Pistaasimysli ja hedelmäjugurtti

Fanni ja Kaneli

Paistoin valmiiksi mysliä tämän viikon aurinkoisiin aamuihin. Huominen alkaa kulhollisella pistaasimysliä, hedelmiä ja jugurttia. Helteistä tiistaita, lilyläiset!

Pistaasimysli

- 2 dl neljän viljan täysjyvähiutale
- 1 dl korppujauhoja
- 2 dl kuorittuja pistaasipähköitä
- 1/2 dl sokeria
- 1/2 tl kanelia

- hedelmiä tai marjoja
- maustamatonta luomujugurttia

Valmista mysliseos. Sekoita hiutaleet, korppujauhot, hienonnetut pistaasipähkinät, sokeri ja kaneli. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle, ja paista 175 C asteessa 4-6 minuuttia kunnes mysli saa hieman väriä. Anna jäähtyä.

Pese ja viipaloi hedelmät. Lusikoi jugurtti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle reilusti mysliseosta. Nostele päälle hedelmäviipaleet tai marjat.

Kommentit

Maria @ ScandiFoodie (Ei varmistettu)

Ihanan kesainen aamupala! Aurinkoista viikon jatkoa Tiina!

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Samoin sinne Sydneyn, Maria! x

Mahtavat värit! Pistaasipähkinää en olekaan vielä testannut, kiitos vinkistä.

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Kipparin morsian / Tällainen kulhollinen aloittaa aamun kyllä mukavasti. Teen talviaikaan mysliä usein saksanpähkinöiden tai pekaanien kanssa - pistaasit sopivat kesäfiilikseen kivasti.

Italiansalaatti (Ei varmistettu)

Hei! Ihana aamupala - syön itsekin aamuisin aina jotain myslisekoitusta, hieman pähkinöitä, hedelmäviipaleita ja soijamaitoa tai -jugurttia. Pistaasipähnkinöitä en ole minäkään vielä kokeillut, pitää ehdottomasti testata! Oikein mukavaa viikonjatkoa! :D T. Italiansalaatti

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Italiansalaatti / Kiva nähdä viesti sinulta! Yksi suosikeista tuo aamiainen ehdottomasti meilläkin. Aurinkoista loppuviikkoa!

Janoinen persilja

Näyttää älyttömän herkulliselta! Kauankohan tuo mysli säilyy kaapissa hyvänä, mietin että jos kokeilen niin pitäisiköhän tehdä isompi satsi kerralla? Tosin sittenkin voi tulla oho-söin-kaiken-kerralla -ongelma vastaan.... :)

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Janoinen persilja / Olen tehnyt sellaisen reilun tuplasatsin pari kertaa - säilynyt hyvin pari viikkoa. Tässä lämmössä ehkä ei niinkään ja harvemmin tuo perusannos säilyy pari päivää pidempää muutenkaan:) Ilmatiiviiseen rasiaan vaan!

Sini_ (Ei varmistettu)

Oi tätä on pakko kokeilla! Olen hulluna pistaasipähkinöihin ja tykkään lisätä niitä tällä hetkellä melkein mihin vain. Mansikoita, kermavaahtoa ja pistaasipähkinöitä päälle *taivaallista*

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Löysin vielä hyviä mansikoita tänään torilta. Kerma ja pistaasit kauppakassissa :)

Marine (Ei varmistettu)

Tästä on tullut mun kesäaamujen suosikki! ihanaa :)

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Marine / Jes - ihana kuulla! :)

Kommentoi