Viinirypälesalsa ja vuohenjuustocrostinit
Tummat viinirypäleet, punasipuli ja pehmeä vuohenjuusto. Löysin idean tälle yhdistelmälle aikoinaan Sprouted Kitchen -blogista. Todella helppo ja keväisen raikas makujen yhdistelmä. Meillä tehdään viikonloppuillan naposteltavaksi näitä iso lautasellinen.
Viinirypälesalsa ja vuohenjuustocrostinit (15 kpl)
– 1 kokojyväpatonki
– 200 g pehmeää vuohenjuustoa
Salsa
– 500 g tummia viinirypäleitä (siemenettömiä)
– 1 punasipuli
– tuoretta persiljaa
– 1 rkl punaviinietikkaa
– suolaa & pippuria
Viipaloi patonki ja paahda viipaleet halutessasi rapsakoiksi uunissa. Pilko viinirypäleet ja punasipuli pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Sekoita kulhossa ja lisää joukkoon punaviinietikka. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
Levitä patongin paloille vuohenjuustoa. Pehmennä juustoa tarvittaessa tilkalla maitoa. Lusikoi päälle viinirypälesalsaa.