Ajattele leipä uusiksi

img_0288.jpg

Bye bye kinkku ja juusto – tämä leipä on paras iltapala. Hyvää rapeaa leipää, reilu kerros ricottaa, tomaattisiivuja, basilikaa, oliiviöjyä. Ja ripaus suolaa ja pippuria.

Kommentit (4)
  1. Tiina Rinkinen
    18.1.2012, 19:06

    Kiitos, Laura! Olen mukana tuossa tammikuun porukassa – tosin vähän huonolla menestyksellä:) Liikaa herkkuhoukutuksia, juustoja, viiniä, ravintolaruokaa viime viikkoina. Arkiruokaa ja hyviä keittoja tekee nyt oikein mieli! Katsotaan jospa keksisin jonkun kivan keitto-ohjeen! 🙂

  2. Laura (Kahden suora)
    18.1.2012, 17:56

    Joo, mä vähän niin kuin olen loikkinut tänne sun blogiin aina välillä, mutta en ole tajunnut jäädä. Paitsi nyt. Pistin sut samalla rykäsyllä mun suosikkilistaan, ettei unohdu!
    Jos vaikka oppisin uusia ruokajuttuja. Kimpassa-Lotan tajarihyvää linssikeittoa teen ja syön nyt kolmatta viikkoa. Sä voisit laittaa jakoon jonkun toisen kevyen mutta hyvän keittoreseptin. Meille tammikuun laihduttajille 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *