#ootd prairie dress

Joskus tulee vastaan vaatteita jotka on vaan pakko saada. Tämä valkoinen puuvillamekko oli  juuri sellainen. Kun näin sen, mieleni täyttyi hetkistä kesällä joissa mekko olisi niin ihana!

Harmikseni se oli myyty loppuun netissä.

En kuitenkaan voinut luovuttaa vaan metsästin tämän käsiini kaupasta.

Kun kohdalle osuu mekko, jonka voit laittaa päälle rannalle, terassille ja vaikka minne, ja jonka fiilistä voit muuttaa kenkiä ja asusteita vaihtamalla, oikeasti ota se!

Omaan prairie dressiini (niin kai näitä mekkoja trendikkäästi kutsutaan) yhdistän mieluiten lenkkarit, nilkkurit tai sandaalit.

Mekko ja asusteet H&M

This dress was love at the first sight. I just knew I had to have it.

The best summer dresses are the ones you can wear anywhere. And just by changing the accessories you can change the whole vibe of the dress.

 

Seuraa Hey Girliä täällä /Follow Hey Girl

Instagram FacebookBloglovin

Kommentit (2)
 1. Onpa kauniita kuvia taas!<3
  Joskus ainakin itseni kohdalla mietin, kuinka paljon se suorittamisen pakko ja siitä johtuva stressi ja kiireen tuntu on pääni sisällä? Minkä verran on oikeasti pakko, ja mitä jos vain hoitaisi sen mikä nyt täytyy, eikä eläisi aina siinä tulevassa, vielä tekemättömässä ja stressaavassa. Jäisi ehkä enemmän aikaa ja energiaa siihen, mitä haluaa, mikä tuntuu hyvältä.
  Mukavia kesäpäiviä ja kiitos postauksesta!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Anteeksi, tämä kommentti osui väärään postaukseen, piti kommentoida tekstiä stressistä, mutta ihana mekko kuitenkin, siis todella kauniit yksityiskohdat <3
   Voi minua! 😀
   Ida ihana

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *