Viinirypälesalsa ja vuohenjuustocrostinit

Tummat viinirypäleet, punasipuli ja pehmeä vuohenjuusto. Löysin idean tälle yhdistelmälle aikoinaan Sprouted Kitchen -blogista. Todella helppo ja keväisen raikas makujen yhdistelmä. Meillä tehdään viikonloppuillan naposteltavaksi näitä iso lautasellinen.

rypalesalsa-crostinit.jpg

Viinirypälesalsa ja vuohenjuustocrostinit (15 kpl)

– 1 kokojyväpatonki
– 200 g pehmeää vuohenjuustoa

Salsa
– 500 g tummia viinirypäleitä (siemenettömiä)
– 1 punasipuli
– tuoretta persiljaa
– 1 rkl punaviinietikkaa
– suolaa & pippuria

Viipaloi patonki ja paahda viipaleet halutessasi rapsakoiksi uunissa. Pilko viinirypäleet ja punasipuli pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Sekoita kulhossa ja lisää joukkoon punaviinietikka. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Levitä patongin paloille vuohenjuustoa. Pehmennä juustoa tarvittaessa tilkalla maitoa. Lusikoi päälle viinirypälesalsaa.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.