3 x huulet

Huulipunan valinta oli vuosia isoin kauneuspulmani. Tuntui, että aina tuli valittua väärä sävy tai liian kuivattava puna. Useat punat kuivattivat huuliani niin, että ne olivat ihan koppuraiset iltapäivällä. Voin kuitenkin ilokseni todeta, että tilanne on muuttunut, jee! Tällä hetkellä minulla on useampikin ”luottopuna”, ja ne ovat koostumukseltaan pehmeitä, eivätkä kuivata huulia. Paras vinkki, jonka sopivan punan löytämiseen voin antaa on: kokeile, kokeile, kokeile! Ole ennakkoluuloton. Sen lisäksi, että kokeilet väriä esim kämmenselkään, kierrä testeripunaa reilusti näkyviin, ja nosta se huuliesi eteen peilin edessä. Näin saat parhaiten käsitystä siitä, miltä sävy mahdollisesti näyttää kasvoillasi.

Ajattelin esitellä kolme huulimeikkilookkia, jossa kaikki muu meikki on täysin sama, vain huulet muuttuvat. Huulilla kolme tällä hetkellä eniten käyttämääni punaa. Pelkästään punaa vaihtamalle meikin ilme muuttuu melkoisesti, vai mitä olet mieltä?

Ylin kuva: Laveran puna, sävy Casual Nude

Tästä pehmeästä nudesävystä olen kirjoittanut oman postauksenkin. Etsin pitkään vaaleaa nudesävyä, joka sopisi talvikalpealle iholleni. Tästä tykkään ihan superpaljon. Sopii arkeen ja juhlaan.

Oikealla oleva kuva: Boho Green puna, sävy   106

Sain punan pr-näytteenä, ja aluksi vähän hätkähdin sävyä. Olen ollut pitkään persikkaisten ja nudesävyjen parissa, joten kunnollinen vadelmanpunainen tuntui kovin tummalta sävyltä. Muutaman kokeilukerran jälkeen väri alkoi tuntua kuitenkin aika kivalta ja fressiltä. Uskon, että tämä toimii myös kesällä pienen päivityksen parina. Talvella se tuo kaivattua väriä vaalealle iholle.

Alin kuva: Boho Green puna, sävy  304

Tämä on tuttu ja turvallinen arkipunani, myös All tigers, Zuii ja muutama muukin punani on tätä samaa kepeää ja persikkaista sävyä. Helppo sävy, jota voi sipaista myös poskille.

Kommentit (3)
 1. vilhelmiina hellstén
  18.1.2020, 00:47

  Oot ihana!

  1. Kiitos <3, säkin olet <3!

   1. vilhelmiina hellstén
    23.1.2020, 12:40

    <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *