Pistaasimysli ja hedelmäjugurtti
Paistoin valmiiksi mysliä tämän viikon aurinkoisiin aamuihin. Huominen alkaa kulhollisella pistaasimysliä, hedelmiä ja jugurttia. Helteistä tiistaita, lilyläiset!
Pistaasimysli
– 2 dl neljän viljan täysjyvähiutale
– 1 dl korppujauhoja
– 2 dl kuorittuja pistaasipähköitä
– 1/2 dl sokeria
– 1/2 tl kanelia
– hedelmiä tai marjoja
– maustamatonta luomujugurttia
Valmista mysliseos. Sekoita hiutaleet, korppujauhot, hienonnetut pistaasipähkinät, sokeri ja kaneli. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle, ja paista 175 C asteessa 4-6 minuuttia kunnes mysli saa hieman väriä. Anna jäähtyä.
Pese ja viipaloi hedelmät. Lusikoi jugurtti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle reilusti mysliseosta. Nostele päälle hedelmäviipaleet tai marjat.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.