Seuraava sivu

img_1114.jpg

Teidän kanssa on ollut ihana jakaa meidän isot uutiset ja kesäkuulumiset! Syyskuu kurkistaa jo kalenterin sivuilta – samoin syksyn uudet haasteet.

Lilyn sivut ovat olleet mukavan kotoisa paikka Fanni & Kanelille. Lilyn porukan kanssa ollaan ehditty kokea paljon iloa ja hauskoja hetkiä. Ja te ihastuttavat lukijat, olette tehneet Fanni & Kanelin matkasta täällä parhaan!

Syksy on juuri oikea hetki uusille aluille – Fanni & Kaneli muuttaa uuteen kotiin! Pienen tauon jälkeen, keittiökertomukset jatkuvat uudessa osoitteessa. Heti kun uudet Fanni & Kanelin kuviot ovat valmiina alkamaan, kerron siitä teille heti ensimmäisenä.

Uutiset löydät heti tuoreeltaan F&K:n Facebook-sivuilla ja päämajan www.fannijakaneli.com osoitteessa – ihan pian!

Kiitos kaikille Lilyn tekijöille – Jennille (visionäärille, oli ainutkertaisen hienoa valikoitua Lilyn porukkaan), Annalle (parhaalle tuottajalle, jota ruokabloggaaja voi toivoa), Katille (aidon innostava ja varma apu kaikessa) ja Jennalle (tuot lämpöä ympärillesi – onnea uuteen!).

Ja sitten tärkeinpänä – kiitos teille kaikista sydämistä, peukuista, kommenteista ja Fanni & Kanelin keittiöösi mukaan ottamisesta! F&K jatkaa hyvän ruuan jäljillä.

Cin cin tulevalle!

Kommentit (8)
 1. Tiina Rinkinen
  28.8.2012, 11:18

  Annemi, kiitos – ja kiitos kaikista kommenteista ja matkassa mukana olemisesta. Ollut hauskaa – jatketaan tästä! 🙂

  Maria, olet arvokas ystävä. Kiitos tuesta ja jatketaan skandinaavisen ruuan äärellä! 🙂

  Mari, heippa siellä hengenheimolainen! Ollut kivaa jakaa ruokaideoita sun ja Kivistön porukan kanssa. Todella ihania kasvisruokaidiksiä muuten teidän palsta pullollaan! Jatketaan ideoiden ja ajatusten jakamista!

  Kati, moikka fetahaukka 🙂 Ollut ilo tehdä hommia teidän kanssa. Nähdään Lilyn ja F&K:n sivuilla jatkossakin!

  Jenni, lämmin kiitos!

  Anna, huippusupertuottaja/-kaveri! Kiitos yhteistyöstä, ja kiitos noista kauniista sanoista toimituksen palstalla. Hug!

 2. Anna Karhunen
  28.8.2012, 09:12

  Kiitos ihana Tiina! Pysytään yhteyksissä. Kirjoitimme tänne kiitokset koko Lilyn tiimin puolesta: http://www.lily.fi/juttu/kiitos-fanni-ja-kaneli

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *