Ladataan...
Fanni ja Kaneli

Fanni & Kanelin tarinat jatkuvat taas! Löydät uudet jutut nyt Suomen suurimman ruokalehden Maku.fi-sivuilta.

Fanni & Kaneli starttasi vuonna 2010 – välillä olin blogitauolla etsien uutta intoa. Täällä sitä ollaan taas – ja sen kauan etsityn uuden draivin kera!

Maku.fi-sivusto uudistuu ja tarjoaa kovassa käytössä olevan reseptinarkiston lisäksi jatkossa paljon elämänmakuista ruokasisältöä ja kiinnostavia blogeja. Päätin hypätä kyytiin mukaan ja kokeilla mitä uutta keksimme yhdessä!

Fanni & Kanelista löydät tuttuun tapaan mutkatonta ruokaa, testattuina ja herkullisiksi todettuina. Ennen kaikkea, blogissa ollaan herkullisten, juuri omaan elämään sopivien rentojen ruokahetkien jäljillä.

Toivottavasti tapaan uudessa osoitteessa taas teitä tuttuja, ja toisekseen, ihan täysin uusia tuttavuuksia. Se tässä on parasta, jakaa ruokatarinoita teidän kanssa. Tervetuloa mukaan!

www.maku.fi/blogit/fanni-kaneli

 

Ladataan...

Ladataan...
Fanni ja Kaneli

Teidän kanssa on ollut ihana jakaa meidän isot uutiset ja kesäkuulumiset! Syyskuu kurkistaa jo kalenterin sivuilta - samoin syksyn uudet haasteet.

Lilyn sivut ovat olleet mukavan kotoisa paikka Fanni & Kanelille. Lilyn porukan kanssa ollaan ehditty kokea paljon iloa ja hauskoja hetkiä. Ja te ihastuttavat lukijat, olette tehneet Fanni & Kanelin matkasta täällä parhaan!

Syksy on juuri oikea hetki uusille aluille - Fanni & Kaneli muuttaa uuteen kotiin! Pienen tauon jälkeen, keittiökertomukset jatkuvat uudessa osoitteessa. Heti kun uudet Fanni & Kanelin kuviot ovat valmiina alkamaan, kerron siitä teille heti ensimmäisenä.

Uutiset löydät heti tuoreeltaan F&K:n Facebook-sivuilla ja päämajan www.fannijakaneli.com osoitteessa - ihan pian!

Kiitos kaikille Lilyn tekijöille - Jennille (visionäärille, oli ainutkertaisen hienoa valikoitua Lilyn porukkaan), Annalle (parhaalle tuottajalle, jota ruokabloggaaja voi toivoa), Katille (aidon innostava ja varma apu kaikessa) ja Jennalle (tuot lämpöä ympärillesi - onnea uuteen!).

Ja sitten tärkeinpänä - kiitos teille kaikista sydämistä, peukuista, kommenteista ja Fanni & Kanelin keittiöösi mukaan ottamisesta! F&K jatkaa hyvän ruuan jäljillä.

Cin cin tulevalle!

Ladataan...

Pages