Pistaasimysli ja hedelmäjugurtti

Paistoin valmiiksi mysliä tämän viikon aurinkoisiin aamuihin. Huominen alkaa kulhollisella pistaasimysliä, hedelmiä ja jugurttia. Helteistä tiistaita, lilyläiset!

fk-kerros-jugurtti.jpg

Pistaasimysli

– 2 dl neljän viljan täysjyvähiutale
– 1 dl korppujauhoja
– 2 dl kuorittuja pistaasipähköitä
– 1/2 dl sokeria
– 1/2 tl kanelia

– hedelmiä tai marjoja
– maustamatonta luomujugurttia

Valmista mysliseos. Sekoita hiutaleet, korppujauhot, hienonnetut pistaasipähkinät, sokeri ja kaneli. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle, ja paista 175 C asteessa 4-6 minuuttia kunnes mysli saa hieman väriä. Anna jäähtyä.

Pese ja viipaloi hedelmät. Lusikoi jugurtti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle reilusti mysliseosta. Nostele päälle hedelmäviipaleet tai marjat.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.