Vuoden 2021 luetuimmat postaukset

Vuosi 2021 alkaa olla pikkuhiljaa purkissa, mutta sitä ennen on vielä hyvä tsekata suurpiirteisesti kulunutta vuotta. Tänävuonna blogiani on luettu 95 750 kertaa, mikä on ihan käsittämätön määrä! Olen erittäin kiitollinen ja onnellinen jokaisesta lukijasta, joka blogini parissa on viihtynyt. Kliseinen ”ilman teitä ei olisi blogia” pitää paikkaansa, sillä kyllä blogin kirjoittamista motivoi kiinnostavan aiheen lisäksi myös katsojat, joille blogia kirjoitetaan.

Halusin koota tähän postaukseen blogini viisi luetuinta postausta tältä vuodelta. Mielestäni luetuimmat postaukset olivat osittain aika yllättäviä! Edetään numerosta 5, eli viidenneksi luetuimmasta postauksesta ja jätetään luetuin postaus jännitykseksi tuonne postauksen loppuun. Joten luehan loppuun, mikäli tahdot tietää mikä on vuoden luetuin blogipostaus!

Sija 5: Vinkit Lykon kesäaleen

Alevinkkipostaukset ovat olleet tänä vuonna erittäin suosittuja, mitä en sinänsä ihmettele. Alennuksista on kiva ostaa itselleen tärkeitä kosmetiikkatuotteita tai testata uusia juttuja, joita ei ole raaskinut kotiuttaa normaaliin hintaan. Lykosta on kuoriutunut yksi suosikkiverkkokaupoistani, joista tilaan kosmetiikkaa.

Alevinkkipostauksissa jaan yleensä omat suosikkituotteeni, jotka ovat sillä hetkellä alennuksessa. Kerron hieman tuotteesta ja minkälaiselle iholle ja meikkaajalle se sopii. Näistä postauksista on helppo bongailla uusia tuotetuttavuuksia!

Sija 4: Hiusväritrendit vaaleille hiuksille

Sijan neljä postaus on kirjoitettu vuosi takaperin kesällä, kun toimin vielä kampaajayrittäjänä. Hiuspostauksista on yleisesti tykätty tosi paljon lukukertojen perusteella. Tässä postauksessa jaoin kesän 2020 hiusväritrendit vaaleille hiuksille. Nämä trendit ovat kyllä sellaisia, joita näkee edelleen katukuvassa todella paljon, eli ihan hirveästi trendit eivät ole vanhentuneet ja postaus on edelleen ajankohtainen. Ehkäpä siitä syystä tätä on edelleen luettu paljon.

 

Sija 3: Hiusten värjääminen kotona- uhka vai mahdollisuus?

Kolmannella sijalla on myös hiusaiheinen postaus! Postaus on kirjoitettu viimevuonna, mutta on edelleen ajankohtainen. Korona-aikana uudelleen pintaan noussut kotivärjääminen sai innostumaan myös ihan blogipostaukseen asti ja päätin jakaa vinkkejä siihen, mitä kotona kannattaa värjätä, miten ja missä kohtaa on hyvä luottaa hiuksensa ammattilaisen käsiin.

Sija 2: Hiustenkasvatusprojekti: Siilitukasta pitkäksi polkaksi

Jaoin blogissa vuonna 2019 tarinani lyhyiden hiusten kasvatuksesta pidemmäksi. Matkallahan ollaan edelleen, tosin nyt hiukset ovat jo täysin pitkät. Tämä on blogini yksi luetuimmista postauksista kautta aikojen, sillä postaus jaksaa pysyä top 5- listalla sitkeästi. Enkä ihmettele, varmasti todella moni yrittää kasvattaa lyhyitä hiuksia ja kaipaa vertaistukea, vinkkejä ja ihan vain sen tiedon että kasvatus voi olla mahdollista.

Sija 1: Lidlin ihanat kosmetiikkauutuudet 

Lidlin kosmetiikka kiinnostaa selkeästi lukijoitani, sillä Lidlin kosmetiikkapostaukset ovat olleet parina vuotena top 5 postausten joukossa! Tässä postauksessa jaoin tänä kesänä ilmestyneitä Cien- merkin uutuuksia, joissa oli todella monta hittituotetta (osaa voi vieläkin muuten löytää Lidleistä). Cien on erittäin edullinen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet eivät useinkaan maksa yli 5€. Käytin juuri tuon miselliveden kokonaan loppuun, se oli todella toimiva tuote, jonka voisin ostaa uudestaankin jos Lidlissä siihen törmään!

 

Oliko joukossa sun suosikkipostauksia? Mikä oli sun tämän vuoden postaussuosikki?

kauneus meikki iho hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *