Papiljotit, tie upeisiin laineisiin?

Papiljotit eli tuttavallisemmin paplarit, eivät välttämättä tule ensimmäisenä mieleen, kun miettii kauniita 90-luvun huippumallien laineikkaita hiuksia. Niistä tulee enemminkin mieleen 50–luvun kotirouvat, ja tiukat permiskiharat. Silti papiljotit ovat juuri se väline, jota kannattaa käyttää rentoja laineita tavoitellessa.

Kiharapehko ei ole aina se mun juttu, niin kiva kun se onkin, niinpä olen opetellut erilaisia keinoja muotoilla hiukset ilman lämpöä. Tässä jutussa mainitsin yhtenä keinona papiljotit. En vielä juttua kirjoittaessa ollut niin hullaantunut papiljotteihin kun nyt.

Papiljoteissa hurmaa niiden helppous. Laitan ne kuiviin, vedellä hieman kostutettuihin hiuksiin meikkaamisen ajaksi, tai kunnes hius ehtii kuivua. Jos kihara ei pysy hiuksissa, kannattaa pohjalle laittaa kiharoita tukevaa muotoilutuotetta, vaikka muotoiluvaahtoa, ja viimeistellä papiljoteille rullatut hiukset kevyesti hiuslakalla. Kun hiukset ovat kuivat, irrotan papiljotit varovasti. Jos tässä kohtaa hätäilee, saa järkyttäviä takkuja aikaan. Joten ole varovainen.

Tärkeintä kiharoiden muodostumisessa on suunta johon papiljotit rullaa, sekä papiljottien koko. Omani ovat L-kokoiset. Pienemmillä myöskin kihara on pienempää. Jaan hiukset kolmeen osaan, ja päällimmäiset hiukset rullaan pois kasvoilta, taaksepäin. Ja sivuosiot suoraan alaspäin. Yhdeksän papiljottia riittää minulle nippa nappa, joten jos hiukset ovat paksut, ota niitä enemmän.

Hiukset ovat ready to go saman tien. Yleensä harjaan ne kerran läpi tai haron kiharat sormilla läpi. Tykkään siitä miten hiukset ovat luonnolliset, mutta laitetut samaan aikaan. Ja mikä parasta, ilman lämpöä tai sen suurempaa vaivannäköä.

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *