3 hiusvinkkiä joita kannattaa kokeilla

Ajattelin koota yhteen postaukseen muutamia hiusvinkkejä, jotka ovat itselleni olleet todellisia game changereita, etenkin hiusten kasvatusprosessin aikana. Monesti pienillä muutoksilla voi saada aikaan isojakin muutoksia.

  1. Tuplapesu– usein neuvotaan pidentämään pesuväliä, ja tein niin itsekin ennen. Curly girl-metodissa puolestaan pestään hiukset hoitoaineella. Omille hiuksilleni nämä tavat eivät sovi, vaan lopputuloksena on jäykät ja epämääräiset hiukset, eikä suinkaan kiiltävät kiharat. Pesen hiukset heti kun ne tuntuvat likaiselta, ja usein jopa kaksi kertaa shampoolla. Minusta hiukset tuntuvat ilmavammilta ja oikeasti puhtailta tuplapesun jäljiltä.
  2. Kuori ja hoida myös päänahkaa. On vähän hassua miten ihon hoito tyssää hiusrajaan. Monesti kasvojen ihosta pidetään todella hyvää huolta, mutta päänahka unohdetaan täysin, ellei siinä ole ongelmia. Kannattaa kuoria päänahka silloin tällöin, hieroa sitä ja pitää huolta sen kosteudesta. Terveestä päänahasta kasvaa terveet hiukset. Tässä lisää kuorinnasta.
  3. Opettele muotoilemaan hiuksia ilman lämpöä. Jos haluat säästää hiuksiasi, kannattaa jättää lämpömuotoilu välillä väliin. Omat hiukseni ovat todellakin hyötyneet siitä, että jätin suoristusraudan laatikkoon. Hiuksia voi muotoilla niin monin eri tavoin ilman lämpöäkin. Tässä muutamia vinkkejä.

Bonusvinkki: käsittele hiuksiasi lempeästi. Harjaa ne hellästi, hiero päänahkaa lempeästi. Unohda kaikki repimiset, ja varsinkin jos hiukset ovat märät, älä lähesty niitä muuta kuin harvapiikkisellä kammalla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *