Vuoden luetuimmat postaukset

Blogissani on selkeästi noussut tietyt postaukset tänä vuonna ylitse muiden. Erityistä huomiota on saanut mm. Goodiebox- postaus, joka on pysynyt ”Goodiebox”- hakusanalla Googlesta haettaessa pitkään kolmantena. Kuitenkin Google analyticsistä tarkastettuani yllätyin siitä, mitkä postaukset todellisuudessa ovat olleet ne kaikkein luetuimmat postaukset tänävuonna.

Vuoden luetuin postaus:

Hiustenkasvatusprojekti: Siilitukasta pitkäksi polkaksi

Vuoden luetuimmassa postauksessa kerron omakohtaisia kokemuksia hiustenkasvatusprojektistani, kun kasvatin oikein lyhyestä hiusmallista pikkuhiljaa pidempää polkkamittaa, jossa ollaan nyt. Yllätyin kovasti postauksen saamasta suosiosta, selkeästi hiuspostaukset ovat olleet kaivattu lisä blogissani. Näitä pyrin ensivuonna tuomaan lisää blogiin ja Instagram- tilini puolelle, niitä on jonkin verran toivottu!

 

Essence Micro Precise eyebrow pencil: kalliimpien tuotteiden edullisempi kilpailija vai todellisuudessa kalliimpi vaihtoehto?

Essencen kulmakynästä luomani postaus ei pelkästään ole ehkäpä blogihistoriani pisimmällä otsikolla höystetty kirjoitus vaan myös tämän vuoden toisiksi luetuin postaus. Postauksessa otan kantaa, onko 2,5 euron kulmakynä todellisuudessa niin halpa kuin antaa ymmärtää, sillä kynä ei ole kovin pitkäkestoinen jatkuvassa käytössä ja vuositasolla hinta on korkeampi, kuin kalliimmilla versioilla. Pidän edelleen tuotteesta mutta en ole käyttänyt kynää enää yksinään kulmienmeikkausrutiinissani.

The Ordinary- ihonhoitorutiini epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

Vuoden kolmanneksi suosituin postaus ei sinänsä yllättänyt, sillä The Ordinaryn tuotteet ja niillä testatut, toimivat rutiinit ovat edelleen todella kysyttyjä. Ordinaryn tuotteet ovat jääneet pysyviksi ihonhoitorutiiniini ja testailen heidän tuotteitaan aktiivisesti iho-ongelmiini. Merkin tuotteet näkyvät varmasti tulevaisuudessakin ihonhoitoaiheisissa postauksissani.

Tutoriaali: Rennot lainekiharat

Harvinaista kyllä, vuoden ”Top 5” postauksiin ei kuulunut kuin yksi tutoriaali. Harvinaislaatuinen hiustutoriaali, jonka loin lainekiharoiden tekemiseen, saavutti useita lukijoita ja postaus sijoittui luetuimpien joukossa neljänneksi. Hiustutoriaaleja on toivottu ainakin Instagram- tililläni kovasti, joten otan tästä Google analyticsinkin antamasta vihjeestä kopin ja pyrin jakamaan teille enemmän vinkkejä helppoon hiustenlaittoon, kenties juurikin tällaisten hiustutoriaalien merkeissä.

Goodiebox- Unboksaa onnellisuutta joka kuukausi

Vuoden viidenneksi luetuin postaus on vasta viimekuussa kirjoittamani Goodiebox- postaus, joka räjähti yllättäen aivan käsiin heti julkaisusta lähtien. Postaus on pysynyt tiukasti Googlesta haettaessa kolmantena ja sivulla on vilissyt kävijöitä. Pidin ensimmäisestä boksista todella paljon ja sain hieman ennen joulua edellisen boksin, joten lisää Goodiebox- fiilistelyä on luvassa ihan pian. Postauksesta löydät myös -50% alelinkin, jonka kautta ensimmäisen boksin voi lunastaa n. 12,5€ hintaan. Itse en hyödy linkistä rahallisesti, vaan linkin kautta rekisteröityneestä tilaajasta saan 250 Goodiepointsia. Rekisteröitynyt tilaaja saa myös itsellensä käyttöön tällaisen linkin.

 

Jäikö sinulle tältä vuodelta jokin tietty postaus mieleen? Millaisia postauksia toivoisit enemmän ensivuodelle? Kommenttiboksissa sana on vapaa <3

kauneus hopsoa meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *