Seuraava sivu

Fanni ja Kaneli

Teidän kanssa on ollut ihana jakaa meidän isot uutiset ja kesäkuulumiset! Syyskuu kurkistaa jo kalenterin sivuilta - samoin syksyn uudet haasteet.

Lilyn sivut ovat olleet mukavan kotoisa paikka Fanni & Kanelille. Lilyn porukan kanssa ollaan ehditty kokea paljon iloa ja hauskoja hetkiä. Ja te ihastuttavat lukijat, olette tehneet Fanni & Kanelin matkasta täällä parhaan!

Syksy on juuri oikea hetki uusille aluille - Fanni & Kaneli muuttaa uuteen kotiin! Pienen tauon jälkeen, keittiökertomukset jatkuvat uudessa osoitteessa. Heti kun uudet Fanni & Kanelin kuviot ovat valmiina alkamaan, kerron siitä teille heti ensimmäisenä.

Uutiset löydät heti tuoreeltaan F&K:n Facebook-sivuilla ja päämajan www.fannijakaneli.com osoitteessa - ihan pian!

Kiitos kaikille Lilyn tekijöille - Jennille (visionäärille, oli ainutkertaisen hienoa valikoitua Lilyn porukkaan), Annalle (parhaalle tuottajalle, jota ruokabloggaaja voi toivoa), Katille (aidon innostava ja varma apu kaikessa) ja Jennalle (tuot lämpöä ympärillesi - onnea uuteen!).

Ja sitten tärkeinpänä - kiitos teille kaikista sydämistä, peukuista, kommenteista ja Fanni & Kanelin keittiöösi mukaan ottamisesta! F&K jatkaa hyvän ruuan jäljillä.

Cin cin tulevalle!

Kommentit

annemi

Jännittävää! onnea hirmuisesti uusiin haasteisiin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkeinta on, etta jatkat! Sinun juttujasi on aina mukava lukea ja onnistut kuvillasi ja sanoillasi luomaan tarinoihisi aivan ainutlaatuisen tunnelman. Kiitos kaikesta Tiina ja tsemppia uusiin haasteisiin! x

Maria @ ScandiFoodie (Ei varmistettu)

Tarkeinta on, etta jatkat! Sinun juttujasi on aina mukava lukea ja onnistut kuvillasi ja sanoillasi luomaan tarinoihisi aivan ainutlaatuisen tunnelman. Kiitos kaikesta Tiina ja tsemppia uusiin haasteisiin! x

MariMaalla
Kivistössä

cin cin Tiina, uudet alut ovat ihania!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Kiitos ihana Tiina! On ollut ilo tehdä töitä sun kanssa ja inspiroitua kokkailuistasi Lilyssä. Onnea tulevaan. Tiedät varmaan, mitkä kauniista kuvistasi ja namiresepteistäsi ovat olleet mulle eniten mieleen, terveisin vanha fetahaukka.

Jenni S.

Kiitos ja onnea minunkin puolestani!:)

Anna Karhubear

Kiitos ihana Tiina! Pysytään yhteyksissä. Kirjoitimme tänne kiitokset koko Lilyn tiimin puolesta: http://www.lily.fi/juttu/kiitos-fanni-ja-kaneli

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Annemi, kiitos - ja kiitos kaikista kommenteista ja matkassa mukana olemisesta. Ollut hauskaa - jatketaan tästä! :)

Maria, olet arvokas ystävä. Kiitos tuesta ja jatketaan skandinaavisen ruuan äärellä! :)

Mari, heippa siellä hengenheimolainen! Ollut kivaa jakaa ruokaideoita sun ja Kivistön porukan kanssa. Todella ihania kasvisruokaidiksiä muuten teidän palsta pullollaan! Jatketaan ideoiden ja ajatusten jakamista!

Kati, moikka fetahaukka :) Ollut ilo tehdä hommia teidän kanssa. Nähdään Lilyn ja F&K:n sivuilla jatkossakin!

Jenni, lämmin kiitos!

Anna, huippusupertuottaja/-kaveri! Kiitos yhteistyöstä, ja kiitos noista kauniista sanoista toimituksen palstalla. Hug!

Kommentoi