Pistaasimysli ja hedelmäjugurtti

Paistoin valmiiksi mysliä tämän viikon aurinkoisiin aamuihin. Huominen alkaa kulhollisella pistaasimysliä, hedelmiä ja jugurttia. Helteistä tiistaita, lilyläiset!

fk-kerros-jugurtti.jpg

Pistaasimysli

– 2 dl neljän viljan täysjyvähiutale
– 1 dl korppujauhoja
– 2 dl kuorittuja pistaasipähköitä
– 1/2 dl sokeria
– 1/2 tl kanelia

– hedelmiä tai marjoja
– maustamatonta luomujugurttia

Valmista mysliseos. Sekoita hiutaleet, korppujauhot, hienonnetut pistaasipähkinät, sokeri ja kaneli. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle, ja paista 175 C asteessa 4-6 minuuttia kunnes mysli saa hieman väriä. Anna jäähtyä.

Pese ja viipaloi hedelmät. Lusikoi jugurtti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle reilusti mysliseosta. Nostele päälle hedelmäviipaleet tai marjat.

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.