Asu kaupungilta

Coco Sweet Dreams

 

Seilattiin Suviseni kanssa kylillä, haahuilimme torilla ja kolusimme kaikki uudet ihanat putiikit. Kaupungilla hengailu käy kyllä kuntoilusta.

Linnankadulle oli tullut muun muassa ihastuttava Tyttö & Vuohi -liike ja Dots. Ensimmäisenä mainitusta löysimme turkkilaiset Hamam pyyhkeet ja jälkimmäisestä Edbladin tuoksukynttilöitä syysiltoihin. Sisustuksen Koodissa kävimme tietysti moikkaamassa tuttuja. Käännyimme myös uuden Sushi Pandan ovella ja jatkoimme taas matkaa ruokaostoksille Wiklundin alakertaan. Suvilta saa muuten aina hyviä ideoita viikonlopun ruokiin

Linnankadun hoodit ovat ehdottomasti se alue, jonne kannattaa tällä hetkellä suunnistaa Turussa.

/Outfit: cape from Beaumont, jeans from H&M, shoes from Zara, sunnies from Komono

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Turku on ollut jo pidempään mielessä pienenä get-away -viikonloppulomana joten vinkki otetaan hyvään talteen. :) Aurinkoista viikkoa sinne!

Coco
Coco Sweet Dreams

Turku on aina hyvä idea, tänne vaan! :) Mä matkaisin ehkä joulukuussa, silloin on jotenkin erityisen tunnelmallista.

Aurinkoa viikkoosi myös!

pula (Ei varmistettu)

Heippa. Kommentoin ihan huumorimielessä ja entisenä turkulaisena veikkailen, että tarkoitat Linnankadun Tuomiokirkon päätä sekä kirjaston kulmia. Tarkennappas silti vähän "Linnankadun huudit" -määritelmääsi. Katu on aika pitkä (wikipedian mukaan 3 717 metriä) ja sataman päässä onkin ihan erilaista kuin esim. teatterisillan korkeudelta koilliseen. Kadun varrelle mahtuu vaikka mitä! https://fi.wikipedia.org/wiki/Linnankatu_(Turku)

Coco
Coco Sweet Dreams

Justiinsa ;) Tai toisaalta satamasta kun lähtee kävelemään linnankatua, niin kadun varteen tosiaan mahtuu vaikka mitä pit stoppia. Kunhan päätyy Vähätorille, niin kaikki on hyvin.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

kerrassaan ihana asu ! Ja jotenkin kivaa kun on vaan välillä yksi kuva, jotenkin "more powerful" :D tai jotain.. tykkäilen kovasti :)

xx Maria

Kommentoi