Kahden viikon puhdistus(sisu)kuuri

IMG_9375.PNG

Eilen alkoi kahden viikon mittainen Health by Solja puhdistuskuuri. Mainitsin asiasta jo aikaisemmin tässä. Löydät tuolta myös linkin puhdistuskuuriin ja Soljan Instaan.

Aluksi on pakko tunnustaa, jos joku ei sitä vielä tiennyt, että olen hirveä sokerirousku. Mulla ei ole mitään rajaa sen syönnissä, ja uskon että mulle se on jonkin asteista riippuvuutta. En tiedä opinko koskaan löytämään tasapainoa sokerin kanssa. Kun alan syömään sitä, se on kun lähtisi pulkalla jäämäkeen, mikään ei enää stoppaa mua.

Joten olen todella motivoitunut tähän puhdistukseen. Uskon että kauneus lähtee sisältä päin, ja elämän laatuun vaikuttaa olennaisesti se miten hoidamme itseämme.

Uskon myös että omia tapojaan, ja ruokalutottumuksia, treenaamista yms. on välillä hyvä tarkastella kriittisesti, ja ravistella vähän.

IMG_9415.PNG

Kun avasin ensimmäisen päivän aineistot jotka olivat tulleet sähköpostiini, (ps. tämä on ihan superhelppo tapa, kaikki tulee valmiina, ja noudatat vaan ohjeita,) alahuuleni alkoi väpättää… Ruuan määrä tuntui todella väheiseltä.

Aamupala ja lounas. Ei muuta. Ei välipaloja, ei illallista…

Klo. 9:48 maanantaiaamuna mietin että en mä pysty tähän. Ja tässähän on sellainen mielenkiintoinen pointti että mulla ei todellakaan ollut nälkä. Eikä mitenkään huono olo. Eli olen vaan tottunut syömään kun mulla on tylsää, tai lohduttamaan itseäni ruualla, palkitsemaan itseäni ruualla.

Joten vedin syvään henkeä, join lasillisen vettä ja palautin mieleen, että eihän tämä ole mikään puhdistuskuuri jos teen kaiken niinkuin enenkin.

Klo 12:21 mulla tuli taas vahva epäilys siitä että mä en selviä tästä.  Olin juuri syönyt, ja mun teki mieli jotain makeaa, jotain pientä, tai vaikka Fazerin sinistä 200 g…

Päätin että keskityn nyt vaan töihin ja illan puuhaan kaikkea mielenkiintoista että unohdan napostelun.

Klo 15:15 tuntui että olisin vaihtanut puolisoni yhteen korvapuustiin.

Huvittavintahan oli se ettei mulla oikeasti missään vaiheessa ollut varsinaisesti nälkä, vaan mun vaan teki kaikkea mieli. Iltapäivällä ilmassa oli lievää päänsärkyä, mutta se oli odotettavissakin.

Miten sitä voikin olla tälla napostelijapossu? Aloin myös miettiä että kuinka usein oikeasti syön nälkääni ja miten iso osa ruuasta on vaan mielitekoja. 

Tänä aamuna oli virkeä ja enkä ollut mitenkään erityisen nälkäinen.

IMG_9428.PNG

I decided to do this 2 week cleanse by Health by Solja. I have to admit, I’m so addicted to sugar that this was a great way to stop myself and shake things up a bit.

I believe beauty is skin deep, and if you don’t feel well and you eat wrong, it shows. 

Every morning for two weeks I get email in the morning, directions, recepies, motivation and information. Yesterday I was bit shocked when I realized that I only eat twice during the day.

At first I was so sure I can’t make it, but it got easier during the day. Plus I felt good this morning, so I can do this :)!

Wanna know more?

Kommentit (4)
 1. Hurjaa, tosi mielenkiintoinen puhdistus. Mä koen myös olevani jollain tasolla sokeririippuvainen – mua ihan ahdistaa, jos kotoa ei löydy vaikka suklaapatukkaa. En mä välttämättä sitä syö, mut haluan, että se on olemassa siltä varalta jos haluan sen syödä. 😀
  Toi puhdistus olis varmasti mulle rankka paikka, mutta varmaan tulisi tarpeeseen.

  Tsemppiä sulle matkaan!

  1. Mä niin tiedän tuon tunteen :D! Mulla on kanssa aina suklaata kotona ja monesti laukussakin, just varalta.

   Kiitos tsempistä :)! Se tulee tarpeeseen!

 2. Toinen sokerihiiri ilmoittautuu! Ei kyllä ikinä onnistuisi itseltäni tämä, tai no ainakaan tästä nykyisestä lähtökohdasta. Luultavasti korvaisin vain puuttuvia naposteluja juomalla litrakaupalla teetä päivittäin, enkä tosiaan ole ihan varma onko sekään niin hyvä juttu… Noh, ainakin tulisi juotua tarpeeksi nesteitä päivän aikana 🙂

  Tsemppiä ”koetukseen”, kyllä se varmasti onnistuu!

  1. Kiitos tsempistä :)! Sitä todella tarvitaan. Nyt on kyllä ihan hirveä sokerin himo päällä, että apua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *