Milloin viimeksi?

Käynyt juoksulenkillä –  Käyn joka päivä koiran kanssa lenkillä, mutta en oikeastaan koskaan juokse, vaan käymme reippailla kävelyillä. Joskus saatan koiralenkin aikana ottaa koiran kanssa muutaman pienen juoksuspurtin, mutta oikeastaan sellaisella ”kunnon” juoksulenkillä oon käynyt viimeksi vuosia sitten – ei oo vaan mun juttu.

Värjännyt hiukset – Elokuussa, kun olin menossa häihin, kävin ottamassa hiuksiin vaaleita raitoja. Nyt ne ovat jo menettäneet kunnon vaaleutensa, ja olisi kiva mennä ottamaan taas uudestaan raitoja – jahka tämä koronatilanne taas sen sallii.

Käynyt kasvohoidossa – Mulla oli 30-vuotislahjaksi saatu lahjakortti kasvohoitoon, jonka kävin käyttämässä juuri pari viikkoa sitten. Se oli kolmas kerta elämässäni, kun kävin kasvohoidossa, ja oli kyllä ihanan rentouttavaa! Melkeinpä sanoisin, että tällaista lystiä voisi harrastaa pikkuisen useamminkin.

Tehnyt itsepuristettua mehua – Apua, ei mitään hajua! Mä olen tehnyt sellaista ala-asteella ja yläasteella, mutta en varmaan koskaan esimerkiksi vanhempien luota poismuuton jälkeen. Ei ole selvästi tämäkään sitten mun juttu, vaikka superhyviä tuorepuristetut mehut ovatkin!

Käynyt teatterissa – Helmikuussa kävimme Lahden kaupunginteatterissa, ja sitä ennen kävin myös viime joulukuussa ja marraskuussa katsomassa teatteriesitykset. Vaan tänä vuonna ei ole oikein uskaltanut varailla lippuja minnekään, kun tämä koronatilanne elää ja muuttuu koko ajan. Vaikka olisi kyllä aivan ihanaa mennä ja toivottavasti pääsen taas pian!

Käynyt kuntosalilla – TAAS yksi asia, joka vaan ei ole mun juttu. Yritin käydä salilla koko opiskeluaikani, ja se olikin silloin edullista kun oli Unisportin jäsenyys. Tajusin kuitenkin jossain vaiheessa, että en käy salilla siksi että siellä oisi mun mielestä kivaa tai että saisin jotain siellä käymisestä. Kävin siellä puhtaasti ulkonäkökeskeisistä syistä, ja sittemmin kun oma arvomaailma ja arvot on muuttuneet, se ei riittänyt enää motivoimaan salilla käymiseen, ja siksi olen lopettanut sen. Mutta viimeksi oon salilla käynyt varmaan joku noin 5 vuotta sitten.

Matkustanut junalla – Syyskuussa, kun matkustin Pohjanmaalle sukulaisteni luokse. Tuolloin onneksi oli juuri koronatilanteen kannalta vähän rauhallisempaa ja matka sujui jouhevasti. Tykkään muuten junalla matkustamisesta kaikkein eniten, se on mun lempikulkuväline!

Luistellut – Jokunen vuosi sitten kun työskentelin opettajana, jouduin opettamaan luokalleni myös liikuntaa (apua..). Silloin jouduin myös piiitkästä aikaa jäälle ja voi apua miten kömpelöksi tunsin itseni. Taisin lähinnä käväistä siellä jäällä ja sen jälkeen siirtyä sen reunalle huutelemaan ohjeita.

Ollut yksin yön omassa kodissa – Isänpäivää edeltävänä yönä, kun mies oli jo lähtenyt isänpäivän viettoon oman lapsuudenperheensä luo ja minä jäin kotiin, koska vietin isänpäivää täällä meidän kotona oman isäni kanssa.

Yöpynyt hotellissa – Elokuun alussa, kun olimme häissä Kotkassa.

Lentänyt – Viime kesänä, kun kävimme ensin Italiassa ja sitten Ranskassa.

Pukeutunut uimapukuun/bikineihin – Lokakuussa, kun meillä oli rapujuhlat ja kävimme saunassa.

Kätellyt – Tästä on jo tovi, koska nykyään tule tehtyä lähinnä kaikenlaisia ”eletervehdyksiä” eli käsien heiluttelua sun muuta, tämän hitsin koronatilanteen takia.

Nukahtanut jonkun viereen  – Viimeksi eilen, ja näin tapahtuu lähestulkoon joka yö.

Käynyt leffassa – Se lienee ollut tammikuussa, kun kävimme ystäväni kanssa katsomassa Helene-elokuvan.

Ryhmäliikuntatunnilla – Jos jooga lasketaan tähän, niin se lienee ollut elokuussa.

Käyttänyt kynsilakkaa – Oon aika laiska lakkaamaan kynsiä, mutta muistelisin, että olen tässä syksyn aikana jossain vaiheessa yhden kerran ne lakannut. En kyllä yhtään saa enää päähäni, milloin se tarkalleen ottaen oli.

Käynyt viihteellä – Kääk, mä en muista 😀 En muista yhtään, ehdinkö käydä jossain alkuvuodesta ennen koronan rantautumista. Muistan kyllä, että viime vuoden lopulla olin yksissä pikkujouluissa, mutta en muista olenko sen jälkeen ollut. Opiskelijana tuli käytyä viihteellä aika paljonkin, ja tämä on myös vähän sellainen juttu, joka ei pahemmin kuulu enää nykyiseen elämääni, vaikka totta kai aina toisinaan on mukavaa pitää hauskaa ja on kiva jos pääsee vaikkapa tanssimaan. Mutta eniten tykkään nykyään hengailla vähän rauhallisemmin esimerkiksi terassilla, kuppilassa, jonkun kotona tai hyvällä keikalla, kuin baarissa/yökerhossa (jos siis kysymys sellaiseen enemmänkin viittasi). Mutta nyt kun rupesin miettimään, niin tuo ”viihteellä” olo on tietysti suhteellinen käsite myös! On meillä kyllä jotain illanistujaisia ollut ja niissäkin on toki ollut hyvä meininki ja kivaa.

Puhaltanut synttärikakun kynttilät – Tätäkään en kyllä muista, mutta se on tapahtunut ollessani alaikäinen! Koska mielestäni koskaan en ole sitä aikuisiällä tehnyt, ja alaikäisenäkin varmaan viimeistä kertaa tyyliin 12-13-vuotiaana? Ehkä mun pitäisi joskus vielä päästä tekemään tämä uudestaan!

Syönyt hampurilaisen – Tällä viikolla.

Woltannut – Tällä viikolla.. Tänä vuonna on kyllä tullut Woltattua enemmän kuin koskaan ennen, koska etätöissä ei aina ehdi alkaa vääntää ruokaa kesken päivän ja toki olemme myös ihan vain halunneet tukea ravintoloitakin.

***

Postausidea on peräisin Iidan blogista, kiitos inspiraatiosta <3 Ja ihanaa iltaa sinne kaikille!

-Netta

Kommentit (2)
  1. Milloin viimeksi? – Näissä neliöissä
    1.12.2020, 07:28

    […] Nappasin tämän Netan blogista täältä. […]

  2. Milloin viimeksi? – astu harhaan
    6.12.2020, 07:22

    […] kyselyn bongasin ainakin Netan, Suttastiinan ja Iitun blogista, käykää […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *