tuli sitä parit kevätkukatkin ostettua pienessä keväthurmoksessa.

 

Meikkiin halusin erityisesti pääsiäiseen mieltämiäni kirkkaita sävyjä. Violetti, pinkki, keltainen ja vihreä ovat sopivan epäsopivat toisiinsa ja luovat kivan kesäisen kokonaisuuden. Pilkullinen rajaus tuo meikkiin sen pääsiäisfiiliksen! Käytin silmiin Juvia’s placen The Zulu- palettia sekä sävyjä Jeffree Starin Alien- ja Blood sugar- paleteista. Pilkullisessa rajauksessa käytin useampaa eri sävyä nestemäisistä huulipunista, jotka eivät kuitenkaan meikin valmistuessa näkyneet niin kirkkaana kuin olisin toivonut. Pilkuissa Nyxin Liquid suede huulipunista sävyt Pink lust ja Amethyst sekä Jeffree Star cosmeticsin nestemäisistä punista sävyt Drug lord ja Coral fixation. Ehkä hieman isompina pilkkuina nuo olisivat voineet näkyäkin selkeämmin, en tiedä.

Huuliin tein korealaisen ”bitten lips” trendin mukaisesti ulospäin häivyttyvän huulimeikin tuolla samalla Jeffree Starin Coral fixation- huulipunalla ja keskelle huulia lisäsin vielä Macin Oh Sweetie- kiillon sävyssä Creamy peach pie.

 

En tiedä oletteko huomanneet pientä postaustahdin hidastumista tässä kuukauden sisällä. Olen lukemassa vielä kahden viikon ajan pääsykokeisiin, jotka hieman hidastavat postaustahtiani. Keksin kuitenkin jatkuvasti uusia postausideoita ja blogi on koko ajan mielessä, joten parin viikon päästä heittäydytään ihan huolella kesäisiin fiiliksiin ja tutoriaaleihin! Tällä viikolla tulossa uusi kesän meikkitrendeihin lukeutuva meikkipostaus, joten pysykäähän kuulolla!

 

Sinua saattaa myös kiinnostaa nämä postaukset:

Helppo kulmakarvatutoriaali

Essence Micro precise eyebrow pencil- kalliimpien tuotteiden edullisempi kilpailija vai todellisuudessa kalliimpi vaihtoehto?

Kevään meikkitrendi: yhden sävyn silmämeikki

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *