Pojan työnurkkaus

Kaipasin lisää avaruutta takkahuoneeseen ja vein työpöydän pojan huoneeseen, jonne me se alunperin ajateltiinkin.

P1011023.JPG

Aloitin jo kesällä tämän sarvikuono-projektin. Kaikin puolin hauska, mutta todella pitkä prokkis. Tai jos nyt totta puhutaan, niin ihan hullun hommaa tuon tekeminen oli. Haha.

Nyt tuumailen, että kiinnitetäänkö pää pöydän yläpuolelle…

P1011028.JPG

Vai tulisiko siihen tämä mustavalkoinen juliste, jossa elefantin pää.

P1011039.JPG

Vai tulisiko seinälle hyllykkö, String tai Ikean edullisempi versio. Olemme myös ajattelleet Stringin työpöytä/hyllysysteemiä. Lundialla on myös samantyylinen ja näin meidän eteisen Lundia-teema jatkuisi tähänkin huoneeseen.

Paikka työpöydälle on pojan huoneessa oikeastaan jo selvä. Huone on suhteellisen pieni ja takasta lämpenevä harmaaksi rapattu muuri määrää huonekalujen paikan.

P1011045.JPG

Täytyy vielä sanoa, että kuvien värimaailma on täysin minun hallussani. Jos pojulta kysyisi, olisi seinällä vaihtuva valokuvanäyttely – nyt lentsikoita ja Turtles-kilppareita täys. Poju haaveilee vieläkin Salama Mc Queen sängystä ja punaisesta seinästä. Nyt kun kysyin, tykkää kuitenkin tästä huoneesta tosi paljon. Parasta on kuulema joulukalenteri ja lelut.

/my son’s desk area, so cool!

Kommentit (21)
 1. Moikka,

  Olen suunnittelemassa juuri lasten huonetta ja remonttia muutenkin. Tässä huoneessa on tosi kivaa fiilistä, olisikin pari kysymystä.

  Mikä lattia huoneessa on?
  Millä maalilla harmaa seinä on maalattu?
  Mistä pöytälevy on?

  Tosi kiva jos voit vastata näihin 🙂

 2. Tykkään todella paljon! Meillä samanlaiset pukkijalat valkoisina ja mietein, että ruokapöytä tulee vaihtumaan, niin vois pukkijalat sekä jokin pöytälevy matkustaa mun 5,5 vuotiaan pojan huoneeseen. Kohta kuitenkin jo eskarissa ja äkkiä koulussakin. Työpöytä olis siis tarpeen. Äitinä oon saanut vielä vallan sisustaa kahden pojan huonetta, lapsille kun tuntuu olevan tärkeintä ne omat lelut ja kehuskelee kyllä äidinkin valitsemia: ”Jes saanks mä ton, onpa hieno”, on yleiset kommentit. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *