Pistaasimysli ja hedelmäjugurtti

Paistoin valmiiksi mysliä tämän viikon aurinkoisiin aamuihin. Huominen alkaa kulhollisella pistaasimysliä, hedelmiä ja jugurttia. Helteistä tiistaita, lilyläiset!

fk-kerros-jugurtti.jpg

Pistaasimysli

– 2 dl neljän viljan täysjyvähiutale
– 1 dl korppujauhoja
– 2 dl kuorittuja pistaasipähköitä
– 1/2 dl sokeria
– 1/2 tl kanelia

– hedelmiä tai marjoja
– maustamatonta luomujugurttia

Valmista mysliseos. Sekoita hiutaleet, korppujauhot, hienonnetut pistaasipähkinät, sokeri ja kaneli. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle, ja paista 175 C asteessa 4-6 minuuttia kunnes mysli saa hieman väriä. Anna jäähtyä.

Pese ja viipaloi hedelmät. Lusikoi jugurtti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle reilusti mysliseosta. Nostele päälle hedelmäviipaleet tai marjat.

Kommentit (12)
  1. Tiina Rinkinen
    1.8.2011, 08:41

    Marine / Jes – ihana kuulla! 🙂

  2. Tästä on tullut mun kesäaamujen suosikki! ihanaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *