Pojan työnurkkaus

Coco Sweet Dreams

Kaipasin lisää avaruutta takkahuoneeseen ja vein työpöydän pojan huoneeseen, jonne me se alunperin ajateltiinkin.

Aloitin jo kesällä tämän sarvikuono-projektin. Kaikin puolin hauska, mutta todella pitkä prokkis. Tai jos nyt totta puhutaan, niin ihan hullun hommaa tuon tekeminen oli. Haha.

Nyt tuumailen, että kiinnitetäänkö pää pöydän yläpuolelle...

Vai tulisiko siihen tämä mustavalkoinen juliste, jossa elefantin pää.

Vai tulisiko seinälle hyllykkö, String tai Ikean edullisempi versio. Olemme myös ajattelleet Stringin työpöytä/hyllysysteemiä. Lundialla on myös samantyylinen ja näin meidän eteisen Lundia-teema jatkuisi tähänkin huoneeseen.

Paikka työpöydälle on pojan huoneessa oikeastaan jo selvä. Huone on suhteellisen pieni ja takasta lämpenevä harmaaksi rapattu muuri määrää huonekalujen paikan.

Täytyy vielä sanoa, että kuvien värimaailma on täysin minun hallussani. Jos pojulta kysyisi, olisi seinällä vaihtuva valokuvanäyttely - nyt lentsikoita ja Turtles-kilppareita täys. Poju haaveilee vieläkin Salama Mc Queen sängystä ja punaisesta seinästä. Nyt kun kysyin, tykkää kuitenkin tästä huoneesta tosi paljon. Parasta on kuulema joulukalenteri ja lelut.

/my son's desk area, so cool!

Kommentit

Stockholm by me
Stockholm by me

Haa, just tänään postailin blogiin juttua samasta asiasta eli String-työpöytä/hyllysysteemistä meidän nelivuotiaan huoneeseen :) 

Coco
Coco Sweet Dreams

Hyvät aatteet, täytyykin hetimiten mennä tsekkaa! Tieks, sain muuten inspiraation sarvikuonoon justiinsa teiltä, vähän vielä jatkoin sitä ja tein valkoisen... ;)

Alfred (Ei varmistettu)

Sis ihan oikeasti lapsen huone ei saa näyttää lapsen huoneelta?

Coco
Coco Sweet Dreams

Apuva, olenko mä niin sanonut, en missään nimessä sitä tarkoittanut! Tottakai kuuluu näyttää ja erityisesti lelut sen mun mielestä tekeekin. Pohja saa olla tosi basic kuitenkin. Mun mielestä sellaiset pidempiaikaiset ratkaisut huonekaluissa ja väreissä on ihan järkevää. 

Noss (Ei varmistettu)

Pojulta pitää kysyä. Vahvistaa itsetuntoa. Toiveiden pohjalta teet oman näkemyksesi. Punainen todella pienen lempiväri, muistan että oli haltioissaan punaisesta tuolista.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä taisin muotoilla tuon viimeisen jutun vähän hassusti, tosiaan toiveita on kuunneltu ja ne ovat siis se punainen seinä ja Salama- sänky. Muut toiveet on enempi leluissa ja ajatukset omissa leikeissä, joille on tietysti jätetty tilaa. 

Saara L. (Ei varmistettu)

Kauniilta näyttää! Mutta osittain olen kyllä sitä mieltä, ettei se ehkä ihan lapsen huoneen näköinen ole.

Kuten joku jo aiemmin kirjoitti, toteuta pojan toiveet omalla tyylilläsi, sinä kyllä osaisit tehdä sen tyylikkäästi ja niin että molemmat tykkäisitte!:) Ja onhan teidän tyttökin saanut värikkään seinän!

Lapselle nämä ovat tärkeitä asioita. Itsekin painin harmaa-musta-valko -rakastajana oman poikani huoneen kanssa. Vauva-aikana se vielä oli kaunis seesteisen harmaa-valkoinen, mutta nyt kaikki värit on sallittuja! Ja loppujen lopuksi, aina saa oven kiinni laitettua, jos värit alkaa häiritsemään!;)

Mukavaa joulunodotusta!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Saara fiksusta kommentista. <3 Värit ovat meilläkin sallittuja, mutta haluan pitää pohjan silti neuraalina, yksi harmaa tehosteseinä saa riittää, punainen seinä olisi pienessä huoneessa jotenkin niin liikaa. Mutta aloin miettimään, että sellainen kuvakollaasi pojun lempiasioista saattaisi olla ihan hauska, esim. just niitä Turtleseja ja lentsikoita. 

Edelleen huoneen sisustusjutut ovat kesken ja veikkaan kun saadaan hyllyä yms, niin huone näyttää enemmän lapstenhuoneelta. Tavaroilla, harrastusjutuilla ja kirjoilla on aika keskeinen rooli tässä ja tosiaan kuvissa näkyy nyt vain yksi nurkka huoneesta... Tässä lisää kuvia, tuleeko edelleen sama fiilis? http://www.lily.fi/blogit/coco-sweet-dreams/kuvia-ja-ajatuksia-pojan-huoneesta

Eli tosiaan, hommat ovat vielä tosi vaiheessa tässä huoneessa - suunnittelutyö vielä kesken. Yhdessä pojun kanssa tietty. ;)

oikein ihanaa ja lämmintä joulunodotusta myös teille! :)

Saara L. (Ei varmistettu)

Hyvältä vaikuttaa! Arvasin että osaat! :)
Unohdin kehua vielä tuota sarvikuonoa, tosi makee!

Taina L.

Meidän pikkumies sai juuri Salama-sängyn. Reteenä vie vieraat aina ensimmäisenä sitä katsomaan (vaikka olisivat sen jo nähneet aijemmin =) ) Mutta joo, pientä tasapainoitusta tarvitaan. Jos saisi herra itse stailata, olisi varmasti tapetteja myöten Salamaa täynnä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, hän on onnekas. <3 Salama-sänky taitaa olla joka pojan unelma. Mä vaan oon tsekkaillut tylsiä valkoisia sänkyjä, joissa olisi alaosassa sellainen lipasto ja lisää säilytystilaa. 

Taina L.

juu, sellaisella on taatusti pidempi käyttöikäkin. Lapset kun kasvaa niin nopeasti. Olen tekemässä vähän huonejakoa uusiksi, niin meidänkin pikkumies saisi oman huoneen. Pitäisi myöskin vähän suunnitella, että oikein ajankohtainen aihe. Leluja on kertynyt niin kamalasti ja pelkäänpä että jouluna niitä tulee taas lisää. Mietin tässä jotain säilytysratkaisua, että saisi pois näkyvistä, suurimman osan. Tuo sarvikuonon pää on upea, mistä se on tehty?!

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on tehty kananverkosta, kipsattu ja maalattu akryylivärillä valkoiseksi. Olen ottanut tässä matkan varrella kuvia sen tekemisestä, mietin että mahtaisiko lukijoita kiinnostaa semmonen postaus?!

mä muistan, että tehtiin ala-asteella samalla tavalla joitain kipsitöitä, niitä muistellen tein tämänkin. Vaikein osuus on rungon tekeminen ja muotoilu, muuten meni aika sutjakkaasti. :)

Taina L.

Hyvä idea, laita ihmeessä opastus. Joo, mekin tehtiin ystävän kanssa koulussa aika iso labradorin noutaja samalla tekniikalla =)

Annannaa (Ei varmistettu)

Kiinnostaisi todellakin sarvikuonopostaus! Aivan mainiolta näyttää!

Elma (Ei varmistettu)

Mielettömän hieno - olet taitava. Opastus kuvineen olisi todella kiva juttu.

Upea huone tulossa pojallesi; pidä pääsi niiden rauhallisten taustavärien suhteen, koska kyllä niistä kaikista leluista väriä tulee riittämiin.

- Elma -

Aino Johanna (Ei varmistettu)

Moi! Saako kysyä, mistä toi juliste on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka moi! Juliste on tilattu täältä: http://society6.com/product/Ornate-Elephant_Print#1=45

Jeba
Tuuliajolla

Meillä poika on vielä niin pieni, ettei ymmärrä sisustamisesta ja värimaailmasta ja huonekalujen yhteensopivuudesta mitään - siksi nautinkin nyt siitä, että saan tehdä oman pääni mukaan. Nopeesti lapset kuitenkin kasvaa ja alkaa omat mielipiteet tulemaan esille. :) Mutta, mä olen myös sitä mieltä, että olisi kiva jos tulevaisuudessakin pystyisi valitsemaan pojan ja siis lastenhuoneisiin ylipäätään sellaisia sisustusjuttuja, jotka olisi pitkäikäisiä ja vaikka muunneltavissa muualle kotiin. Mun mielestä se on järkevää semmonen. Ja voi niitä toiveita kuitenkin toteuttaa muullakin tavalla, tehden pieniä kompromisseja... :)

AnnS (Ei varmistettu)

Tykkään todella paljon! Meillä samanlaiset pukkijalat valkoisina ja mietein, että ruokapöytä tulee vaihtumaan, niin vois pukkijalat sekä jokin pöytälevy matkustaa mun 5,5 vuotiaan pojan huoneeseen. Kohta kuitenkin jo eskarissa ja äkkiä koulussakin. Työpöytä olis siis tarpeen. Äitinä oon saanut vielä vallan sisustaa kahden pojan huonetta, lapsille kun tuntuu olevan tärkeintä ne omat lelut ja kehuskelee kyllä äidinkin valitsemia: "Jes saanks mä ton, onpa hieno", on yleiset kommentit. :D

Veera1 (Ei varmistettu)

Moikka,

Olen suunnittelemassa juuri lasten huonetta ja remonttia muutenkin. Tässä huoneessa on tosi kivaa fiilistä, olisikin pari kysymystä.

Mikä lattia huoneessa on?
Millä maalilla harmaa seinä on maalattu?
Mistä pöytälevy on?

Tosi kiva jos voit vastata näihin :)

Kommentoi