Viinirypälesalsa ja vuohenjuustocrostinit

Tummat viinirypäleet, punasipuli ja pehmeä vuohenjuusto. Löysin idean tälle yhdistelmälle aikoinaan Sprouted Kitchen -blogista. Todella helppo ja keväisen raikas makujen yhdistelmä. Meillä tehdään viikonloppuillan naposteltavaksi näitä iso lautasellinen.

rypalesalsa-crostinit.jpg

Viinirypälesalsa ja vuohenjuustocrostinit (15 kpl)

– 1 kokojyväpatonki
– 200 g pehmeää vuohenjuustoa

Salsa
– 500 g tummia viinirypäleitä (siemenettömiä)
– 1 punasipuli
– tuoretta persiljaa
– 1 rkl punaviinietikkaa
– suolaa & pippuria

Viipaloi patonki ja paahda viipaleet halutessasi rapsakoiksi uunissa. Pilko viinirypäleet ja punasipuli pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Sekoita kulhossa ja lisää joukkoon punaviinietikka. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Levitä patongin paloille vuohenjuustoa. Pehmennä juustoa tarvittaessa tilkalla maitoa. Lusikoi päälle viinirypälesalsaa.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (9)
  1. Tiina Rinkinen
    13.3.2012, 10:55

    Moi Johanna, kuulostaa että ruokakuvan tärkein tavoite on täytetty 🙂 Vuohenjuusto on vaan niin hyvää. Näistä mauista tulee kevätfiilis!

  2. Nyt valuu kuola suupielistä=) Täällä kuvia himoitsee vuohenjuustofani=)

    Tuota reseptiä on pakko kokeilla!

     

    Terv. Johanna

    http://ylvalii.blogspot.com/

     

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *