Kolme kivaa tällä viikolla 8/2020

Ai että miten järjestelmällistä osaa mielestäni häiritsee se, että otsikon numero ei ole viikkonumero, vaan juokseva luku siitä kuinka mones ”3 kivaa tällä viikolla ” postaus on kyseessä.

Viime viikolla skippasin postauksen kokonaan, ja tällä viikolla postaus tahti on ollut hidas. Rehellisesti sanottuna eilen mietin hetken aikaa blogin lopettamistakin. Tuli vaan niin harmistunut tunne siitä, että aikaa ei riitä mihinkään kunnolla.

Tuntuu, että olisi vaikka mitä tärkeääkin sanottavaa, mutta ei aikaa jäsennellä ajatuksia riittävästi, jotta saisin asiat postauksiin. Niinpä motivaatio on ollut hieman hakusessa. En useinkaan kirjoita pitkä postauksia, mutta kun aihe kaipaa pidempää pohdintaa, täytyy siihen olla eri tavalla aikaakin.

Päätin kuitenkin aamulla avata läppärin, ja ryhtyä kirjoittamaan. Ei ole aina helppoa käyttää aikaa koneella myös vapaa-aikana, kun jo istuu arkena koneella kaiket päivät. Kaipaisin arkeen vaihtelua.

Jokaisesta viikosta on hyvä miettiä hyviä asioita, ja tällä viikolla haluan poimia nämä kolme esille.

  1. Motivaatio syödä järkevästi ja hyvin. Pätkäpaaston myötä olen löytänyt uuden tavan ajatella ruokaa. Olen herkkupäivinäkin innostunut syömään järkevästi. Kun sokeria syö vähän, on helppo huomata miten hirveän huono olo siitä tulee. Oma lemppariherkkuni tällä hetkellä on kotimaiset pensasmustikat hieman kohmeisina pakastimesta.
  2.  Hassuttelu. Olen TikTok-tilini myötä löytänyt uuden rentouden videoiden tekemiseen. TikTok on mielestäni ehdottomasti hauskin somekanava, ja muistuttaa siitä, että ei kaikkea tarvitse aina ottaa niin kamalan vakavasti. Tässä tuleekin samalla viikon ajatus:

    We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.
    George Bernard Shaw

  3. Tänään on naistenpäivä. Ihanaa naistenpäivää meille kaikille. Muistetaan, että naiseus on paljon muutakin kun sukupuoli joka rastitaan sarakkeeseen, se on mielentila. Pyydän joka naistenpäivä puolisoani lahjoittamaan kukka- ja suklaavarat hyväntekeväisyyskohteeseen, joka tekee töitä sen eteen, että jokaisella maailman tytöllä ja naisella olisi turvalliset ja tasa-arvoiset lähtökohdat elämään.

Viikon postaukset:

Pätkäpaasto

Haituvahiukset kuriin

Uusista jutuista on helppo pysyä ajantasalla kun seuraa blogia joko Facebookissa tai Instagramissa.

Kommentit (2)
  1. Ihana Carrie Bradshaw- henkinen asu! ♡♡♡

    1. Oi kiitos! Ihana kuulla <3!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *