Nykyisen ryhtiliikkeen kuulumiset

On ollut muun muassa tupakkalakkoa, vedenjuontihaastetta sekä pienellä budjetilla ruuan hankkimista. Tällä hetkellä olisi tarkoitus vetää napaansa päivittäin vähintään puoli kiloa kasviksia ja hedelmiä.

IMG_20150729_165106.jpg

No miten on mennyt, noin niinkuin omasta mielestä? 

IMG_20150731_122736.jpg

Lähes joka päivä on päästy tavoitteeseen, kiitos tämänhetkisen erittäin monipuolisen satokauden. On tullut kokeiltua uusia ruokia tai ainakin sellaisia annoksia, joita ei ole tullut pitkään aikaan tehtyä. Reseptejä on tullut julkaistua aika paljon viime aikoina ja lisää on tulossa.

IMG_20150727_180447.jpg

Olen pakastanut mansikkaa useamman kilon ja syönyt samalla vähintään kilon noita punaisia herkkupalleroita. Koko kesän kestosuosikki kevätsipuli löytää edelleen paikkansa lähes joka ruuasta. Kantarelleja olen käynyt poimimassa lähikaupasta. Kaalia olen jatkotyöstänyt toista kiloa. Viikossa menee vähintään rasiallinen nektariineja. 

IMG_20150731_204813.jpg

Tosiaan parina päivänä ei tavoite puolesta kilosta ole täyttynyt, mutta noina päivinä on tullut ruokailtua muualla kuin kotona eikä valinnanvaraa ole hirveästi ollut; kävin esimerkiksi viime viikonloppuna ihailemassa kahtena päivänä Tirvan lavalla esitettävää ’Illalla Illalla’ -kesäteatterinäytelmää, jossa koko perheeni on tavalla tai toisella mukana. Siellä tuli hengailtua pidempään kumpanakin päivänä ja ruokavalioni oli aika makkara-leivos-limu-kahvi-painotteinen ;). (suosittelen muuten erittäin lämpimästi ko. näytelmän katsomista, jos Kymenlaaksossa päin vierailette!)

IMG_20150731_122220.jpg

Mutta kokonaisuudessaan so far so good :). Lähipäivinä tulossa ruokapainotteisia postauksia, muun muassa erittäin nami coleslaw-resepti ja ohjeet vähintään kolmeen herkkujäätelöön, joita voi helposti valmistaa kotona!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *