Kesäkoti ja hyvä ilma kotona

Kaupallinen yhteistyö: UniqAir

Kevät on vierähtänyt ja ollaan jo pitkällä kesää ilmanpuhdistuslaitteemme kanssa.

Itse olen kärsinyt usein kesäaikaan siitepölyallergiasta ja huomaan sen helpottaneen paljonkin, tai oikeastaan oireita ei ollut kotona ollenkaan laitteen ansioista. Kodin puhdas ilma on minulle todella tärkeä asia, sillä vietän etätöitä tehden siellä nyt entistä enemmän aikaa ja siisteyden lisäksi raikas pölytön ilma on minulle suuri mukavuustekijä.

Laite on jo osa kodin kalustoa ja sen simppeli muotokieli sopii hyvin kotini muuhun sisustukseen. Kerroin itse laitteesta aiemmin täällä ja täällä, joten ajattelin nyt näyttää kuvia tästä kotini eri paikoissa.

Laite majailee makuuhuoneessani aina silloin, kun lapset ovat isällään. Laitteen voisi kiinnittää myös seinään mutta pidän siitä enemmän lattiatasolla ja toki näin saan vaihtaa sen paikkaa aina tilanteen mukaan ja niin vaihdankin.

Poikani on kovin allerginen niiskunenä ja laite on jätkän ollessa talossa hänen huoneessaan. Toisinaan pidän sitä olohuoneessa, varsinkin silloin kun ovet ovat sepposen selällään ja ulkoa leijailee kotiin kaikenlaista.

Uskoisin, että laitteen ansiosta kaikenlainen remonttipöly on vähentynyt – uudiskohteessa sitä pölyä meinaan on hurjan paljon. Olenkin jo kerran avannut koko laitteen ja imuroinut esisuodattimen. Oli muuten erittäin helppo toimenpide!

Laite hurisee usein myös keittiössä, kun käristelen jotain. Se poistaa juurikin sen pahan rasvankäryn mitä keittiöstä kantautuu. Tänään me muuten herkuteltiin vohveleilla, miten ihanaa. Laitteessa on viisi eri tehovaihtoehtoa, pienin ei pidä ääntä nimeksikään, suurimmalla se toki hurisee äänekkäästi mutta sitä tehokkaammin. Tehokkaimmalla asetuksella se on usein silloin, kun itse teen vaikka ulkona pihatöitä.

Olen myös innokas huonekalujen paikkojen vaihtaja. Kaikenlainen pienikin muutos kotona tuo minulle intoa ja visuaalista nautintoa, sisustus elää jatkuvasti ja tulee aina elämään. Tämä ruljanssi saa helposti pölyhiukkaset liikenteeseen, silloinkin uniq on meidän apuna.

Muistakaahan, että saatte 100 euron alennuksen koodilla hennauniq vielä elokuun loppuun mennessä. Suuren suuri suositus meidän perheeltä.

Kommentit (1)
  1. Uniq-ilmanpuhdistimen käyttö allergiaperheessä - UniqAir
    20.7.2020, 10:31

    […] Lue Coco Sweet Dreams artikkeli Kesäkoti ja hyvä ilma kotona. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *